geotrvs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ανοίγοντας το pc ολα είναι κανονικά οταν παταω διπλό για να ανοίξει το '' my computer '' κάνει εως και 10 δευτερόλεπτα να εμφανίσει τους δίσκους. Παταω διπλό να μπω στον οποιοδήποτε δίσκο και μπαίνει ακαριαια.. Οταν παω να επιστρέψω πίσω κανει παλι 10 δευτερόλεπτα. Τα Windows είναι 7 64 και το pc ειναι Mobo-p5k premium wi-fi Cpu-E 8400 Ram-4 gb kingston Το λειτουργικό το εχω σε ssd san disk 120gb Να σημειώσω οτι δουλεύω photoshop και lightroom και τα δουλεύει αρκετά καλα! Απλα εχω αυτη την καθυστέρηση. Κάθε γνωμη δεκτή.
meletis_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, κάντε ένα έλεγχο με το Malwarebytes Anti-Malware & το CCleaner 1
geotrvs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα έλεγχο και με τα δύο αλλα παραμένει το ιδιο πρόβλημα.
meletis_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Στο σύστημα έχετε 2 σκληρούς ή μονο τον SSD? Εάν έχετε και HDD δείτε την υγεία τους. Κάτι άλλο δεν έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμη. Έχετε αλλάξει κάτι πρόσφατα ή εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα.?
geotrvs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εχω αλλους 3 δισκους hdd και η υγεια τους ειναι 100%.δεν εκανα καποια εγκατάσταση τωρα τελευταια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
pavlos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δοκιμασε καποια απο αυτα που λενε στις πρωτες σελιδες Site: εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα