Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα δεν ειπα αυτο. Πριν γραψτε διαβαστε καλα.. Δες το μηνυμα του φιλου και το προηγουμενο το δικο μου.

Αυτο που ειπα στο μηνυμα που κανεις παραθεση ειναι οτι δεν ισχυει η αποψη του φιλου οτι οσοι ειχαν Μ8 δεν πηγαν στο Μ9 και δεν πουλησε.. Δηλαδη η HTC περιμενε να πουλησει σε αυτους που ειχαν παρει Μ8? 

Δε νομιζω,γιατι εκτος των αλλων ηταν λιγοι, οποτε και ολοι να πηγαιναν απο Μ8 σε Μ9 παλι δεν λεει κατι, ετσι πιστευω οτι η τιμη του επεσε γιατι γενικα δεν πουλησε καθως κανεις δεν ειχε λογο να το παρει φετος με τοσο τραγικη καμερα και μεγαλα μπεζελ, συν τον 810 που ηταν αμφιλεγομενος για πολυ καιρο..Χωρια οτι η τιμη του ηταν υψηλη και επεσε πολυ αργοτερα σε σχεση με τους αλλους.

συν οτι βρηκε απεναντι του εξαιρετικους ανταγωνιστες (S6-G4)

ειναι χρονιο φιλος της htc και εχω αλλαξει 3 κινητα της htc...φετος πιηγα σε G4 ακριβως επειδη οπως ειπες το Μ9 δεν μου εκανε κλικ δυστυχως.

κατα τα αλλα, οπως ειπωθηκε, η εμπειρια χρησης του HTC ειναι κατα τη γνωμη μου μακραν ανωτερη απο οποιοδηποτε αλλο android, αλλα αυτο θελει χρονο για να το αντιληφθει καποιος, χρονος που δεν υπαρχει οταν εισαι στο καταστημα και βαζεις συσκευες διπλα διπλα, εντυπωσιαζεσαι απο τις AMOLED και απο τις καμερες του ανταγωνισμου και το htc "ξεθωριαζει" διπλα τους.

αν βαλουμε σε ολα αυτα και το γεγονος οτι ολη η αξια της HTC μαλλον ειναι μικροτερη απο το τμημα marketing και μονο της samsung, ειναι επομενο ο πελατης που δεν γνωριζει να παει κατευθυνομενα σε συγκεκριμενα μοντελα και μαρκες

υπαρχουν πολλοι που λενε "τι να παρω iphone ή samsung galaxy?" νομιζωντας οτι android=samsung και μονο

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η HTC εχει προβλημα με τα οικονομικα-πωλησεις της,ας ριξει εστω τις τιμες σε επιπεδα OnePlus να παρει τα πανω της.Με το να ανεβαζει τις τιμες εναντι στον ανταγωνισμο δεν ξερει οτι μονο κακο της κανει???Τα ιδια και για την περιβοητη μαυρη μπαρα με το λογκο της εταιριας.Τοσο κραξιμο εχει φαει(οπως και για τα πληκτρα πανω στην οθονη που εχει μονο)και που της κοβουν τοσο χωρο απο την οθονη και μου συνεχιζει και τα μεταφερει αυτα και στα επομενα κινητα.

Αυτη η ξεροκεφαλια της ειναι που θα την φαει. Κριμα να βλεπεις εταιριες κολλοσους να μην κανουν αυτονοητα πραγματα που ειναι να ακουνε τα παραπονα των πελατων τους.....

Δημοσ.

Τα πιο άσχημα high-end κινητά με top όμως υλικά κατασκευής. Αν αλλάξουν design και βελτιώσουν την κάμερα δεν τους πιάνει κανείς. 

Υπάρχει πραγματικά κάποιος που θα έβλεπε στο ράφι bezeless συσκευή της HTC, γνωρίζοντας ότι έχει και καλή κάμερα και δεν θα το προτιμούσε σε σχέση με Samsung, Sony κτλ.; 

Δημοσ.

Τρομαζω στην ιδέα ότι μπορεί να αγγίξει τρελό ταβάνι στην τιμή αναλογιζόμενος ποσό έκανε το τραγικό A9 όταν πρώτο λανσαρίστηκε...Και όχι τπτ άλλο σε σχεση με τις άλλες εταιρείες πέφτει ή τιμή τους με πιο αργούς ρυθμους

Δημοσ.

Τα πιο άσχημα high-end κινητά με top όμως υλικά κατασκευής. Αν αλλάξουν design και βελτιώσουν την κάμερα δεν τους πιάνει κανείς. 

Υπάρχει πραγματικά κάποιος που θα έβλεπε στο ράφι bezeless συσκευή της HTC, γνωρίζοντας ότι έχει και καλή κάμερα και δεν θα το προτιμούσε σε σχέση με Samsung, Sony κτλ.; 

Το Μ9 παντως μονο μεταλλο δεν ειναι. Ο,τι και να λενε ειναι πλαστικο και μονο στο ματι ψιλοδειχνει ωραιο.

Δημοσ.

μα δεν ειπα αυτο. Πριν γραψτε διαβαστε καλα.. Δες το μηνυμα του φιλου και το προηγουμενο το δικο μου.

Αυτο που ειπα στο μηνυμα που κανεις παραθεση ειναι οτι δεν ισχυει η αποψη του φιλου οτι οσοι ειχαν Μ8 δεν πηγαν στο Μ9 και δεν πουλησε.. Δηλαδη η HTC περιμενε να πουλησει σε αυτους που ειχαν παρει Μ8? 

Δε νομιζω,γιατι εκτος των αλλων ηταν λιγοι, οποτε και ολοι να πηγαιναν απο Μ8 σε Μ9 παλι δεν λεει κατι, ετσι πιστευω οτι η τιμη του επεσε γιατι γενικα δεν πουλησε καθως κανεις δεν ειχε λογο να το παρει φετος με τοσο τραγικη καμερα και μεγαλα μπεζελ, συν τον 810 που ηταν αμφιλεγομενος για πολυ καιρο..Χωρια οτι η τιμη του ηταν υψηλη και επεσε πολυ αργοτερα σε σχεση με τους αλλους.

Καλώς ή κακώς στις ναυαρχίδες ένα μεγάλο ποσοστό των κατόχων έχουν την προηγούμενη γενιά. Έχασε αυτό τον κόσμο και από πωλήσεις αλλά και σε υποστήριξη. Το Μ9 βγήκε σε αρκετούς τομείς χειρότερο από το Μ8 και έβλεπες σε διάφορα θέματα να προτείνουν το Μ8 αντί του Μ9. Για αυτό και το πρώτο κρατάει τέτοια τιμή μετά από 2 χρόνια ενώ το Μ9 έχει, αναλογικά, πέσει πολύ περισσότερο. Αν ήταν επειδή την "πάτησαν" με το Μ8 τότε θα έριχναν την τιμή και σε αυτό.

Η htc πάντως πάντα δεν έριχνε τις τιμές της.

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς στις ναυαρχίδες ένα μεγάλο ποσοστό των κατόχων έχουν την προηγούμενη γενιά. Έχασε αυτό τον κόσμο και από πωλήσεις αλλά και σε υποστήριξη. Το Μ9 βγήκε σε αρκετούς τομείς χειρότερο από το Μ8 και έβλεπες σε διάφορα θέματα να προτείνουν το Μ8 αντί του Μ9. Για αυτό και το πρώτο κρατάει τέτοια τιμή μετά από 2 χρόνια ενώ το Μ9 έχει, αναλογικά, πέσει πολύ περισσότερο. Αν ήταν επειδή την "πάτησαν" με το Μ8 τότε θα έριχναν την τιμή και σε αυτό.

Η htc πάντως πάντα δεν έριχνε τις τιμές της.

δε διαφωνω οτι ολοι προτειναν Μ8 το 2015, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πατησαν με την υψηλη τιμη.. Ασχετως αν την κρατησαν ψηλα σε σχεση με Μ9, προφανως το εκαναν γιατι πηγαινε καλυτερα το Μ8 και εβλεπαν οτι αν την εριχναν περισσοτερο δε θα ειχαν μεγαλη αυξηση σε πωλησεις, ομως τι να το κανεις οταν το Μ8 βγηκε με τιμη στο θεο, ηταν μια καλη επιλογη τοτε, και δεν επεφτε με τιποτα ενω οι αλλοι ολοι εριχναν τιμη..Προτιμησε να μην πουλαει η HTC. Και πιστεψτε με, το να πουλησεις σε πολλους, να βαλεις δηλαδη κοσμο στο μαγαζι σου ειναι καλυτερο απο το να μη βαλεις και να εχεις τα ιδια εσοδα, γιατι σε αυτες τις εταιρειες μετραει η διεισδυτικοτητα. Αν λοιποντο εριχνε απο την αρχην, οπως κανει η LG, Θα πουλαγε και θα επαιζε μπαλα καλυτερα. Το να τη ριξει την τιμη μετα το Μ9 ηταν αργα..

Δημοσ.

τα σχολια με τις μαυρες μπαρες και τα bezels ειναι εντελως ακυρα και αφορουν ενα μηδαμινο ποσοστο χρηστων και παραπεμπουν και στο ακυρο κυνηγι του λεπτοτερου κινητου, οταν εχεις φτιαξει ενα κινητο που αγγιζει τη τελειοτητα ειναι αστειο να ασχολεισαι με τα bezel, εγω προσωπικα που εχω το M8s και πριν το One Mini 2 με βρισκω ουκ ολιγες φορες να μετακινω εικονιδια κατα λαθος πιανοντας το απο την ακρη παροτι εχω και θηκη, αναρωτιεμαι αν ηταν bezeless αυτο θα γινοταν συνεχεια, δεν οριζεται η ομορφια ποσο μαλλον η λειτουργικοτητα απο τα bezels

(εξαλλου στο  προσφατο Α9 που τα εξαφανισαν πανω-κατω βρηκαν να λενε αλλα παλι)

και εδω στις αγγελιες του insomnia  τα htc εξακολουθουν να ειναι αναρπαστα και ο κοσμος που τα αγοραζει απο αυτους τουλαχιστον που εχω συναναστραφει και με πωλητες καταστηματων ειναι κυριως λογω αψογης αποκρισης λειτουργικου  και design 

Δημοσ.

Το Μ9 παντως μονο μεταλλο δεν ειναι. Ο,τι και να λενε ειναι πλαστικο και μονο στο ματι ψιλοδειχνει ωραιο.

Το γεγονός ότι δεν είναι μέταλλο αλλά πλαστικό μπορείς να το αποδείξεις? η απλά το λες για να το πεις? (Χωρίς παρεξήγηση κ εντελώς φιλικά)

Δημοσ.

Οτι κινητο και να βγαλουνε samsung htc lg  κτλ.  Χωρις λογισμικο σωστο  ,δεν πανε πουθενα απλα .

οι μεγαλοι οφειλουν να το κανουν αυτο, αλλα βλεπεις πολυ κοσμο να αγοραζει κουφια κινητα με spec ναυαρχιδων νομιζοντας οτι ετσι εκανε βελτιστη αγορα

Δημοσ.

τα σχολια με τις μαυρες μπαρες και τα bezels ειναι εντελως ακυρα και αφορουν ενα μηδαμινο ποσοστο χρηστων και παραπεμπουν και στο ακυρο κυνηγι του λεπτοτερου κινητου, οταν εχεις φτιαξει ενα κινητο που αγγιζει τη τελειοτητα ειναι αστειο να ασχολεισαι με τα bezel, εγω προσωπικα που εχω το M8s και πριν το One Mini 2 με βρισκω ουκ ολιγες φορες να μετακινω εικονιδια κατα λαθος πιανοντας το απο την ακρη παροτι εχω και θηκη, αναρωτιεμαι αν ηταν bezeless αυτο θα γινοταν συνεχεια, δεν οριζεται η ομορφια ποσο μαλλον η λειτουργικοτητα απο τα bezels

(εξαλλου στο  προσφατο Α9 που τα εξαφανισαν πανω-κατω βρηκαν να λενε αλλα παλι)

και εδω στις αγγελιες του insomnia  τα htc εξακολουθουν να ειναι αναρπαστα και ο κοσμος που τα αγοραζει απο αυτους τουλαχιστον που εχω συναναστραφει και με πωλητες καταστηματων ειναι κυριως λογω αψογης αποκρισης λειτουργικου  και design 

φιλε μου δεν μιλησαμε για μηδενικα μπεζελ, και ως συνηθως παλι παμε απο το ενα ακρο στο αλλο! Δηλαδη μεση λυση δεν υπαρχει? Πχ το Ζ3 της σονυ εχει πολυ καλυτερα μπεζελ, ουτε μηδανικα ειναι ουτε μεγαλα. Δες εδω μια συγκριση:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6891&idPhone3=6074&idPhone2=7534

Το Ζ5 ειναι λιγο πιο μακρυ αλλα με 0,2" παραπανω οθονη, και σε σχεση με το Μ8 ειναι ιδια σε μεγεθος!

Προσωπικα, δεν ειμαι υπερμαχος των χωρις μπεζελ κινητων γιατι ακριβως δεν εχεις απο που να τα πιασεις, ομως ουτε και των μεγαλων μπεζελ. Πχ το G4 δε μαρεσει και δε σημαινει οτι επειδη δεν εχει μπεζελ θα με βολευε και ας ειναι κοντα σε διαστασεις, ουτε και το G3.

Οποτε ναι ειναι θεμα και αυτο, γιατι για μενα και για πολλους το μεγεθος ειναι κριτηριο αγορας. Θελω και να χωραει στην τσεπη, αρα θες μια ισοροπια σε ολα. Τα Μ8-Μ9 εχουν απο τα πιο μεγαλα μπεζελ. Λιγο μαζεμα επιβαλλεται.

Το γεγονός ότι δεν είναι μέταλλο αλλά πλαστικό μπορείς να το αποδείξεις? η απλά το λες για να το πεις? (Χωρίς παρεξήγηση κ εντελώς φιλικά)

Οταν πιασεις το κινητο ξαναρωτα με (χωρις παρεξηγηση)

Δημοσ.

@Nikolas7_7

συμφωνω με τη κριτικη σου σχεδον σε ολα οσα εγραψες λιγο πιο πανω στον enigma84  με εξαιρεση τη καμερα, οπου δεν ισχυει το οσο μεγαλυτερα Mp τοσο το καλυτερο, αλλα εδω με τα bezels παμε ακριβως απο το ενα ακρο στο αλλο γιατι διαβασα οτι μεγαλωνουν χωρις λογο τις ιντσες στο κινητο!

αν σου ειναι μεγαλες οι 5" τοτε πας στις 4,5-4,7" υπαρχουν και εκει λυσεις δε θα σε σωσουν ενα-δυο χιλιοστα περιμετρικα ελεος!

ειλικρινα δε βλεπω διαφορα μεταξυ των κινητων στο link που παρεπεμψες το δε Xperia επειδη ακριβως δεν εχει rounded corners ειναι πιο δυσχρηστο σε τσεπη ακομα κι αν ειχε 5ιντσες αντι για 5,2 σε σχεση με τα διπλανα

κι αν θες την αποψη μου επειδη παρακολουθω τις χειρουργικες αλλαγες ακριβειας που κανει η Htc στα κινητα της οπως πχ. την αλλαγη του power button στα δεξια αντι για τη μεση στο M8 που ειχε φαει κραξιμο αρχικα απο αυτους που ηταν συνηθισμενοι διαφορετικα στην ουσια ομως ηταν βελτιστη αλλαγη για χειρισμο με το ενα χερι, εμπιστευομαι τα εργονομικα τεστ που κανουν οι μηχανικοι της HTC και στα bezels αφου σε μενα τουλαχιστον δειχνουν να γνωριζουν παρα μα παρα πολυ καλα τι ακριβως πρεπει να κανουν  για να φτιαξουν ενα ευχρηστο και λειτουργικο κινητο περα απο copy/paste μιμητισμους οπως συνηθιζουν οι υπολοιποι

Δημοσ.

φιλε  @Odyss3us  καταλαβαινω τι θες να πεις, απλα διαφωνω στη λεπτομερεια. Προφανως αν η σονυ ειχε και rounded πλευρες θα μιλουσαμε για τις τελειες διαστασεις. Απο την αλλη, αν το Μ8 και το Μ9 ηταν λιγο πιο μαζεμενα πανω και κατω κυριως θα ηταν ακομα πιο βολικα, ο λογος? Αν η οθονη ξεκινουσε απο πιο χαμηλα, θα εφτανε ο αντιχειρας στην κορυφη πιο ευκολα. Επισης δεν ζηταω μηδενικο μπεζελ κατω γιατι πολυ απλα γινεται παλι δυσχρηστο, πχ το Ζ5 compact αν πας να το δεις εχει πολυ μικρο μπεζελ κατω, και δεν ειναι βολικο, πρεπει να εχεις αρκετα ευελικτο αντιχειρα. Ομως το να βρουν μια ιδανικη ισοροπια δεν ειναι κακο. Επισης η πανω πλευρα γιατι να εχει τοσο μπεζελ? να μην μπορω να το βαλω σε ενα τσαντακι ποδηλατου, σε μια τσεπη, θαθελα δηλαδη το συνολικο μηκος λιγο πιο μαζεμενο. Οι διαφορες μας ειναι θεμα χιλιοστων του χιλιοστου, που ομως κανουν τη διαφορα.

Οσο για την καμερα, προφανως και δεν ισχυει οτι τα πολλα ΜΡ φερνουν την ποιοτητα, ομως τα 4Μρ ειναι λιγα. Εκτος λοιπον απο την μετρια αποδοση σε συνθηκες ημερας του Μ8, δεν τολμας να ζουμαρεις ή να κανεις λιγο cropping και η φωτο χαλαει αμεσως. Ειναι ιδανικο για Fb αλλα για τιποτε αλλο!  απο εκει και περα εγω θα ηθελα την ultra pixel στα 12ΜΡ, αυτο δηλαδη που παει να κανει στο Μ10, και επρεπε να το εχει κανει αν οχι απο το Μ8, απο το Μ9 σιγουρα, και θα το κανει και η samsung στο S7. Φετος λοιπον, αν η καμερα ειναι καλη και δε χαλασει τα καλα της η HTC, ισως την τιμησω με χαρα. Ομως με το S6 edge που εχω τωρα εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος, δεν ειναι τελειο κινητο, και ειδικα στη μπαταρια υστερει, αλλα με την καμερα εχω καταργησει πληρως την ψηφιακη και μου αρκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...