geotrian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 http://prntscr.com/9y7kdgεχω αρχισει και απελπιζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 δεν το γλυτωνεις το format...δοκίμασε να κανεις το ιδιο απο το recovery partition. Αλλιως timemachine backup,φορματ και restore.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 τι εννοεις απο το recovery partition? μπορεις να μου δωσεις οδηγιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 τι εννοεις απο το recovery partition? μπορεις να μου δωσεις οδηγιες?Αν δεν έχεις recovery partition να μπουταρεις απο αυτό και να μπεις στο disk utility και να κανείς repair το δίσκο, τοτε δοκίμασε boot απο το recovery μέσο internet και δοκίμασε να κανείς repair το δίσκο.Αλλιώς φτιάξε ένα OS X στικάκι αφού κανείς time machine backup. Μετά format, install OS X και στο τέλος επαναφερεις της ρυθμίσεις και τα αρχεία απο το time machine μέσο migration assistant επιλογή που θα στην βγάλει ούτως η άλλως μετά απο clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εκανα recovery μεσω του Internet αλλα και παλι δεν μου αλλαξε κατι... παλι το ιδιο προβλημα.. τωρα τι προτεινεις? να κανω erase το δισκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εκανα recovery μεσω του Internet αλλα και παλι δεν μου αλλαξε κατι... παλι το ιδιο προβλημα.. τωρα τι προτεινεις? να κανω erase το δισκο? Ναι ένα clean install θα σε βοηθήσει γενικότερα και στα Mac και στο Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα