geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω macbook 13 retina mid 2014 έχω ετοιμάσει το στικάκι (fat32) με τα windows μεσα και πάω να κανω την εγκατασταση μεσω bootcamp. Και μου εμφανιζει οτι δεν εχω εισαγει στικακι με καταλληλα windows μεσα. το bootcamp το εχω κανει Update, έκδοση 6.0.1. Τι μου διαφευγει να κανω? όσο εψαξα και στην σελιδα της apple το λαπτοπ μου ειναι συμβατο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω macbook 13 retina mid 2014 έχω ετοιμάσει το στικάκι (fat32) με τα windows μεσα και πάω να κανω την εγκατασταση μεσω bootcamp. Και μου εμφανιζει οτι δεν εχω εισαγει στικακι με καταλληλα windows μεσα. το bootcamp το εχω κανει Update, έκδοση 6.0.1. Τι μου διαφευγει να κανω? όσο εψαξα και στην σελιδα της apple το λαπτοπ μου ειναι συμβατο.... Το Windows 10 iso που έχεις είναι 64bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ναι ναι ειναι 64.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχεις κανείς όλα τα update στο Mac OS X που τρέχεις, (AppStore)ξανοδοκιμασε να κανείς φορματ το στικάκι με το disk utility και προσπάθησε ξανά να κανείς bootable απο το iso, μέσο boot camp. Αλλιώς Rufus...σε έναν φίλο που έχει Windows pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 http://prntscr.com/9xpqjoκαμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εγω παντως τα περασα μεσω parallels κανονικα και τρεχουν τελεια σε mac mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 http://prntscr.com/9xpqjoκαμια ιδεα? Κάπου διάβασα ότι μπορεί να θέλει 16 gb στικάκι min. σε κάποια μοντέλα. Ποσά gb είναι το στικάκι ?Δοκίμασε άλλο στικάκι , καποιο που να γίνεται eject εύκολα. Αν είναι κάνε erase το στικάκι ολόκληρο να ξαναφτιάξει καινούργιο partition, μέσα απο το disk utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 16gb ειναι το στικακι... δεν ξερω απο που οφειλεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 16gb ειναι το στικακι... δεν ξερω απο που οφειλεται... Δοκίμασε να το φορμαρεις σε hfs+ journaled , δηλαδή αυτό που δουλεύει το OS X και άστο bootcamp μετά να το κάνει fat32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το δοκιμασα εκανα φορματ το στικακι εβαλα και τα windows αλλα οταν παω να κανω το partition εκει παλι βγαζει προβλημα... τι μπορει να ευθυνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το δοκιμασα εκανα φορματ το στικακι εβαλα και τα windows αλλα οταν παω να κανω το partition εκει παλι βγαζει προβλημα... τι μπορει να ευθυνεται? Ποσα gb ειναι το parition? Μηπως δεν μένει ελευθερος χωρος για το mac os x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 30 gb αφηνω ελευθερα για το macos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 30 gb αφηνω ελευθερα για το macos Disk utility και κάνε έναν έλεγχο το mackintosh hd ή όπως αλλιώς έχεις ονομάσει το OS X partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ετρεξα το first aid αλλα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα.. μπορω καπως αλλιως να το τσεκαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 πάλι με disk utility δοκίμασε να μικρυνεις το OS X partition. Aν το κάνει το disk utility λογικά θα το κάνει και το bootcamp, αργότερα. Αν βλέπεις ότι δεν σου φτάνει ο χώρος για Windows, άδειασε χώρο στο OS X και ξαναπροσπάθησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα