Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα..εχω το εξης συστημα:intel pentium g3258(oc 4.0ghz)-msi z97 gaming-ram 8gb corsair 2400mhz-gpu xfx r9 280x 3gb-psu xfx 800 gold plus.αυριο το παραλαμβανω.θα παιζει νορμαλ dolphin+pcsx2;

Δημοσ.

καλημερα..εχω το εξης συστημα:intel pentium g3258(oc 4.0ghz)-msi z97 gaming-ram 8gb corsair 2400mhz-gpu xfx r9 280x 3gb-psu xfx 800 gold plus.αυριο το παραλαμβανω.θα παιζει νορμαλ dolphin+pcsx2;

εγω εχω i7 αλλα ειμαι πιο πισω στα υπολοιπα χαρακτηριστικα και τα παιζω ολα full, οσο full μπορεις να παιξεις με τον pcsx2 βεβαια που εχει προβλημα με αρκετα παιχνιδια. ο Dolphin παντως μου τρεχει τοσο καλα που νιωθω σαν να μην εχει καν απαιτησεις, δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.

Δημοσ.

εγω εχω i7 αλλα ειμαι πιο πισω στα υπολοιπα χαρακτηριστικα και τα παιζω ολα full, οσο full μπορεις να παιξεις με τον pcsx2 βεβαια που εχει προβλημα με αρκετα παιχνιδια. ο Dolphin παντως μου τρεχει τοσο καλα που νιωθω σαν να μην εχει καν απαιτησεις, δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.

ευχαριστω φιλε.περισσοτερο με ενδιαφερει για τον dolphin για zelda wind waker+skyword sword παρα για τα υπολοιπα.απλα ηθελα να μαθω αν με καλυπτει ο pentium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...