chsam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μολις παρελαβα το mi4c και εχω καρτα sim Q απο τοτε που βγηκε στην αγορα η Q(2001 αν θυμαμαι καλα). Εχει κανεις ιδία εμπειρια αν πιανει 4G στην αθηνα; Θελω να ξερω για να την αλλαξω με καινουρια sim, αλλα αν δεν υπαρχει καλυψη θα κοψω την παλια. Sent from my iPhone using Insomnia
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ρωτα σε τη μπαντες παιζει η Q Λογικα της ιδιες με την Wind. Αν ειναι τοσο παλια που λες σιγουρα θα θελει αλλαγη. Και να τους πεις για την ενεργοποιηση του 4G μπορει να θελει να στειλεις κανενα μηνυμα για ενεργοποιηση.
ziaba Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το 2001 δεν ειχαμε 3g εννοειται να πας να την αλλαξεις
ariannaki85 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 την αλλάζεις και είναι κανονικά δωρεάν
BACK12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 την αλλάζεις και είναι κανονικά δωρεάν H αλλαγη δεν ειναι δωρεαν, σε χρεωνουν 5 ευρω
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζω σαν πρωτη φορα η αλλαγη ειναι δωρεαν. Τουλαχιστον ετσι ειναι στον Γερμανο(cosmote)που το καναμε περσι.
chsam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, αλλα την καρτα θα την αλλαξω μονο αν υπαρχει σημα και καλυψη, αφου εννοειται οτι λογω παλαιοτητας (ή αρχαιοτητας...) δεν υποστηριζει 4G.Το ερωτημα μου ειναι αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το 4G με Q και εχει αποψη.Οπως ειπα αν δεν υπαρχει καλυψη απλα θα κοψω την παλια μονος.
ziaba Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 αγορασες συσκευη με 200 ευρω και λυπασαι να δωσεις 5 για μια καρτα πρωτη φορα στα 15 χρονια??? 1
chsam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 <p>αγορασες συσκευη με 200 ευρω και λυπασαι να δωσεις 5 για μια καρτα πρωτη φορα στα 15 χρονια???</p> Οχι βρε, πλακα κανεις; Απλα ειναι ψιλοταλαιπωρια λογω δουλειας να βρισκω wind, να βρισκω παρκαρισμα κτλ κτλ. Sent from my iPhone using Insomnia
panos- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κάλεσε από το κινητο σου στο 1222 και ζητα να σου την στείλουν με κούριερ.
kosmasdel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 H αλλαγη δεν ειναι δωρεαν, σε χρεωνουν 5 ευρω Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, αλλα την καρτα θα την αλλαξω μονο αν υπαρχει σημα και καλυψη, αφου εννοειται οτι λογω παλαιοτητας (ή αρχαιοτητας...) δεν υποστηριζει 4G.Το ερωτημα μου ειναι αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το 4G με Q και εχει αποψη.Οπως ειπα αν δεν υπαρχει καλυψη απλα θα κοψω την παλια μονος. Δωρεάν είναι. "Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIMκάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση." Το έκανα κι εγώ πριν κανένα μήνα. Αν πάνε να στο χρεώσουν τους παραπέμπεις στο site
chsam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 H αλλαγη δεν ειναι δωρεαν, σε χρεωνουν 5 ευρω Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, αλλα την καρτα θα την αλλαξω μονο αν υπαρχει σημα και καλυψη, αφου εννοειται οτι λογω παλαιοτητας (ή αρχαιοτητας...) δεν υποστηριζει 4G.Το ερωτημα μου ειναι αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το 4G με Q και εχει αποψη.Οπως ειπα αν δεν υπαρχει καλυψη απλα θα κοψω την παλια μονος. Δωρεάν είναι."Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIMκάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση." Το έκανα κι εγώ πριν κανένα μήνα. Αν πάνε να στο χρεώσουν τους παραπέμπεις στο site Δε με νοιαζει η χρεωση των 5 ευρω.Εχεις Q κ συ;αν ναι δωσμου μια απαντηση στο ερωτημα μου, εχει 4G σημα η Q;αυτο προσπαθω να μαθω ο αμοιρος...Sent from my iPhone using Insomnia
leo06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 αν εχει η wind εχει και η q,λογικά στην Αθήνα θα εχει καλή καληψη Δε με νοιαζει η χρεωση των 5 ευρω.Εχεις Q κ συ;αν ναι δωσμου μια απαντηση στο ερωτημα μου, εχει 4G σημα η Q;αυτο προσπαθω να μαθω ο αμοιρος...Sent from my iPhone using Insomnia
ariannaki85 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δε με νοιαζει η χρεωση των 5 ευρω.Εχεις Q κ συ;αν ναι δωσμου μια απαντηση στο ερωτημα μου, εχει 4G σημα η Q;αυτο προσπαθω να μαθω ο αμοιρος...Sent from my iPhone using Insomnia εχει, αν εχεις συσκευή που το υποστηρίζει
Stergios 101 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα.Το 4g της Q τουλαχιστον στον βολο εχει τελεια ληψη.Η καρτα οντως αν ειναι παλια πρεπει να μπει καινουργια.Μερικα κινεζικα δεν υποστηριζουν την μπαντα 900 για 4g(meizu) στα αλλα δυκτια δεν υπαρχει προβλημα Καλησπερα.Το 4g της Q τουλαχιστον στον βολο εχει τελεια ληψη.Η καρτα οντως αν ειναι παλια πρεπει να μπει καινουργια.Μερικα κινεζικα δεν υποστηριζουν την μπαντα 900 για 4g(meizu) στα αλλα δυκτια δεν υπαρχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα