Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΔΔΗΕ

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^...βασικά πάρε και ρώτα τους εσύ την Τρίτη, γιατί θυμάμαι μου είχαν πει τί να επιλέξω όταν αιτούμουν τον δικό μου, ΑΛΛΑ να προσθέσω και κάτι στο πεδίο για σχόλια (το οποίο δεν θυμάμαι τί ήταν).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα τους πάρω γιατί εγώ την αίτηση την έκανα τηλεφωνικώς και έστειλα και όλα τα χαρτιά που ήθελαν μέσω courier. Και μου είπε θα σας καλέσουμε εμείς και τότε πείτε μας αν θέλετε και εγκατάσταση νυχτερινού ή όχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε

Θα τους πάρω γιατί εγώ την αίτηση την έκανα τηλεφωνικώς και έστειλα και όλα τα χαρτιά που ήθελαν μέσω courier. Και μου είπε θα σας καλέσουμε εμείς και τότε πείτε μας αν θέλετε και εγκατάσταση νυχτερινού ή όχι 

Γεια σου.. Οταν τοποθετειται  ο νεος  ηλεκτρονικος μετρητης   καταγραφει μονο την συνολικη ενδειξη...  Αν θελεις να μπει σε υπηρεσια και το νυχτερινο θα πρεπει  πληρωσεις και τα 42.16 για αυτο το πραγμα.. Την ενεργοποιηση του νυχτερινου..

Επεξ/σία από takoulou

5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Γεια σου.. Οταν τοποθετειται  ο νεος  ηλεκτρονικος μετρητης   καταγραφει μονο την συνολικη ενδειξη...  Αν θελεις να μπει σε υπηρεσια και το νυχτερινο θα πρεπει  πληρωσεις και τα 42.16 για αυτο το πραγμα.. Την ενεργοποιηση του νυχτερινου..

Καταγράφει όλες τις ενδείξεις ακόμα και αν δεν έχεις ενεργοποιήσει νυχτερινό, απλά δεν τις λαμβάνει υπόψιν ο καταμετρητής.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κανένα πρόβλημα να τα πληρώσω.  Θα τηλεφωνήσω Τρίτη καλού κακου να το δούμε για σιγουριά γιατι δε μου είπαν κάτι στο τηλέφωνο 

αν ενεργοποιήσω αργότερα το νυχτερινό επειδή θα βάλω ΔΕΗ θα πρέπει να την ενημερώσω και εκείνη σχετικά ή δε χρειάζεται ;

Επεξ/σία από vkoukoutis

2 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε

Ναι κανένα πρόβλημα να τα πληρώσω.  Θα τηλεφωνήσω Τρίτη καλού κακου να το δούμε για σιγουριά γιατι δε μου είπαν κάτι στο τηλέφωνο 

αν ενεργοποιήσω αργότερα το νυχτερινό επειδή θα βάλω ΔΕΗ θα πρέπει να την ενημερώσω και εκείνη σχετικά ή δε χρειάζεται ;

Οχι θα ενημερωθεί από τον διαχειριστή ότι εσυ  έβαλες νυχτερινό... 

3 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε

Όχι θα ενημερωθεί από το ΔΕΔΔΗΕ

15 λεπτά πριν, Weiss είπε

Καταγράφει όλες τις ενδείξεις ακόμα και αν δεν έχεις ενεργοποιήσει νυχτερινό, απλά δεν τις λαμβάνει υπόψιν ο καταμετρητής.

Απλά θα πρεπει να ζητήσει και την ενεργοποίηση του νυχτερινου αν το θέλει.. 

Καλησπέρα κ από μένα. Σε παροχή με νυχτερινό πριν το 1988 το ωράριο είναι 23:00-07:00. Σε ερώτηση στη ΔΕΗ αν μπορώ να το αλλάξω σε τμηματικό ωράριο 02:00-08:00 κ 15:00-17:00 μου απάντησαν ότι δεν γίνεται. Τι πρέπει να κάνω, να ζητήσω αντικατάσταση μετρητή;

44 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε

Ευχαριστώ παρά πολύ όλους. Τώρα μένει να δω πως ο Δεδδηε θα μου στείλει να πληρώσω τα 42.16€ για το νυχτερινό. Λογικά με ταχυδρομείο υποθέτω. 

Ναι , αλλα μπορει και e-mail.

15 λεπτά πριν, poor είπε

Καλησπέρα κ από μένα. Σε παροχή με νυχτερινό πριν το 1988 το ωράριο είναι 23:00-07:00. Σε ερώτηση στη ΔΕΗ αν μπορώ να το αλλάξω σε τμηματικό ωράριο 02:00-08:00 κ 15:00-17:00 μου απάντησαν ότι δεν γίνεται. Τι πρέπει να κάνω, να ζητήσω αντικατάσταση μετρητή;

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

Επιλέγεις αλλαγή νυχτερινού.

Περίεργο που σου είπαν δε γίνεται, δε γίνεται το αντίστροφο από σπαστό να πας σε ενιαίο.

@Weiss ευχαριστώ για το link. Και εγώ έτσι ήξερα ότι από συνεχόμενο νυχτερινό (παλιό) γίνεται να αλλάξεις σε σπαστό. Ο κύριος στο τηλέφωνό μου έλεγε δεν γίνεται λόγω του ότι η εγκατάσταση είναι παλιά (ή κάτι τέτοιο, δεν ήταν κ πολύ αναλυτικός). Σε κάθε περίπτωση θα κάνω το αίτημα online.

3 ώρες πριν, poor είπε

Σε κάποιες περιοχές ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές ΤΑΣ (Τηλεχειρισμού Ακουστικής Συχνότητας), αν είσαι σε κάποια από αυτές τότε για σένα δεν είναι διαθέσιμο το τμηματικό ωράριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...