dimem Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 καινούριο λάπτοπ το βάζω στο ρεύμα πρώτη φορά και ανάβει μόνο του. φυσιολογικό?
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το έχω ξαναδεί, δε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Μια φορά στο έκανε ή το κάνει συνέχεια;
corsair04 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 τι μάρκα είναι το laptop; σου φάνηκε μάλλον εκτός και εάν πάτησε το κουμπί καταλαθος χωρίς να το καταλάβεις κλειστο και βγαλε την τροφοδοσια απο το ρευμα και απο το βυσμα τροφοδοσιας και δες εαν το ξανακανει εκτοσ και εαν υπαρχει κατι που βραχυκυκλωνει το power button
dimem Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 μονο την πρωτη φορα το εκανε. λενοβο ειναι. η αδερφη μου ηταν μπροστα οποτε δεν ξερω αν πατησε κατα λαθος το κουμπι αλλα μου φαινεται καπως δυσκολο.
corsair04 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 μονο την πρωτη φορα το εκανε. λενοβο ειναι. η αδερφη μου ηταν μπροστα οποτε δεν ξερω αν πατησε κατα λαθος το κουμπι αλλα μου φαινεται καπως δυσκολο. Μια λογική εξήγηση βλέπω βραχυκύκλωσε κάτι μεταλλικό το power button είτε από την μεριά του palmrest είτε από την μητρική (connector) τώρα αφού το έκανε μια φορά πιθανόν να το ξανακάνει ίσως να κούνησες τον υπολογιστή αλλά από την άλλη θα έπρεπε να μην ανοίγει το laptop εάν κατι το βραχυκυκλώνει πιθανόν το dc jack είναι από την ίδια μεριά με το power button και θα το πάτησες καταλάθος και δεν το κατάλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα