Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αηδια εχουν καταντησει οπως κ τα iphone κ lg

Τι σου φταιει η LG; Βασικά είναι η πιο τίμια εταιρεία. Δεν βγάζει πολλά μοντέλα, οι τιμές αυτων που βγάζει πέφτουν πολυ γρήγορα, εχει κρατησει SD και αποσπώμενη μπαταρια, Α! και είναι απο τις πιο γρηγορες στις αναβαθμίσεις. Το μονο αρνητικο που εχω ακουσει ειναι η μπαταρια αλλα οκ.

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα οσον αφορα τα κινητα θα πω αυτο που λεμε αρκετες φορες. Αστους να βγαζουν και αν εισαι ευχαριστημενος με αυτο που εχεις απλα δεν το αλλαζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε να βγαζετε καθε μηνα απο ενα μοντελο...

Δεν ξερετε ποσο χαρουμενοι ειναι αυτοι που πηραν το 6,μια περιουσια και τωρα θα εχουν παλιο τηλεφωνο,χαχαχαχαχα

Αντε μεχρι το καλοκαιρι θα δουμε και το 11 μοντελο,χαχαα

​προτείνω να διαγράψεις τώρα το προφιλ σου...

Τόσο άσχετος .

Δημοσ.

Αντε βρε και σε τρεις μηνες το s8

Galaxy S3, Μάης 2012

Galaxy S4, Απρίλης 2013

Galaxy S5, Απρίλης 2014

Galaxy S6, Απρίλης 2015

Galaxy S7, Μάρτης 2016 (πιθανότατα)

'nough said.

• Like 1
Δημοσ.

Tο κολημα σας πιο ειναι ? Κανονικα πρεπει να χερεστε που βγαζουν  καινουργια μοντελα και πεφτουν οι τιμες .

Οσοι γραφουν με υφακι Ειναι βλακες οσοι πειραν το S6 Και τωρα ειναι παλιο κτλ κτλ και γενικα για ολλες τις μαρκες. ΤΙ τους ενοχλει ?

Μου θυμιζει την παροιμια με τα προβατα, που του λενε τι θελεις  ??? και απανταει να ψοφήσουν του γείτονα τα προβατα .

Μονο καλο κανει ο ανταγωνισμος ας βγαζουν και κάθε μερα καινουργιο μοντελο.

• Like 3
Δημοσ.

Γενικά στο insomnia θα παρατηρήσει κανείς οτι γράφουν άτομα παντελώς άσχετα με την τεχνολογία, δεν μου κάνει εντύπωση που μιλάνε για καινούργια μοντέλα κάθε μήνα ενώ ναυαρχίδα βγαίνει κάθε χρόνο. Τους ενοχλεί ακόμα κι αν βγάζει κάποια παραλλαγή όπως γίνεται με το Plus και στην Apple και στην Samsung ενώ δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να μην περιορίζεται σε ένα μέγεθος οθόνης. 

Η τιμή του S6 θα συμπιεστεί κι άλλο προς τα κάτω και αυτό είναι το ζητούμενο. Αν κάποιος πήρε το S6 τον Δεκέμβριο πχ όπως εγώ το έκανα δώρο στην αδερφή μου δεν μπορεί να δυσανασχετεί που θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο τον Μάρτιο! Γι αυτό και το αγόρασα στα 440 ευρώ και όχι στα 600+ τον Μάιο.

• Like 1
Δημοσ.

Νέα μόδα τώρα, το "Edge", λες και παρέχει κάτι το ουσιαστικό. Ένα φτωχό και κατ' εμέ άχρηστο "teaser" της τεχνολογίας αναδιπλούμενης οθόνης είναι. Ελπίζω το S7 να παρουσιάσει καμιά ουσιαστική αλλαγή, όπως νέα τεχνολογία μπαταρίας, για παράδειγμα. Καλή η κούρσα στους CPU, τη RAM και το ppi, αλλά υπάρχουν τομείς, που υστερούν περισσότερο.

Δημοσ.

Νέα μόδα τώρα, το "Edge", λες και παρέχει κάτι το ουσιαστικό. Ένα φτωχό και κατ' εμέ άχρηστο "teaser" της τεχνολογίας αναδιπλούμενης οθόνης είναι. 

Oυτε το χρώμα του αυτοκινήτου σου ειναι ουσιαστικο.

Απλα σ αλλους αρέσει κοκκινο,σε αλλους μπλε,σε αλλους ασπρο κοκ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο τα s..... Καθε 20 μερες νεο μοντελο μην κολλας στα s

Αν υπολογισεις οτι ειναι εταιρια που απευθυνεται σε ολες τις χωρες του κοσμου και το βασικοτερο για ολες τις τσεπες(σε αντιθεση με καποια αλλη εταιρια ονοματα δεν λεμε)τοτε εν μερη παραλογο δεν ειναι αυτο που κανει,ειδικα αν της βγαινει κιολας σε πωλησεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...