Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα θελα οποιος μπορει να με βοηθησει. εχω περιπου 3 χρονια ενα λαπτοπ toshiba σχετικα με καλα χαρακτηριστικα. επισυναπτω φωτο με τι εχει πανω το μηχανημα. με βαση αυτα τα χαρακτηριστικα δε θα πρεπε να σερνεται οπως κανει. εχω τα windows 10 οπου θελω να τα σβησω εντελως παντελως και να περασω απο την αρχη η τα 10 η τα 8 η εστω τα 7 απλα να ειναι καθαρα. Ψαχνω στο ιντερνετ να τα κατεβασω απο καπου με crack κλπ. Το λαπτοπ εχει back up τα windows οποτε δε ξερω πως τα σβηνω εντελως. στη toshiba το χα παει δυο φορες οπου μου ξαναπερναγανε τα δικα του με ενα καρο αχρηστες εφαρμογες της toshiba. Οποιος εχει ορεξη θα ηθελα να με βοηθησει πως το κανω βημα βημα ευχαριστω!!!

post-249175-0-83148800-1454329465_thumb.jpg

post-249175-0-98212800-1454331327_thumb.jpg

Δημοσ.

θα το δοκιμασω δηλαδη θα ναι σα να τα χω καθαρα χωρις τα περιττα προγραμματα της toshiba ??

πρεπει σε αυτη τη περιπτωση να κανω backup τα αρχεια μου? Η κανει κατι σαν το ashampoo γιατι τωρα του βαλα αυτο μπας και καθαρισει οτι αχρηστο εχει

Δημοσ.

Βάλε έναν ssd να ξεμπερδεύεις, και καθαρή εγκατάσταση να κάνεις πάλι σε λίγο θα σέρνεται.

Έβαλα σε λαπτοπ 5 χρονών φίλου ssd και όταν του το έδωσα με πήρε τηλέφωνο τρελαμένος να ρωτήσει τι του έκανα και ανοίγει σε λιγότερο από 10 δεύτερα. Το καλό με αυτό ήταν ότι είχε sata 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...