takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, geodimis είπε Ποια διαδικασία; Να πληρώνω το μετρητή, να μπαίνει κανονικά και μετά να μην μπορώ να καταχωρήσω 2πλή ένδειξη επειδή *****ίζονται τα συστήματα τους; Εκτός αυτού δεν είναι δουλειά μου να μπαίνω κάθε μέρα στον ΔΕΔΔΗΕ να κοιτάω πότε θα ανοίξει η ημερομηνία καταχώρησης - άσε που μου εμφανίζει ακόμα την προηγούμενη- για να δω αν θα έχει 2πλό πεδίο ή όχι. Καλημέρα... Περίμενε να περασει τις ενδείξεις ο Δεδδηε.. Όταν είναι θα τις περασει..
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, washcloud είπε ...ε - ω !! ....Τέλος ΑΠΡΙΛΗ. (...ξανατσέκαρε τα ωράρια μην κάνεις καμμιά μπιπ και τσάμπα πληρώνεις παραπανίσια...) σωστος, για καποιο λογο το ειχα συνδεσει με την ωρα. και 6-8 ισως και 6-7 θα προσπαθησω να βαλω τιποτα
kaktos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά, Μετά την προχθεσινή επιτυχημένη τοποθέτηση του νυχτερινού σε ακίνητο που νοικιάζω, επιθυμώ να βάλω νυχτερινό σε ένα ακόμα. Έκανα αίτηση και μου έστειλαν κωδικό πληρωμής. Αν θέλω να πληρώσω κατευθείαν στο site τους ο σύνδεσμος είναι αυτός: https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/plirwmi-summetoxwn/ ; Γιατί πατάω το simple pay και βγάζει σφάλμα. Ευχαριστώ πολύ!
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Καλημέρα παιδιά, Μετά την προχθεσινή επιτυχημένη τοποθέτηση του νυχτερινού σε ακίνητο που νοικιάζω, επιθυμώ να βάλω νυχτερινό σε ένα ακόμα. Έκανα αίτηση και μου έστειλαν κωδικό πληρωμής. Αν θέλω να πληρώσω κατευθείαν στο site τους ο σύνδεσμος είναι αυτός: https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/plirwmi-summetoxwn/ ; Γιατί πατάω το simple pay και βγάζει σφάλμα. Ευχαριστώ πολύ! Πλήρωσε μεσω ιντερνετ... Γράφει Δεδδηε.. 1
pan05 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geodimis είπε Ποια διαδικασία; Να πληρώνω το μετρητή, να μπαίνει κανονικά και μετά να μην μπορώ να καταχωρήσω 2πλή ένδειξη επειδή *****ίζονται τα συστήματα τους; Εκτός αυτού δεν είναι δουλειά μου να μπαίνω κάθε μέρα στον ΔΕΔΔΗΕ να κοιτάω πότε θα ανοίξει η ημερομηνία καταχώρησης - άσε που μου εμφανίζει ακόμα την προηγούμενη- για να δω αν θα έχει 2πλό πεδίο ή όχι. Ok, εγώ απλά σου έγραψα πώς δουλεύει το σύστημα, επειδή τα ίδια άγχη είχα πρόσφατα όταν μπήκε το νυχτερινό, δεν έβρισκα καμία εξήγηση για το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό και τελικά αναγκάστηκα να αυτοσχεδίασω ώστε να διαπιστώσω μόνος μου το τι ακριβώς γίνεται. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι σου εμφανίζει την προηγούμενη (ένδειξη; ημερομηνία;) στο site του ΔΕΔΔΗΕ (όχι στο ebill της ΔΕΗ, έτσι;). Συνήθως εμφανίζει την ημερομηνία επόμενης καταχώρησης. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από pan05
lacta13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, lacta13 είπε κι εγω ενω εκανα αιτηση για νυχτερινο στις 3/2 και μου ρθε η επιστολη στις 10/2, αλλα επειδη στο ενδιαμεσο εκανα στις 6/2 εκανα αιτηση αλλαγης παροχου προς ΔΕΗ, με πηραν τηλ και με ειπαν να αγνοησω την επιστολη την πρωτη που θα ερθει,καθοσον με την αλλαγη,αλλαζει και κατι στον αριθμο παροχης και πρεπει να περιμενω την 2η . σημερα ακομα δεν την εχω λαβει...και σε επικοινωνια με ΔΕΔΔΗΕ,με ειπαν η επιστολη εφυγε απο αυτου 28/2... Πευκα Θεσσαλονικης μενω,λογικα της Δυτικης θα εχω κι εγω... update: Αφου επιστολη ακομα δεν ελαβα,πηρα τηλεφωνο ξανα στον ΔΕΔΔΗΕ και ευτυχως ο ανθρωπος ηταν εξυπηρετικοτατος,τον ενημερωσα οτι ακομα επιστολη δεν εχω λαβει απο τις 28 ΦΕΒ που την εστειλαν και μου εδωσε τηλεφωνικα τον κωδικο πληρωμης,το πληρωσα και τωρα περιμενουμε.. σιγουρα ,οπως εχετε πει και αλλοι, θα μπορουσαν με ενα απλο μυνημα, email , να εστελναν τις πληροφοριες πληρωμης,απο το να περιμενουμε ποτε το καθε τοπικο ΕΛΤΑ, θα παρει μπρος... 5 λεπτά πριν, pan05 είπε Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι σου εμφανίζει την προηγούμενη (ένδειξη; ημερομηνία;) στο site του ΔΕΔΔΗΕ (όχι στο ebill της ΔΕΗ, έτσι;). Συνήθως εμφανίζει την ημερομηνία επόμενης καταχώρησης. FIY
geodimis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, pan05 είπε Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι σου εμφανίζει την προηγούμενη (ένδειξη; ημερομηνία;) στο site του ΔΕΔΔΗΕ (όχι στο ebill της ΔΕΗ, έτσι;). Συνήθως εμφανίζει την ημερομηνία επόμενης καταχώρησης. Να σου πω τις δοκιμές που κάνω: Η παροχή με 02 στο τέλος που είχε από τον προηγούμενο πάροχο μου βγάζει "...ήταν από 18/02/2022 έως 24/02/2022". Στο ebill σήμερα βγάζει καταχώριση από 23/02/2022 11:00 εως 28/02/2022. Με 03 στο τέλος μου βγάζει λάθος οπότε κάτι παίζει με την ενεργοποίηση στο νέο πάροχο αν και η εκπροσώπηση έχει αρχίσει αναδρομικά απο τις 11/01 (στο ebill την είδα από 12/01 αλλά εκκρεμούσε η ΥΔΕ που πέρασε στον ΔΕΔΔΗΕ 25/2). Παρόλα αυτά ο ΔΕΔΔΗΕ δήλωσε αναδρομικά την εκπροσώπηση απο 11/01 γιατί τους είπα ότι το σπίτι είναι κλειστό και για διευκόλυνσή τους -και συμφερόν μου φυσικά- πέρασαν εκπροσώπηση την ίδια μερα με την αλλαγή μετρητή (που έτσι κι αλλιώς συνέπεσε με το αίτημα αλλαγής παρόχου). Κόλαση... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από geodimis
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, pan05 είπε Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι σου εμφανίζει την προηγούμενη (ένδειξη; ημερομηνία;) στο site του ΔΕΔΔΗΕ (όχι στο ebill της ΔΕΗ, έτσι;). Συνήθως εμφανίζει την ημερομηνία επόμενης καταχώρησης. Ημερομηνία επόμενης καταχώρησης σου βγάζει όταν ΔΕΝ είσαι μέσα στο χρονικό διάστημα που επιτρέπεται η καταχώρηση ένδειξης, αν είσαι μέσα στο διάστημα αυτό τότε σου επιτρέπει την καταχώρηση και σου εμφανίζει χωρίς ημερομηνία την τελευταία ένδειξη που έχει καταχωρημένη στο σύστημα του ο ΔΕΔΔΗΕ.
aldon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 8:02 ΜΜ, Tsino είπε Ενημέρωσε μας Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν πως μπορείς να έχεις νυχτερινό ρεύμα ακόμη και με net metering. 1
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Παιδιά SOS Από περιέργεια, επειδή μου φάνηκαν πολλές οι ημερήσιες που έδωσα μέτρηση στη ΔΕΗ, είπα να δω αν όντως γράφει 3-5 το μεσημέρι μειωμένο.. Άναψα λοιπόν θερμοσίφωνα στις 3:05 (ίδια ώρα λέει και στον ψηφιακό μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ) Έκπληκτος λοιπόν βλέπω να είναι περασμένες 3 και να γράφει ημερήσιο και όχι μειωμένο.. Τι παίχτηκε λέτε; Να μην έχουν αλλάξει το 3:30-5:30 σε 3-5 από τότε που διασυνδεθηκαμε με την ηπειρωτική Ελλάδα;;;
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε Παιδιά SOS Από περιέργεια, επειδή μου φάνηκαν πολλές οι ημερήσιες που έδωσα μέτρηση στη ΔΕΗ, είπα να δω αν όντως γράφει 3-5 το μεσημέρι μειωμένο.. Άναψα λοιπόν θερμοσίφωνα στις 3:05 (ίδια ώρα λέει και στον ψηφιακό μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ) Έκπληκτος λοιπόν βλέπω να είναι περασμένες 3 και να γράφει ημερήσιο και όχι μειωμένο.. Τι παίχτηκε λέτε; Να μην έχουν αλλάξει το 3:30-5:30 σε 3-5 από τότε που διασυνδεθηκαμε με την ηπειρωτική Ελλάδα;;; 3:30 θα σου λυθεί η απορία, εκτός αν υπάρχει κάποιος ενήμερος επί του θέματος.
aldon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Παιδιά SOS Από περιέργεια, επειδή μου φάνηκαν πολλές οι ημερήσιες που έδωσα μέτρηση στη ΔΕΗ, είπα να δω αν όντως γράφει 3-5 το μεσημέρι μειωμένο.. Άναψα λοιπόν θερμοσίφωνα στις 3:05 (ίδια ώρα λέει και στον ψηφιακό μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ) Έκπληκτος λοιπόν βλέπω να είναι περασμένες 3 και να γράφει ημερήσιο και όχι μειωμένο.. Τι παίχτηκε λέτε; Να μην έχουν αλλάξει το 3:30-5:30 σε 3-5 από τότε που διασυνδεθηκαμε με την ηπειρωτική Ελλάδα;;; Επικοινώνησε με τον ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου και ενημέρωσέ τους
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ, θα δω τώρα στις 3:30 τι παίζει Ενημέρωση: στις 3:30 άλλαξε η ένδειξη Τ1 δίπλα από τις ενδείξεις σε Τ2, καθώς και γράφει νυχτερινές Συνολικές είναι 1.8.0 Μέρα 1.8.1 Νύχτα 1.8.2 Άρα να επικοινωνήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ φαντάζομαι.. Γνωρίζετε πως είναι ρυθμισμένο να αλλάζει από ημερήσιο σε μειωμένο; Γίνεται με κάποια εντολή στο δίκτυο ή στη ρύθμιση του μετρητή;
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Ευχαριστώ, θα δω τώρα στις 3:30 τι παίζει Ενημέρωση: στις 3:30 άλλαξε η ένδειξη Τ1 δίπλα από τις ενδείξεις σε Τ2, καθώς και γράφει νυχτερινές Συνολικές είναι 1.8.0 Μέρα 1.8.1 Νύχτα 1.8.2 Άρα να επικοινωνήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ φαντάζομαι.. Γνωρίζετε πως είναι ρυθμισμένο να αλλάζει από ημερήσιο σε μειωμένο; Γίνεται με κάποια εντολή στο δίκτυο ή στη ρύθμιση του μετρητή; Θα δεις την καταναλωση στο 1.8.2... Και δες παλι την καταναλωση αυριο... Για να δεις οτι εχει καταγραψει τις νυχτερινες..Υπομονη... Γινεται αυτοματα αυτη η αλλαγη...
aenaos15 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 7/2/2022 πληρωμη του ποσου στον ΔΕΔΗΕ 10/3/2022 τοποθετηση μετρητη νυκτερινου ρευματος; Περιοχη = Ανατολικη Θεσσαλονικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα