takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Τρελαίνομαι, ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή του ρολογιού. Καλησπέρα.. Τελικά σε ποσες μέρες σου τοποθετηθηκε ο μετρητής; Περιοχή;;; Μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrakiskap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Τρελαίνομαι, ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή του ρολογιού. Καλοφάγωτος ο καινούριος μετρητης..😜 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από petrakiskap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Τελικά σε ποσες μέρες σου τοποθετηθηκε ο μετρητής; Περιοχή;;; Μοντέλο; 10 Δεκεμβρίου έκανα την αίτηση, η πληρωμή φάνηκε στο σύστημα τους στις 15 Δεκεμβρίου. Από τις 27-28 Δεκεμβρίου είχε "δρομολογηθεί". Νέα Ιωνία Αττικής Δεν ξέρω μοντέλο, θα το τσεκάρω αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε 10 Δεκεμβρίου έκανα την αίτηση, η πληρωμή φάνηκε στο σύστημα τους στις 15 Δεκεμβρίου. Από τις 27-28 Δεκεμβρίου είχε "δρομολογηθεί". Αιτήσου τους 20άρικο "αποζημίωσης καθυστέρησης". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, washcloud είπε Αιτήσου τους 20άρικο "αποζημίωσης καθυστέρησης". Αυτό είχα σκοπό να κάνω σήμερα, τι επιλέγω σαν αίτημα, το "χορήγηση/κατάργηση νυχτερινού"; https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html Edit: Άκυρο το βρήκα, έχει αίτημα αποζημίωσης. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 ...και ενημέρωσε μας αν/όταν το πάρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Σήμερα ήρθε απάντηση στο email που έστειλα στο ΔΕΔΔΗΕ, ζητώντας πληροφορίες για την αποζημίωση λόγω καθυστέρησης: "Ο έλεγχος για τις αποζημιώσεις των εγγυημένων υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί τρεις μήνες μετά τη λήξη του α εξαμήνου τους έτους και η αποζημίωση θα καταβληθεί μέσω του προμηθευτή σας στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας, όπως περιγράφεται και στην ιστοσελίδα μας." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 ^ Καλό '23 δηλαδή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, takoulou είπε Μοντέλο; SX1A1-SELS-05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Απο τον 12/2021 αυτές τις μέρες μου ήρθε το χαρτί απο την ΔΕΔΔΗΕ. Πέρα απο το παράβολο τι ακριβώς μου ζητάει να κάνω??? Γιατί έχω μπερδευτεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 ^...ναι αλλά θα μας στραβώσεις τον σβέρκο :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Απο τον 12/2021 αυτές τις μέρες μου ήρθε το χαρτί απο την ΔΕΔΔΗΕ. Πέρα απο το παράβολο τι ακριβώς μου ζητάει να κάνω??? Γιατί έχω μπερδευτεί! Καλησπέρα.. Θα πληρωσεις... Και θα παρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε της περιοχης σου για τα αλλά.. Εφόσον όμως τοποθετηθεί νέος ηλεκτρονικος μετρητής δεν χρειάζεται τα αλλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Οι ώρες του νυχτερινού τιμολογιού είναι σε όλους οι ίδιες; πχ 02.00-08.00 και 15.00-17.00 ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις; Αν ναι, πώς θα μπορούσα να δω τι ισχύει για την παροχή μου; (η αίτηση για νυχτερινό τιμολόγιο έχει γίνει αρκετά παλιότερα και όχι από εμένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, washcloud είπε ^...ναι αλλά θα μας στραβώσεις τον σβέρκο :ρ Συγγνώμη!!Λόγω βιασύνης την ανέβασα έτσι. 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Θα πληρωσεις... Και θα παρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε της περιοχης σου για τα αλλά.. Εφόσον όμως τοποθετηθεί νέος ηλεκτρονικος μετρητής δεν χρειάζεται τα αλλά.. Σε ευχαριστώ πολυ!!! Και το πληρώνω με ebanking με "κωδικό πληρωμής" τον Κωδικό Πελάτη που μου έχουν? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από nikolas_kriti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Συγγνώμη!!Λόγω βιασύνης την ανέβασα έτσι. Σε ευχαριστώ πολυ!!! Και το πληρώνω με ebanking με "κωδικό πληρωμής" τον Κωδικό Πελάτη που μου έχουν? Ε ναι.. Εκεί.. Και περιμενεις να σου βάλουν τον νέο μετρητή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα