redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαπηκε κινητο android galaxy.. Δεν εχει σημασια. Εκτος απο την καρτα μνημης που μπορουν να δουν αρχεια, μπορουν να αποκτησουν προσβαση στο κινητο οι κλεφτες; Το κινητο ειχε κλειδωμα οθονης με κωδικο ασφαλειας ( πχ συρετε, μοτιβο κλπ) . Μπορουν να δουν facebook emails κλπ καθως ειχε αποθηκευμενους κωδικους κλπ. ?? Η πρωτη ενεργεια που εγινε μετα τη κλοπη ηταν ακυρωση καρτας σιμ και επανεκδοση. Με την ακυρωση της καρτας σιμ ηλεκτρονικα τα τηλεφωνα και μυνηματα παραμενουν μεσα αποθηκευμενα; Γυφτακια στο περιστερι παιδια προσοχη!!
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για facebook μπορειτε να κανετε αποσυνδεση απτις συσκευες στις ρυθμισεις του fb και να αλλαξετε κωδικο..το ιδιο ισχυει και για τα e-mail!! Αλλαξτε κωδικους!!
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλαξε κωδικους κτλπ οσο ειναι καιρος.. Πριν ο αλλος αποκτησει προσβαση στα δεδομενα σου.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν υπηρχε ενεργος λογαριασμος gmail ΚΑΙ κλειδωμα οθονης ταυτοχρονα απο ανδροιδ 5(λολλιποπ) και πανω,δεν μπορουν να μπουν στο τηλεφωνο. Ακομα και χαρντ ριζετ να κανουν,ανοιγοντας θα ζητησει τον λογαριασμο που ηταν συνδεμενος στο παρελθον. Τωρα,για την καρτα μνημης θα μπορουσες να την εχεις κρυπτογραφησει και αυτη.
redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχεις ξεχασει τον κωδικο κλειδωματος ξεκλειδωματος οθονης , υπαρχει τροπος να το προσπερασεις αυτο το εμποδιο και να λειτουργισεις κανονικα; Αν οχι τοτε καλυτερα. Αν ναι, και αν χρειαστει να σβηστουν τα παντα απο το τηλεφωνο, τοτε παλι καλυτερα. Αν υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσουν χωρις να σβηστουν τα δεδομενα οπως λογαριασμοι εικονες κλπ, ..αυτο ειναι που καιγομαστε πιο πολυ..
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και ξαναλεω.... Αν υπαρχει γμαιλ και κλειδωμα οθονης(οχι απλο συρσιμο ,αλλα πιν,κωδικος ,μοτιβο,αποτυπωμα), δεν μπορουν να δουν τιποτα,περα απο την σδ που δεν ηταν κλειδωμενη. Ακομα και χαρντ ριζετ να κανουν,θα διαγραφουν ολα τα αρχεια συσκευης,αλλα παλι η συσκευη θα ειναι αχρηστη,αφου πριν ανοιξει θα ζηταει το γμαιλ και τον κωδικο αυτου Μπες και μια εδω,και διεγραψε τα εσυ... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2017 από tsilitheo1
redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Α δηλαδη μπορει να γινει hard reset αν ειναι κλειδωμενη με κωδικο οθονης.. Θα παμε και αστυνομια να κανουμε αυτο με το ιμει και τους παροχους ωστε να ειναι ουσιαστικα αχρηστη η συσκευη οτι σιμ και να βαλουν μετα. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις αν και μπερδευομαι λιγο, αλλα και το site που παρεθεσες πολυ χρησιμο φαινεται, ευχαριστω!
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορει να γινει χαρντ ριζετ με συνδυασμο πληκτρων. Αυτο θα διαγραψει τα παντα στην μνημη συσκευης. Αλλα οταν προσπαθησουν να την ανοιξουν,θα παρουν μια οθονη που ζηταει το γμαιλ και τον κωδικο που υπηρχαν στην συσκευη πριν το χαρντ ριζετ. Επισης,απο το σκρινσοτ που σου εδωσα,πας παραπερα αν θες,και κανεις εσυ το χαρντ ριζετ ή την κλειδωνεις μονιμα 2
redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα το. Hard reset θα ζηταει κωδικο gmail που υπηρχε στο τηλεφωνο απο πριν. Αυτο δεν καταλαβαινω. Δεν ειναι οπως οταν ανοιγεις ενα ξεκλειδωτο android μετα το hard reset, και σου ζηταει , ΑΜΑ θελεις, να φτιαξεις gmail και playstore; Θυμαται δηλαδη το τηλεφωνο ακομα και μετα το hard reset, τους λογαριασμους που ειχε ενω ηταν κλειδωμενο στην οθονη; Διοτι εγω οσα android περασαν απο τα χερια μου και εβαζα λογαριασμους της πλακας για να εχω playstore, οταν ηθελα να κανω hard reset, εννοειται ξεκλειδωτα, μετα δεν μου ζηταγε κωδικους κλπ παρα μονο αν ηθελα να συσνδεθω με καποιο λογαριασμο, και παταγα συνεχεια/ισως αργοτερα. Δεν εχω δει ποτε κλεμενο android απο κοντα τι βγαζει, ξερω μονο στη θεωρια οτι τα iphones εχουν τετοιο συστημα. Αν ισχυει οτι καταλαβα (το πιο πανω που δεν καταλαβα) τοτε ολα βαινουν ωραια! Αλλα ειπες οτι πρεπει να υπαρχει android 5+.. Θα το δουμε. Ενα sasmung galaxy prime ηταν 5 ιντσες περσυνο μοντελο. Ευχαριστω
