Kozanitis1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Είμαι σε διασυνδεδεμένο νησί, η ενεργοποίηση του νυχτερινού έγινε πριν τη διασύνδεση του νησιού, οπότε μήπως δεν άλλαξε η ρύθμιση στο μετρητή;
takoulou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Είμαι σε διασυνδεδεμένο νησί, η ενεργοποίηση του νυχτερινού έγινε πριν τη διασύνδεση του νησιού, οπότε μήπως δεν άλλαξε η ρύθμιση στο μετρητή; Ισως να μην εγινε... Ποιος ειναι ο μετρητης; Μοντελο;;
Kozanitis1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι μάρκα(?) HOllEY, κάπως έτσι.. https://www.holleymetering.com/single-phase-multi-functional-meter-product/ Βρήκα αυτό το site, νομίζω αυτός είναι.. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από Kozanitis1
takoulou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Νομίζω είναι μάρκα(?) HOllEY, κάπως έτσι.. https://www.holleymetering.com/single-phase-multi-functional-meter-product/ Βρήκα αυτό το site, νομίζω αυτός είναι.. Οκ.. Ωραία.. Μάλλον δεν έχει σεταριστει αυτός.. Αυτό μπορείς να διαπιστώσεις σε ανάλογο μετρητή στο νησί.. 1
ventic139 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, takoulou είπε Ειναι αναλογα την περιοχη που ανηκεις του Δεδδηε.. Εδω στην Αττικη υπαρχει μια μικρη ελλειψη μετρητων.. Σου στελνουν μεσω email τον κωδικο.. Αλλου με το ταχυδρομειο... Ειδες κληση που εγραφε Δεδδηε... Και τελικα τι εγινε;; Δευτερα θα πάω από ΔΕΗ και ακριβώς δίπλα είναι η δεδδηε. Να το αναφέρω; Γιατί πρόκειται για αρχική ηλεκτροδότηση
tasanton Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Weiss είπε Μπορεί να έχει χαλάσει ο δέκτης ΤΑΣ και να μη δίνει εντολή για το μεσημέρι. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα ρολόγια της οικοδομής, αν ισχύει. Όντως και τα 2 ρολόγια της οικοδομής έχουν το ιδιο πρόβλημα. και το εμφάνισαν την ίδια στιγμή, αρα έχει λογική αυτό που λες. Φανταζομαι είναι θέμα ΔΕΔΗΕ, σωστά; Πως μπορώ να επίσπευσω την επίλυση;
takoulou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, tasanton είπε Όντως και τα 2 ρολόγια της οικοδομής έχουν το ιδιο πρόβλημα. και το εμφάνισαν την ίδια στιγμή, αρα έχει λογική αυτό που λες. Φανταζομαι είναι θέμα ΔΕΔΗΕ, σωστά; Πως μπορώ να επίσπευσω την επίλυση; Θα δηλώσεις την βλάβη στον Δεδδηε... Και θα περιμενεις... Αυτό συμβαίνει μόνο το μεσημέρι;; Δεν γίνεται η εναλλαγή;; Το βράδυ γίνεται;; Το έχεις κοιτάξει; 5 ώρες πριν, vkoukoutis είπε Δευτερα θα πάω από ΔΕΗ και ακριβώς δίπλα είναι η δεδδηε. Να το αναφέρω; Γιατί πρόκειται για αρχική ηλεκτροδότηση Συνήθως στον Δεδδηε δεν υπάρχει προσβαση σε πολιτες.. Δεν αφήνουν την είσοδο πολιτες.. Δεν επιτρέπεται λόγω covid... Μόνο από το τηλέφωνο η με email..
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Με εμαιλ. Στο τηλέφωνο πήρα τρεις φορές κάθε φορά ο καθένας μου έλεγε αλλά
takoulou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε Με εμαιλ. Στο τηλέφωνο πήρα τρεις φορές κάθε φορά ο καθένας μου έλεγε αλλά Καλημερα... Ειναι αναλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανηκεις..Στο τηλεφωνο που πηρες στον Δεδδηε δεν σου εδωσαν καποιο κωδικο;; Νομιζω ετσι γινεται;;
aenaos15 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Ειμαι στη δεη στο home online. Πριν απο 2 ημερες ηρθε το συνεργειο απο δεδδηε , μετα απο αιτηση μου για νυχτερινο , και αλλαξε το μετρητη σε ψηφιακο και με νυκτερινη ενδειξη. Εχω παρει την τελευταια ενδειξη του παλιου μετρητη , οπως και το συνεργειο που εκανε την αλλαγη. Το ερωτημα ειναι αν κανω εγω καποια κινηση για να ενημερωσω τη δεη η αν αυτο το κανει ο ΔΕΔΔΗΕ ;;;;;
Doubt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Το ερωτημα ειναι αν κανω εγω καποια κινηση για να ενημερωσω τη δεη Όχι. 1
Kozanitis1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Ειμαι στη δεη στο home online. Πριν απο 2 ημερες ηρθε το συνεργειο απο δεδδηε , μετα απο αιτηση μου για νυχτερινο , και αλλαξε το μετρητη σε ψηφιακο και με νυκτερινη ενδειξη. Εχω παρει την τελευταια ενδειξη του παλιου μετρητη , οπως και το συνεργειο που εκανε την αλλαγη. Το ερωτημα ειναι αν κανω εγω καποια κινηση για να ενημερωσω τη δεη η αν αυτο το κανει ο ΔΕΔΔΗΕ ;;;;; Εσύ κράτα τις ενδείξεις μη γίνει καμιά πατάτα και σε χρεώσουν άλλες.. 1
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Ειναι αναλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανηκεις..Στο τηλεφωνο που πηρες στον Δεδδηε δεν σου εδωσαν καποιο κωδικο;; Νομιζω ετσι γινεται;; Καλημέρα. Όχι την έκανα ηλεκτρονικά την αίτηση. Δε ξέρω πρώτη φορά το κάνω μη πω ψέματα.
takoulou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Ειμαι στη δεη στο home online. Πριν απο 2 ημερες ηρθε το συνεργειο απο δεδδηε , μετα απο αιτηση μου για νυχτερινο , και αλλαξε το μετρητη σε ψηφιακο και με νυκτερινη ενδειξη. Εχω παρει την τελευταια ενδειξη του παλιου μετρητη , οπως και το συνεργειο που εκανε την αλλαγη. Το ερωτημα ειναι αν κανω εγω καποια κινηση για να ενημερωσω τη δεη η αν αυτο το κανει ο ΔΕΔΔΗΕ ;;;;; Θα περιμενεις να περασει τις ενδείξεις ο Δεδδηε... Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.. Υπομονή.. 1 λεπτό πριν, vkoukoutis είπε Καλημέρα. Όχι την έκανα ηλεκτρονικά την αίτηση. Δε ξέρω πρώτη φορά το κάνω μη πω ψέματα. Πήρες τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο του Δεδδηε.. Έχει περασει η αίτηση σου; Να σου πουν κωδικό;; 1
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Την έκανα χθες όποτε πιστεύω δε αξίζει και το κόπο ακόμη. Σκοπεύω να πάρω προς Τρίτη που θα έχει μπει ο μετρητής κιόλας(αρχική ηλεκτροδότηση) ή λες να πάρω για να πληρώσω έστω και να το προχωρήσουν αυτοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα