Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω το εξης συστημα :

cpu: i7 860

mobo: GA-P55-UD4

ram: 2x4gb corsair @ 1333mhz

psu: thermalake toughpower 750w

κουτι: coοlermaster cm 690 chassis

gpu: gtx 960 asus strix

επειδη σκεφτομαι να το κρατησω ακομη κανα 6μηνο και επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες θα ηθελα να μου προτεινεται καποια ψυχτρα που να μπορω να τοποθετησω μονος μου, χωρις να χρειαζεται να αφαιρεσω mobo η να κανω φορματ(μπορει να λεω χαζομαρες συγχωρεστε με ειμαι λιγο ασχετος , πρωτη φορα θα χρειαστει να κανω κατι τετοιο μονος)

ΥΓ1: επισης φανταζομαι θα χρειαστει παστα. υπαρχει καποια προταση?

ΥΓ2: επειδη οπως ηδη ανεφερα σε 6 μηνες περιπου σκεφτομαι να αλλαξω συστημα και να παω σε skylake πιθανοτατα. Υπαρχει καποια ψυχτρα που μπορει να χρησιμοποιηθει και στα δυο συστηματα και να αξιζει βασικα να την αγορασω ?

Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια καλή επιλογή και φθηνή είναι η CoolerMaster Hyper TX3 EVO μπαίνει όπως η "μαμά" ψήκτρα και για την τιμή της είναι καλή!

Για πάστα δες κάτι σε Arctic Silver 5 3.5gr ή Arctic MX-4 4gr!

Ευχαριστω για την προταση σου ειδα καλα reviews και ευκολη τοποθετηση

Να ρωτησω ομως και κατι ακομη: αν αφαιρεσω μητρικη για να τοποθετησω ας πουμε αυτη https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html

θα πρεπει να γινει format?

Επισης την ψυχτρα που προτεινεις θα την εβαζες σε i5 6600k-i7 6700k για ελαφρυ OC?

Δημοσ.

θα σου προτεινα την CM 212 evo οπως εγραψες πιο πανω.

εχω την ιδια στον 6700κ στα 4.6 με καλουτσικες θερμοκρασιες, μαζι με την artic silver θα εισαι μια χαρα πιστευω.

format δεν χρειαζεται να κανεις

Δημοσ.

Είναι καλύτερη η 212 evo αλλά πρέπει να βγάλεις την μητρική, φορματ δεν χρειάζεται να κάνεις!

Με την 212 θα μπορείς να κάνεις καλό oc όχι τίποτα σούπερ πχ από τα 3 στα 5 αλλά για τα λεφτά της είναι πολύ καλή επιλογή! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας! εχω καποιες αποριες ακομη δυστυχως...βλεποντας και καποια βιντεακια στο youtube

Θα πρεπει να αφαιρεθει τελειως η μητρικη? να βγουνε ολα τα καλωδια και αυτα των δισκων? μετα απλα τα ξανασυνδεω και το συστημα δουλευει οπως πριν? και χωρις να χρειαζεται φορματ?

Επισης ειμαστε σιγουροι οτι θα χωρεσει στο κουτι μου?

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ!! Η βοηθεια σας ειναι σημαντικοτατη

κατι τελευταιο πριν την παραγγελια

Μιας και ειμαι ασχετος με  το αθλημα αφαιρω ολα τα καλωδια της μητρικης , ακομη και αυτα των δισκων και τα οταν τα συνδεσω παλι λειτουργουν ολα μια χαρα? ή προσπαθω τουλαχιστον τα καλωδια των δισκων(δισκου) να τα κρατησω συνδεδεμενα?

Οπως ανεφερα και πριν με προβληματιζει η πιθανοτητα του φορματ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια τελικα μετα απο πολυ σκεψη παρειγγειλα την bequit dark pro 3 απο e-shop. Ηρθε σημερα κι ευτυχως μου εκοψε και την ανοιξα επι τοπου στο καταστημα! Τι να δω κουτι ανηγμενο , η ψυχτρα χωρις το αυτοκολλητο ασφαλειας εκει που "καθεται" η παστα, και σαν να μην εφταναν ολα αυτα και ξεραμμενη παστα κανονικα στη θεση της!!! ουτε καν την ειχαν καθαρισει οι απαραδεκτοι!

Τελος παντων την πηραν πισω χωρις παρατραγουδα! Προσοχη στις αγορες σας παιδες! Απογοητευτηκα ειναι αληθεια γιατι εχω ψωνισει πολλες φορες απο e-shop χωρις προβληματα αλλα τελικα δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν!!

Γι αυτο οτι μπορουμε το ελεγχουμε και το τοποθετουμε μονοι μας στο συστημα

Ευτυχως πηρα την αποφαση να την κανω μονος μου την τοποθετηση , στο τσακ ημουν να τους το παω το μηχανημα και να ξεμπλεκω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...