Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S7 θα παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη, μία μέρα πριν ανοίξει τις πύλες της, η έκθεση του Mobile World Congress 2016.

Η εταιρεία από την Ν. Κορέα, έδωσε στην δημοσιότητα και ένα video που επιβεβαιώνει την ημερομηνία, ωστόσο δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για την ναυαρχίδα, παρά δείχνει έναν άνθρωπο να φοράει το Gear VR headset της εταιρείας. “Ετοιμαστείτε να ξανασκεφτείτε το μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο” λέει η Samsung στο διαφημιστικό video για την εκδήλωση Unpacked 2016. “#TheNextGalaxy θα αποκαλυφθεί στο Unpacked στις 21 Φεβρουαρίου.

Χάρη σε μία διαρροή πάντως, γνωρίζουμε από τώρα την εμφάνιση της νέας σειράς Galaxy S7, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το πρώτο θα διαθέτει οθόνη 5,1 ιντσών WQHD ενώ το δεύτερο οθόνη 5,7 ιντσών WQHD, φυσικά τεχνολογίας Super AMOLED. Επίσης λέγεται πως θα διαθέτουν μπαταρία 3000mAh και 3600mAh αντίστοιχα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε να βγαζετε καθε μηνα απο ενα μοντελο...

Δεν ξερετε ποσο χαρουμενοι ειναι αυτοι που πηραν το 6,μια περιουσια και τωρα θα εχουν παλιο τηλεφωνο,χαχαχαχαχα

Αντε μεχρι το καλοκαιρι θα δουμε και το 11 μοντελο,χαχαα

• Like 1
Δημοσ.

Βαρεθήκαμε πια κάθε χρόνο νέο μοντέλο οι κινητακηδες κατάντησαν χειρότεροι απο τούς αμαξοκαυλους.

-Εμένα βγάζει 900.000 ενώ εσένα 5.000 antutu

-ναι αλλά στο quadrant σε ρίχνω.

• Like 10
Δημοσ.

Kαλες και οι επιδωσεις αλλα εχει χαθει πλεον το νοημα...Το εχουν τερματισει οι εταιριες με τα κινητα...περα απο καμερα και μπαταρια ,τα υπολοιπα, ειναι ολα περιττα απο ενα σημειο και μετα...

• Like 2
Δημοσ.

Όσο αφήνουν εδώ μέσα να ανακατευονται μαγαζιά με εικονικά προφίλ, αυτές θα ναι οι τιμές συμφορμίτη

• Like 7
Δημοσ.

το περιμενω πως και πως,σιγουρα θα ειναι οτι καλυτερο οπως παντα,ευτυχως που υπαρχει και η σαμμυ και δειχνει το δρομο στις αλλες εταιριες...

Δημοσ.

Δεν ξερετε ποσο χαρουμενοι ειναι αυτοι που πηραν το 6,μια περιουσια και τωρα θα εχουν παλιο τηλεφωνο,χαχαχαχαχα

Galaxy S3, Μάης 2012

Galaxy S4, Απρίλης 2013

Galaxy S5, Απρίλης 2014

Galaxy S6, Απρίλης 2015

Galaxy S7, Μάρτης 2016 (πιθανότατα)

Που βλέπεις εσύ κάθε μήνα μοντέλο; Οσο για το δεύτερο που λες; Το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών αλλάζει συσκευη κάθε 2 χρόνια και την πληρώνει ελάχιστα ή καθόλου γιατί είναι με συμβόλαιο. Τώρα για να βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις μαλλον συμβαίνει το εξήςΔεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το πάρεις day one. Το οτι εσυ αγοράζεις την συσκευή σου 8 μηνες μετά την κυκλοφορία της δεν σημαίνει πως η Samsung βγάζει καθε μηνα κινητο. 

Επίσης τι εννοείς παλιό τηλέφωνο; Εχω το S6 Edge Plus και ακόμα έχω το note 3 (2013) και είναι ακόμα τέρας. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα specs. Αν θεωρείς το S6 παλιό επειδή μετά απο 1 ολόκηρο χρόνο βγήκε το S7 τότε μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου power user και θες να έχεις το τελευταιο μοντέλο πάντα

ΥΓ. Τι εννοείς φταίνε όσοι τα πέρνουν; Δουλευω σαν τρελός και γουστάρω την τεχνολογία. Μ΄αρέσει η Samsung και κάθε φορά που βγάζει νεο μοντέλο το αγοράζω. Θα σε ρωτήσω επειδή δεν θες/μπορείς;

• Like 20
Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι όσοι πήραμε το S6 το πηραμε μια περιουσία? Ποιος σου είπε ότι μόλις βγει το S7 θα θεωρώ ότι το S6 μου είναι παλιό? Αφού παραμένει τούμπανο και καλύπτει άνετα τις ανάγκες μου! Με τη δική σου λογική θα πρέπει να αγοράζουμε ναυαρχιδες 2ετιας για να μην νιώθουμε βλακες...

Δημοσ.

Galaxy S3, Μάης 2012

Galaxy S4, Απρίλης 2013

Galaxy S5, Απρίλης 2014

Galaxy S6, Απρίλης 2015

Galaxy S7, Μάρτης 2016 (πιθανότατα)

Που βλέπεις εσύ κάθε μήνα μοντέλο; Οσο για το δεύτερο που λες; Το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών αλλάζει συσκευη κάθε 2 χρόνια και την πληρώνει ελάχιστα ή καθόλου γιατί είναι με συμβόλαιο. Τώρα για να βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις μαλλον συμβαίνει το εξήςΔεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το πάρεις day one. Το οτι εσυ αγοράζεις την συσκευή σου 8 μηνες μετά την κυκλοφορία της δεν σημαίνει πως η Samsung βγάζει καθε μηνα κινητο. 

Επίσης τι εννοείς παλιό τηλέφωνο; Εχω το S6 Edge Plus και ακόμα έχω το note 3 (2013) και είναι ακόμα τέρας. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα specs. Αν θεωρείς το S6 παλιό επειδή μετά απο 1 ολόκηρο χρόνο βγήκε το S7 τότε μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου power user και θες να έχεις το τελευταιο μοντέλο πάντα

ΥΓ. Τι εννοείς φταίνε όσοι τα πέρνουν; Δουλευω σαν τρελός και γουστάρω την τεχνολογία. Μ΄αρέσει η Samsung και κάθε φορά που βγάζει νεο μοντέλο το αγοράζω. Θα σε ρωτήσω επειδή δεν θες/μπορείς;

Συμφωνώ πλήρως μόνο που οι περισσότεροι αλλάζουν κάθε 4 χρόνια δλδ από note 2 σε note 4 και ας βγήκε το 5 αυτό του χρόνου αντικατασταση με note 3
Δημοσ.

Περιμένω να δω αν ξαναγύρισε στις παλιές καλές συνήθειες (SD ,αποσπώμενη μπαταρία) ή αν τελικά θα συνεχίσει ανεπιτυχώς το δρόμο που χάραξε η Apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...