arisxar45 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στην κοινοτητα.ηθελα την γνωμη σας στο προβλημα μου.αγορασα απο ebay μια οθονη η οποια λενε οτι ειναι συμβατη με lg g2 d802 μιας και η δικια μου σπασε.μου ηρθε την αντικατεστησα ολα μια χαρα αλλα αποτι παρατηρησα λεει d800.το προβλημα μου ειναι το εξης οτι καμμια δορα τρεμοπαιζει (αρκετα συχνα) , σβηνει και πρεπει να ππατησεισ αρκετες φορες το power button για να επανελθει , βγαζει μια γκρι οθονη με χιονια οπως οι παλιες τηλεορασεις που επισησ θελει να πατησεις το power button για να φυγουν και τελος η φωτεινοτητα πανω απο το 40% δεν αλλαζει δλδ παραμενει σταθερη.εκανα αναβαθμιση σε 5.0.2 αλλα και σε 4.4.2 παλια τα ιδια.γνωριζει κανεις κατι που μπορω να κανω??
Thanos233 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στην κοινοτητα.ηθελα την γνωμη σας στο προβλημα μου.αγορασα απο ebay μια οθονη η οποια λενε οτι ειναι συμβατη με lg g2 d802 μιας και η δικια μου σπασε.μου ηρθε την αντικατεστησα ολα μια χαρα αλλα αποτι παρατηρησα λεει d800.το προβλημα μου ειναι το εξης οτι καμμια δορα τρεμοπαιζει (αρκετα συχνα) , σβηνει και πρεπει να ππατησεισ αρκετες φορες το power button για να επανελθει , βγαζει μια γκρι οθονη με χιονια οπως οι παλιες τηλεορασεις που επισησ θελει να πατησεις το power button για να φυγουν και τελος η φωτεινοτητα πανω απο το 40% δεν αλλαζει δλδ παραμενει σταθερη.εκανα αναβαθμιση σε 5.0.2 αλλα και σε 4.4.2 παλια τα ιδια.γνωριζει κανεις κατι που μπορω να κανω?? Δυστυχώς για το πρόβλημα που περιγράφεις, το μόνο που μπορώ α σκεφτώ είναι ότι η οθόνη είναι προβληματική. Σε τέτοιες αγορές από ebay πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Θα σου συνιστούσα να μιλήσεις με τον πωλητή προκειμένου να του τη στείλεις πίσω και να σου στείλει άλλη οθόνη. Τώρα βέβαια, στην κρίση σου είναι, αλλά μπορείς να πεις στον πωλητή ότι δεν παρέλαβες την οθόνη και να ζητήσεις να σου ξαναστείλει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα