Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω το pc μου στο γραφείο (δωμάτιο δίπλα από το σαλόνι...)

υπάρχει τρόπος να το συνδέσω ασύρματα με την tv (philips pfl7605 http://www.philips.gr/c-p/46PFL7605H_12/led-tv-with-ambilight-spectra-2-and-pixel-precise-hd/overview) 

υποστηρίζει dlna αλλα απο ότι κατάλαβα είναι μόνο για ταινίες (αποθηκευμένες στον σκληρό), μουσική και φωτογραφίες

δεν δείχνει την επιφάνεια εργασίας :(

βασικά με ενδιαφέρει πιο πολύ το livestreaming

από ενα σύντομο ψάξιμο πού έκανα βρήκα οτι με intel widi γίνετε αυτό που θέλω 

δεν το υποστηρίζει η tv αλλα υπάρχουν στο εμπόριο κάποια στικάκια http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/widi-requirements.html

έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι τέτοιο????

φυσικά όποια δήποτε άλλη πρόταση δεκτή.....

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιχα το ιδιο πρόβλημα και τελικα έδωσα λύση με 30 ευρω περιπου.

Πηρα ένα 5 μετρο καλώδιο hdmi και ένα hdmi splitter και δινω απο το pc στο monitor και με το πενταμετρο καλωδιο στην τηλεόραση του σαλονιου.

Ανοιξα και μια τρυπιτσα στον τοιχο για να περασω το καλωδιο και ολα μια χαρα.

Ουτε απωλειες ,ουτε τα οποια προβληματα ασυρματων συνδεσεων και δεν ξοδευεις και μια περιουσια.

Συμβουλη!

Αν εισαι παντρεμενος την τρυπα να την κάνεις όταν θα λείπει η γυναικα :P

Επεξ/σία από ΝΙΚΟΣ 253
Δημοσ.

φίλε νικο αυτό ήταν το πρώτο σενάριο....

μετά απο ενα ματσάκι με την γυναίκα  :-D  :-D  :-D  αυτό το σενάριο δεν παίζει .........

δέν βολεύει καθόλου ο χώρος γιατι το γραφείο δεν είναι πισω απο το σαλόνι αλλα πλάγια και με το καλώδιο δεν........

οπότε πάμε ή ασύρματο ή τίποτα

Δημοσ.

φίλε νικο αυτό ήταν το πρώτο σενάριο....

μετά απο ενα ματσάκι με την γυναίκα  :-D  :-D  :-D  αυτό το σενάριο δεν παίζει .........

δέν βολεύει καθόλου ο χώρος γιατι το γραφείο δεν είναι πισω απο το σαλόνι αλλα πλάγια και με το καλώδιο δεν........

οπότε πάμε ή ασύρματο ή τίποτα

To ...διαζύγιο το σκεφτηκες? :-)  :-)  :-)

• Like 1
Δημοσ.

la_mort αξίζει να πάρω widi αντάπτορα (μιας και το δουλεύεις???) ή θα πάνε τζάμπα τα 50€

το θέλω μόνο για live steaming καμια ταινία αραχτός στον καναπέ.......

Δημοσ.

φίλε εμένα υπάρχουν στιγμές που δουλεύει καλά και υπάρχουν και στιγμές που σέρνεται ή κόβεται τελείως. Τα 50€ αν θέλεις να το δοκιμάσεις είναι πολλά και αν τελικά δε σου κάνει δουλειά θα τα κλαίς. Τι να σου πω στο χώρο που το δοκίμασα εγώ ήταν με τα φεγγάρια του αλλά υπήρχαν και παρεμβολές από άλλα ασύρματα δίκτυα. Εγώ πάντως δε το εμπιστεύομαι. Το έχω χρησιμοποιήσει με 60 lg smart και Dell laptop με intel κάρτα δικτύου, γιατί μόνο με intel παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...