giannisv6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 naruto14 Περι μεγέθους είπες οτι ειναι μια χαρά, οπότε , μαντευω οτι δεν είναι και μεγάλο μείον το οτι δεν εχει αριστερό πτερύγιο για το χερι οπως το sharkoon και το G502, σωστά ? Και τέλος μπορείς να μου δώσεις το link με την τιμη του newsletter που είχες αναφέρει νωρίτερα ? Υ.Γ. Το GENESIS GX77 στα 29 ευρώ και φαίνεται να γ@μ@ε! ............
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το "πτερύγιο" που λες προσωπικά δεν με ωφέλησε ποτέ στο G502. Ούτε είναι κάτι που λέω πως χαίρομαι που έχει το ποντίκι. Άλλα πράγματα μου αρέσουν πολύ εκεί όπως το παραμετροποιήσιμο βάρος, οι θέσεις των κουμπιών κλπ. Ορίστε το link. http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0375-genesis-gx55-usb-gaming-mouse-p-PER.571748?utm_campaign=newsletter160121&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=9-pontikia&utm_content=9.5-natec+nmg+0375+genesis+gx55+usb+gaming+mouse&uid=267036 Καλή αγορά και περιμένω εντυπώσεις! 1
giannisv6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το "πτερύγιο" που λες προσωπικά δεν με ωφέλησε ποτέ στο G502. Ούτε είναι κάτι που λέω πως χαίρομαι που έχει το ποντίκι. Άλλα πράγματα μου αρέσουν πολύ εκεί όπως το παραμετροποιήσιμο βάρος, οι θέσεις των κουμπιών κλπ. Ορίστε το link. http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0375-genesis-gx55-usb-gaming-mouse-p-PER.571748?utm_campaign=newsletter160121&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=9-pontikia&utm_content=9.5-natec+nmg+0375+genesis+gx55+usb+gaming+mouse&uid=267036 Καλή αγορά και περιμένω εντυπώσεις! Απο οτι βλέπω στα 20 ευρω ειναι πλέον, σωστά ?
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν σου εμφανίζει την προσφορά? Περίεργο. Βρες το και πάτα το μέσα από το newsletter. http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-160121_19128.html?&utm_campaign=newsletter160121&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other 1
giannisv6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα το εμφάνισε όντως 15,90 .Έκανα γρήγορα την παραγγελία (γιατι μου γυάλισε το μουράτο GX77 και θα το εριχνα στο "κκαλάθι".... ), θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου όταν παραλάβω !ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ όσους αφιέρωσαν χρόνο σε αυτο το θέμα !
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλό λιώσιμο λοιπόν! Και όπως είπα περιμένω τις δικές σου εντυπώσεις! 1
giannisv6 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν επανέρχομαι για να εναποθέσω τις εντυπώσεις μου. Χρησιμοποιώ το GX55 από την Πέμπτη αν και οχι πολύ εκτεταμένα για αυτο και καθυστέρησα. Από εμφάνιση πολυ όμορφο αν ήμουν ο Batman θα ήταν φτιαγμένο για μένα. Από λειτουργικότητα, ποιότητα κατασκευής, και συναρμολόγηση του βάζω ένα 9 (δεδομένου και της τιμής αγοράς προκύπτει το 9), ακόμα βέβαια δεν το έχω συνηθίσει και πατάω συχνά το δεξι κλικ χωρίς να το θέλω, μάλλον θέμα εξοικείωσις είναι αυτό . Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οτι κάνει ενα ελαφρύ θόρυβο το αριστερό κλίκ λίγο πριν πατηθεί (κακός οιωνός ), επίσης θα ήταν καλύτερα πιστεύω να είχε λίγο περισσότερο υλικό στα pads που πατάει, το καλώδιο και το βάρος του είναι οκ.Σε γενικές γραμμές so far so good 2
DJDB Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο ποντίκι, από την προσφορά που είχε το e-shop. Το χρησιμοποιώ εδώ και κάποιες ώρες. Το σημαντικότερο "πρόβλημα" για εμένα είναι τα κόκκινα ledάκια που έχει μέσα στο wheel. Είναι αρκετά δυνατά και το κακό είναι πως δεν απενεργοποιούνται (κάτι που μπορεί να γίνει με τα υπόλοιπα). Εντούτοις, είναι υποκειμενικό "πρόβλημα" (για αυτό και τα εισαγωγικά), καθώς σε άλλους μπορεί να αρέσει. Εγώ κάποια λύση θα βρω. Δεν του κόβω βαθμούς για αυτό, απλώς θα μπορούσε να έχει κάποια σχετική software/hardware ρύθμιση (για περίεργους σαν κι εμένα ). Στα υπόλοιπα, με βάση το ότι είναι ένα gaming ποντίκι των 16 ευρώ, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Αν το κρίνουμε ανεξάρτητα από την τιμή, ναι, κατασκευαστικά θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο (είναι αρκετά "απλό" πλαστικό, μέτριας ποιότητας) και το δεξί κλικ κάνει και σε εμένα έναν ανεπαίσθητο θόρυβο, όπως στον φίλο παραπάνω (υποψιάζομαι όμως πως έτσι είναι η κατασκευή του). Επίσης, θα το ήθελα και λίγο πιο βαρύ. Και πάλι όμως, όλα τα προηγούμενα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψιν και την τιμή του προϊόντος. Το αμέσως προηγούμενο ποντίκι μου ήταν το Sharkoon Shark Force που βλέπω και προτείνουν αρκετοί. Εγώ έχω αρκετά αρνητικά για το συγκεκριμένο, και ας είναι φθηνό. Σαν κατασκευή είναι καλύτερο από το Natec. Εντούτοις, ο αισθητήρας του δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής και ήθελε mouse pad για να μπορέσω να το λειτουργήσω. Ακόμη και τότε όμως, η ακρίβεια του ήταν μέτρια, ειδικά αν προσπαθούσες να στοχεύσεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στην οθόνη. Μέχρι τώρα λοιπόν, το Natec είναι οκ για τα λεφτά του . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα