Προς το περιεχόμενο

Gaming Mouse-low budget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !
Θα ήθελα να μοιραστείτε μαζι μου τις εμπειρίες και την γνώμη σας ωστε να με βοηθήσετε να διαλέξω ένα

ωραίο σχετικά φθηνό ποντικάκι.

Τα ζητούμενα είναι να έχει :

πολυ καλο vfm

κουμπάκι για εναλλαγή dpi
μερικά γουστόζικα led s , καλή στήριξη χεριού (όσο γίνεται), ωραιο ετσι bulky - trasformers σχέδιο B)
να μην φθαρεί / ξεβάψει υπερβολικά γρήγορα

θα μου ήταν χρήσιμο το double click button

Μέχρι 23 ευρό ( max )

Μερικά που βρήκα είναι τα εξής :

Havit G587

Τούμπανο φαίνεται, μου αρέσει, τιμή χώμα, έχει ότι θα ήθελα σε σχέδιο, στήριξη, και λειτουργίες , απλώς δεν ξέρω καθόλου την εταιρία, από ποιότητα τι παίζει, λέτε να είναι μιας χρήσης ...?

Άμα είναι σαν το turbo x μου (από ποιότητα) ευχαρίστως θα το πάρω.

Sharkoon SHARK Force

Decent φαίνεται,μοντέρνο σχέδιο, λίγο φτωχό θα το έλεγα, αλλά έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις, ok τιμή.

Trust GXT 25 Gaming Mouse

Και εδω μπόλικα extras όλα καλά αρκει να μην είναι της πλάκας το ποντικάκι λόγο εταιρίας (γιατί σε άλλα προϊόντα τους δεν είναι καθόλου καλά)

Sharkoon FireGlider Optical

Ακριβούτσικο, πολλές καλές αξιολογήσεις, έχει βαρίδια, αλλά αξίζει για την χρήση που προορίζετε ?

Gigabyte GM-M6900

Πολύ ακριβό και είναι το ταβάνι σχετικά με την τιμή, αν είναι φανταστικό τρομερό και ποιοτικό από κάθε άποψη άντε να τα δώσω.

Μέχρι τώρα είχα ένα μικρο ασύρματο turbo x των ~7 ευρό, από ποιότητα παραδόξως αποδείχθηκε καλό εδω και 2 χρόνια περίπου όλα λειτουργούν τίποτα δεν τρίζει δεν έχει ξεβάψει είναι υπόδειγμα, αλλά βαρέθηκα να το ταΐζω αλκαλικές μπαταρίες !

Παίζω casual FPS games αλλά τίποτα το τρομερό, 80% broswing και 20% gaming θα έλεγα ότι κάνω, θα ηθελα να κρατήσει και το καινούργιο γιατί τα προσέχω τα πράγματα μου δεν τα πετάω στον τοίχο όταν τσαντίζομαι :lol:

To να έχει βαρίδια πόσο σημαντικό θα το θεωρούσατε σε ενα τέτοιο budget ?

Ευχαριστώ που το διαβάσατε όλο αυτό για να με βοηθήσετε με ενα ποντικάκι !

Υ.Γ.
Αν παίζει καμιά δυνατή προσφορά και από εξωτερικό μπορείτε να με ενημερώσετε.

Δημοσ.
Sharkoon FireGlider Optical προσωπικά αυτό θα διάλεγα και γενικά είναι ένα αρκετά καλό mouse για τα χρήματα του και είναι μεγάλο σχετικά, αν έχεις μακρυά δάχτυλα θα σου είναι "γάντι".

Έχει grip στο πλάι για το κρατάς καλύτερα είναι ωραία σχεδιασμένο και είναι αρκετά άνετο το έχω λειτουργήσει σε ένα net, 7 κουμπάκια έχει οπότε νομίζω είσαι καλυμμένος και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν νομίζω μέχρι kαι τα 25 ευρώ να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.

Από οτι διαβάζω πολλοί το προτείνουν και λένε οτι είναι υποτιμημένο.

Ανακάλυψα και το NATEC GENESIS GX55 όμορφο και αν μπει σε καμιά προσφορά δυνατό deal μου φαίνεται, ε?
(θα ταιριάζει και με το keyboard που είναι ίδια μάρκα :D )

Ακόμα το Sharkoon είναι καλύτερο απο όλα ?

Δημοσ.

Είναι σε προσφορά, στα 16 ευρώ μέσω του newsletter του e-shop. Τσιμπησα ένα για τον αδερφό μου. Αν θες από βδομάδα που θα το έχω σου λέω εντυπώσεις. (για μένα έχω ένα logitech g502 οπότε θα σου κάνω σύγκριση και με ένα καλό και ακριβό ποντίκι).

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σε προσφορά, στα 16 ευρώ μέσω του newsletter του e-shop. Τσιμπησα ένα για τον αδερφό μου. Αν θες από βδομάδα που θα το έχω σου λέω εντυπώσεις. (για μένα έχω ένα logitech g502 οπότε θα σου κάνω σύγκριση και με ένα καλό και ακριβό ποντίκι).

A είμαι και εγω γραμμένος αλλά δεν είδα κάποιο μήνυμα δυστυχώς.

Εντάξει η σύγκριση με το g502 σίγουρα θα είναι καταλυτική !

Μπορείς να μου πεις πόσο θα διαρκέσει η προσφορά του newsletter, ώστε να το πάρω όταν θα το έχεις συγκρίνει ?

Δημοσ.

Για την hvt είχα διαβάσει κάτι λίγα reviews που υπάρχουν, αλλά για μεγάλα μοντέλα της και ήταν κάπως θετικές για αυτό είπα μήπως ήταν από τις καλές κινεζιές, τύπου xiaomi :mrgreen: , αλλά οκ, θα περιμένω τον

naruto14 να μου πει την γνώμη του για το GX55 :)
  • Like 1
Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα εχω το Sharkoon SHARK Force, για τα 15 ευρω που εδωσα ειμαι απόλυτα ευχαριστημενος! Αν δεν κανω λαθος εχει τις πιο πολλες θετικες αξιολογησεις σε συγκριση με αλλα του ιδιου budget.

• Like 2
Δημοσ.

hliastsek και γω νομίζω οτι δεν κάνεις λάθος, όπου και αν βρω review  για αυτο ειναι τουλάχιστον θετικό, και φαίνεται και με το μάτι το εργονομικό του σχέδιο, λογικά θα είναι άνετο να το κρατάς. Σε λευκό μου φαίνεται αρκετά όμορφο.

Μαυρο το πήρες ?

Το βάρος του πως είναι ?

Η κύλιση καλή  ?

Δημοσ.

Εγω εχω το μαυρο ναι, το ασπρο οντως ειναι πολυ ομορφο. Στο χερι ειναι πολυ ανετο. Γενικα δεν μπορω να γινω αντικειμενικος στο βαρος και στην κυλιση γιατι πριν απο αυτο ειχα ενα ασυρματο που οι μπαταριες το εκαναν πολυ βαρυ, οποτε αυτο μου φαινεται πουπουλο.

• Like 1
Δημοσ.

εχω το natec περιπου 10 μηνες ,κανενα προβλημα μεχρι στιγμης κ δεν το προσεχω καθολου ουτε mousepad δεν εχω,καπνιζω πεφτουν σταχτες πανω του ,το πεταω απο δω κ απο κει κ δεν καταλαβενει τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παρέλαβα χθες το Natec GX55 και το χρησιμοποίησα αρκετά για να έχω μια γενική άποψη.

Αρχικά έπαθα πλάκα με την ποιότητα κατασκευής. Τα πλαστικά (και ιδιαίτερα στο πλάι) είναι εξαιρετικής ποιότητας, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ποντίκι αξίας 20 ευρώ. Τα κλικ έχουν ωραία αίσθηση και γενικά όλα τα πλήκτρα πατιούνται εύκολα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Glossy επιφάνεια είναι ένα αρνητικό μιας και λερώνεται αρκετά εύκολα αλλά όχι τόσο ώστε να σε αποτρέψει από την αγορά του. Θετικό επίσης το ότι έχει καλώδιο τυλιγμένο σε υφασμάτινες ίνες οπότε δεν μπερδεύεται εύκολα. Το μέγεθος επίσης είναι μια χαρά, ιδιαίτερα για τα δικά μου χέρια που είναι λίγο πιο μεγάλα από το κανονικό.

Τον αισθητήρα τον βρήκα μια χαρά στις 3 ωρίτσες CS:GO που έπαιξα χθες. Δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω με το mousepad μου (razer goliathus) αλλά πιστεύω θα υπάρχει ακόμη ακρίβεια έτσι. Και η απόκριση μέσα στο παιχνίδι ήταν μια χαρά.

Το software διάβαζα ότι δεν ήταν καλό, δεν αξίζει να το βάλεις κλπ. Και όμως έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά εκεί. Μπορείς να προγραμματίσεις όλα τα πλήκτρα όπως θες, να περάξεις τα DPI (έχει presets των 400,1200,2000 και 3200 dpi χωρίς να σε αφήνει να βάλεις ενδιάμεσα ποσά. Αυτό λίγο με πείραξε γιατί συνήθισα να βάζω ακριβώς τα DPI από το software του G502). Επίσης αλλάζεις το polling rate, επιλογή για 2 εφέ του RGB φωτισμού (μόνιμα αναμμένο και breathing), ενώ υπάρχει και ένα τρίτο tab που σε αφήνει να αλλάξεις on the fly τις ρυθμίσεις για sensitivity, scroll speed κλπ όπως θα τα άλλαζες μέσα από το control panel. Τέλος έχει 5 προφιλ προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις που θες και να τα αλλάζεις μέσω του προγράμματος (ή μέσω ενός κουμπιού στο ποντίκι εφόσον το προγραμματίσεις έτσι).

Γενικά για τα λεφτά του είναι μια πολύ τίμια πρόταση και στο προτείνω. Ιδιαίτερα τώρα που είναι στα 16 στο e-shop. Δεν έχω άποψη να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα που έχεις προτείνει. Προσωπικά αν δεν είχα το G502 και είχα σκοπό να διαθέσω τόσα χρήματα μόνο για ποντίκι, το natec θα αποτελούσε σίγουρα μια καλή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

2 φιλοι εχουν παρει το Sharkoon Shark force  και ειναι και οι 2 κατευχαριστημενοι,μολις το ειδαν στην αρχη νομιζαν οτι εκανε κανα 30αρι και οχι 12 ευρο.Γενικα η κατασκευη ειναι πολυ στιβαρη,ικανη να γεμισει και λιγο μεγαλυτερα χερια.Τα dpi ειναι ικανοποιητικα για τον μεσο χρηστη και γενικα ολα ειναι πολυ κομπλε για τα χρηματα που δινεις!εγω θα το ελεγα το απολυτο value for money εως τα 30 ευρο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...