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα το. Hard reset θα ζηταει κωδικο gmail που υπηρχε στο τηλεφωνο απο πριν. Αυτο δεν καταλαβαινω. Δεν ειναι οπως οταν ανοιγεις ενα ξεκλειδωτο android μετα το hard reset, και σου ζηταει , ΑΜΑ θελεις, να φτιαξεις gmail και playstore; Θυμαται δηλαδη το τηλεφωνο ακομα και μετα το hard reset, τους λογαριασμους που ειχε ενω ηταν κλειδωμενο στην οθονη; Διοτι εγω οσα android περασαν απο τα χερια μου και εβαζα λογαριασμους της πλακας για να εχω playstore, οταν ηθελα να κανω hard reset, εννοειται ξεκλειδωτα, μετα δεν μου ζηταγε κωδικους κλπ παρα μονο αν ηθελα να συσνδεθω με καποιο λογαριασμο, και παταγα συνεχεια/ισως αργοτερα. Δεν εχω δει ποτε κλεμενο android απο κοντα τι βγαζει, ξερω μονο στη θεωρια οτι τα iphones εχουν τετοιο συστημα. Αν ισχυει οτι καταλαβα (το πιο πανω που δεν καταλαβα) τοτε ολα βαινουν ωραια! Αλλα ειπες οτι πρεπει να υπαρχει android 5+.. Θα το δουμε. Ενα sasmung galaxy prime ηταν 5 ιντσες περσυνο μοντελο. Ευχαριστω Αυτο συνεβαινε μεχρι το 4.4. Απο το 5.0(λολιποπ) αλλαξε. Αν υπαρχει γμαιλ ΚΑΙ κλειδωμα οθονης,μετα το χαρντ ριζετ ζηταει τον λογαριασμο γμαιλ που υπηρχε(υπαρχει ακομα) στο κινητο
redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τελεια! Ευχαριστω. Αν και κοιταξα στο gsmarena τωρα και ειδα οτι ειχε εκδοση 4.4.4 και μπορουσε να το αναβαθμισει σε 5. Οποτε δεν ξερω αν το ειχε αναβαθμισμενο.. Βοηθησες παρα πολυ, σε ευχαριστω!!
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις κοιταξα και εγω το gsmarena και ειδα αυτο που λες. Αν εχει αναβαθμισει,καλυπτεται
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Διοτι εγω οσα android περασαν απο τα χερια μου και εβαζα λογαριασμους της πλακας για να εχω playstore, αυτό και μόνο που λες δείχνει πολλά . ο λογαριασμός gmail μπαίνει για κάποιο σοβαρό λόγο στο τηλέφωνο δεν είναι για πλάκα, μέσα στον google λογαριασμό αποθηκεύονται σημαντικά δεδομένα του χρήστη επαφες password , αν εσύ τα θεωρείς τις πλάκας τι να πω; μπορείς μέσα από αυτόν τον λογαριασμό να κάνεις επαναφορά του τηλεφώνου και να σβηστούν όλα .
redhotstef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό και μόνο που λες δείχνει πολλά . ο λογαριασμός gmail μπαίνει για κάποιο σοβαρό λόγο στο τηλέφωνο δεν είναι για πλάκα, μέσα στον google λογαριασμό αποθηκεύονται σημαντικά δεδομένα του χρήστη επαφες password , αν εσύ τα θεωρείς τις πλάκας τι να πω; μπορείς μέσα από αυτόν τον λογαριασμό να κάνεις επαναφορά του τηλεφώνου και να σβηστούν όλα . Ναι δεν εχω ασχοληθει ποτε προσωπικα με αυτο. Προτιμω να βλεπω τα email μου απο τον browser του κινητου, δεν εχω αποθηκευεμενα στο κινητο μου εφαρμογες που απαιτουν μεηλ και τηλεφωνα οπως viber κλπ. Το κινητο που κλαπηκε ηταν γνωστου μου, οχι δικο μου. Που τελικα ηταν το galaxy j5 2015 που ειχε android 5, οποτε ελπιζουμε να κανουν και μια διαμορφοση στη καρτα μνημης και μια καταρα να τους χαλασει στα χερια τους. Νεοτερα: Αγοραστηκε καινουριο κινητο, εβαλε κωδικους gmail που ειχε στο προηγουμενο που της εκλεψαν, και μολις ανοιξε το καινουριο κινητο εμφανισε φοντο μια φωτογραφια που ειχε τραβηξει με το κλεμενο κινητο! Χωρις να εχει βαλει καρτα μνημης μεσα τιποτα..! Μαλλον καποια δεδομενα αποθηκευονται στο λογαριασμο google σε εξω servers κατι σαν το cloud των iphone, σαν το dropbox. Επαφες δυστυχως δεν εμφανιζει μαλλον δεν ειχε ασχοληθει πολυ οταν το ειχε το αλλο.
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σε μαγαζι του το εκλεψαν; Αν ναι δειτε μηπως μπορειτε ν ρωτησετε τον υπεθυνο ν δειτε καμερες κτλπ (αν σας αφησει γτ κανονικα απαγορευεται) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα