ziaba Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα.Το 4g της Q τουλαχιστον στον βολο εχει τελεια ληψη.Η καρτα οντως αν ειναι παλια πρεπει να μπει καινουργια.Μερικα κινεζικα δεν υποστηριζουν την μπαντα 900 για 4g(meizu) στα αλλα δυκτια δεν υπαρχει προβλημα Καλησπερα.Το 4g της Q τουλαχιστον στον βολο εχει τελεια ληψη.Η καρτα οντως αν ειναι παλια πρεπει να μπει καινουργια.Μερικα κινεζικα δεν υποστηριζουν την μπαντα 900 για 4g(meizu) στα αλλα δυκτια δεν υπαρχει προβλημα 800αρα
chsam Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Έχω πάρει νέα σιμ κ πετάει το 4g με το mi4c(που δεν υποστηρίζει 800mz).στο speedtest ή forthnet πιάνει ούτε 5mbps κ με το κινητό (που το σήμα ήταν πάντα χάλια στο σπίτι με την γραμμή να πέφτει εν ώρα κλήσης) πιάνω 15mbps. Σημ. οποίος θέλει να αλλάξει σιμ κ να μην τον κοροϊδέψουν με την χρέωση των 5 ευρώ, ας στείλει μήνυμα στην wind απλά ρωτώντας για την χρέωση.εμένα μου απάντησαν λέγοντας μου ότι μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα για αλλαγή χωρίς χρέωση κ τους ετριψα το mail στα μούτρα όταν πήγα για την αλλαγη.γιατί κλασσικά ο υπάλληλος μου είπε ότι υπάρχει μια χρέωση κ όταν του ανεφερα το mail της wind, "το εψαξε στο σύστημα" κ ως δια μαγείας είχα δίκιο... 1
morby Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έχω πάρει νέα σιμ κ πετάει το 4g με το mi4c(που δεν υποστηρίζει 800mz).στο speedtest ή forthnet πιάνει ούτε 5mbps κ με το κινητό (που το σήμα ήταν πάντα χάλια στο σπίτι με την γραμμή να πέφτει εν ώρα κλήσης) πιάνω 15mbps. Σημ. οποίος θέλει να αλλάξει σιμ κ να μην τον κοροϊδέψουν με την χρέωση των 5 ευρώ, ας στείλει μήνυμα στην wind απλά ρωτώντας για την χρέωση.εμένα μου απάντησαν λέγοντας μου ότι μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα για αλλαγή χωρίς χρέωση κ τους ετριψα το mail στα μούτρα όταν πήγα για την αλλαγη.γιατί κλασσικά ο υπάλληλος μου είπε ότι υπάρχει μια χρέωση κ όταν του ανεφερα το mail της wind, "το εψαξε στο σύστημα" κ ως δια μαγείας είχα δίκιο... Πιάνει φοβερές ταχύτητες η αλήθεια είναι !
ariannaki85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πληρώνεις επ' ουδενί το 5ευρω για να πάρεις σιμ 4G και όντως πάει σφάιρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα