Inler Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Έχω στείλει μήνυμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Inler είπε Έχω στείλει μήνυμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. ...ξανά-μανά. Στείλε και μέσω μέιλ και από τη φόρμα του σάιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, korakios είπε πάντως ψάξτε το μη το αφήνετε Εστειλα μαιλ το πρωι ξανα. Update(επιτελους). Μολις με πηραν τηλεφωνο απο ΔΕΔΔΗΕ οτι ειναι κατω απο το σπιτι (ειμαι στην δουλεια - ευτυχως μου ειπαν οτι τους ανοιξαν) και ενημερωσαν οτι προκειται να κοπει το ρευμα. Για να δουμε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από jimakos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, jimakos234 είπε Εστειλα μαιλ το πρωι ξανα. Update(επιτελους). Μολις με πηραν τηλεφωνο απο ΔΕΔΔΗΕ οτι ειναι κατω απο το σπιτι (ειμαι στην δουλεια - ευτυχως μου ειπαν οτι τους ανοιξαν) και ενημερωσαν οτι προκειται να κοπει το ρευμα. Για να δουμε. ...πέρασαν 3 ώρες, δεν ξαναπόσταρες, και ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olddognewtricks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μετά από πληρωμή τα 42 Ευρώ 31/12, μου έβαλαν τον νέο μετρητή 28/2 (Αθήνα - Δυτικά, υπάγεται στον τομέα Περιστερίου). Βασικά, πάλι καλά λέω. Ο μετρητής φυσικά ξεκίνησε από το μηδέν. Έχω μηνιαίο λογαριασμό. Επειδή λοιπόν δεν ξέρω πότε θα δώσει ενδείξεις ο ΔΕΔΔΗΕ στη ΔΕΗ, λέω να μην δίνω δικές μου καταμετρήσεις κάθε μήνα, να αφήνω να βγάζει έναντι η ΔΕΗ, να κάνει καταμέτρηση στο τέλος του τετραμήνου και να ξαναδίνω δικές μου από τότε και μετά. Αυτό είναι το ασφαλές;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Εγώ πάντως ξαναπήρα τηλ σήμερα και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ την επόμενη εβδομάδα, ζήτησαν το τηλ μου αυτή τη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan05 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, olddognewtricks είπε Μετά από πληρωμή τα 42 Ευρώ 31/12, μου έβαλαν τον νέο μετρητή 28/2 (Αθήνα - Δυτικά, υπάγεται στον τομέα Περιστερίου). Βασικά, πάλι καλά λέω. Ο μετρητής φυσικά ξεκίνησε από το μηδέν. Έχω μηνιαίο λογαριασμό. Επειδή λοιπόν δεν ξέρω πότε θα δώσει ενδείξεις ο ΔΕΔΔΗΕ στη ΔΕΗ, λέω να μην δίνω δικές μου καταμετρήσεις κάθε μήνα, να αφήνω να βγάζει έναντι η ΔΕΗ, να κάνει καταμέτρηση στο τέλος του τετραμήνου και να ξαναδίνω δικές μου από τότε και μετά. Αυτό είναι το ασφαλές;;;; Εγώ έτσι έκανα. Όταν ανοιξε το παράθυρο να δηλώσω απευθείας στο ΔΕΔΔΗΕ, τότε πήγα και δήλωσα εκεί ημερήσιες και νυχτερινές (μου έδινε τη δυνατότητα). Στο λογαριασμό που βγήκε πρόσθεσαν και τις χρωστουμενες απο τον προηγούμενο μετρητή και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, olddognewtricks είπε Μετά από πληρωμή τα 42 Ευρώ 31/12, μου έβαλαν τον νέο μετρητή 28/2 (Αθήνα - Δυτικά, υπάγεται στον τομέα Περιστερίου). Βασικά, πάλι καλά λέω. Ο μετρητής φυσικά ξεκίνησε από το μηδέν. Έχω μηνιαίο λογαριασμό. Επειδή λοιπόν δεν ξέρω πότε θα δώσει ενδείξεις ο ΔΕΔΔΗΕ στη ΔΕΗ, λέω να μην δίνω δικές μου καταμετρήσεις κάθε μήνα, να αφήνω να βγάζει έναντι η ΔΕΗ, να κάνει καταμέτρηση στο τέλος του τετραμήνου και να ξαναδίνω δικές μου από τότε και μετά. Αυτό είναι το ασφαλές;;;; Θα περιμενεις να περασει τις ενδειξεις ο Δεδδηε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, washcloud είπε ...πέρασαν 3 ώρες, δεν ξαναπόσταρες, και ανησυχώ Η αληθεια ειναι οτι εμπλεξα με την δουλεια, και με το booking παιχτηκε μια στραβη και εκαναν πατατα απο το καταλυμα και 3μερο θα μεινω εδω, οποτε μπηκε σε 2η μοιρα. Στα του θεματος, πως καταλαβαινω οτι γραφει το νυχτερινο και ποια ειναι η αντιστοιχη ενδειξη? Επισης βλεπω σαν να τρωει φρικες κατι στιγμες, ειναι φυσιολογικο? Θεωρητικα, αν ηταν να βγει εκκαθαριστικος απριλιο, τωρα θα δωσουν μετρηση και παμε σε 4μηνες παλι? πριν περιπου 1 εβδομαδα εδωσα καταναλωση στον παροχο (ΔΕΗ), αλλα δεν εχει εκδοθει ακομα λογαριασμος, οποτε ενδεχεται να εχω και την τελικη μετρηση? Spoiler Συγγνωμη για τις χαλια φωτο με το φλας, αλλα ειναι τερμα πισα εκει που βρισκεται ο μετρητης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Η αληθεια ειναι οτι εμπλεξα με την δουλεια, και με το booking παιχτηκε μια στραβη και εκαναν πατατα απο το καταλυμα και 3μερο θα μεινω εδω, οποτε μπηκε σε 2η μοιρα. Στα του θεματος, πως καταλαβαινω οτι γραφει το νυχτερινο και ποια ειναι η αντιστοιχη ενδειξη? Επισης βλεπω σαν να τρωει φρικες κατι στιγμες, ειναι φυσιολογικο? Θεωρητικα, αν ηταν να βγει εκκαθαριστικος απριλιο, τωρα θα δωσουν μετρηση και παμε σε 4μηνες παλι? πριν περιπου 1 εβδομαδα εδωσα καταναλωση στον παροχο (ΔΕΗ), αλλα δεν εχει εκδοθει ακομα λογαριασμος, οποτε ενδεχεται να εχω και την τελικη μετρηση? Απόκρυψη περιεχομένων Συγγνωμη για τις χαλια φωτο με το φλας, αλλα ειναι τερμα πισα εκει που βρισκεται ο μετρητης Η συνολικη μετρηση ειναι στο 1.8.0 ημερησιο 1.8.1 Νυχτερινο 1.8.2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, jimakos234 είπε Επισης βλεπω σαν να τρωει φρικες κατι στιγμες, ειναι φυσιολογικο? Θεωρητικα, αν ηταν να βγει εκκαθαριστικος απριλιο, τωρα θα δωσουν μετρηση και παμε σε 4μηνες παλι? πριν περιπου 1 εβδομαδα εδωσα καταναλωση στον παροχο (ΔΕΗ), αλλα δεν εχει εκδοθει ακομα λογαριασμος, οποτε ενδεχεται να εχω και την τελικη μετρηση? Φρίκες όταν λες; Μήπως μπερδεύεσαι εκεί που δείχνει αριθμό μετρητή και μετά ημερομηνία/ώρα; Σε 'μένα πάντως (Βολτέρα) που μου τον βάλανε (ακούστηκε κάπως αυτό) στις 18/1 ο ΔΕΔΔΗΕ έστειλε τις παλιές στον πάροχο στις,,,8/2 και τεσπα μου είπαν ότι ο εκκαθαριστικός θα βγει κανονικά τον Απρίλη που ήταν να βγει......; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, jimakos234 είπε Η αληθεια ειναι οτι εμπλεξα με την δουλεια, και με το booking παιχτηκε μια στραβη και εκαναν πατατα απο το καταλυμα και 3μερο θα μεινω εδω, οποτε μπηκε σε 2η μοιρα. Στα του θεματος, πως καταλαβαινω οτι γραφει το νυχτερινο και ποια ειναι η αντιστοιχη ενδειξη? Επισης βλεπω σαν να τρωει φρικες κατι στιγμες, ειναι φυσιολογικο? Θεωρητικα, αν ηταν να βγει εκκαθαριστικος απριλιο, τωρα θα δωσουν μετρηση και παμε σε 4μηνες παλι? πριν περιπου 1 εβδομαδα εδωσα καταναλωση στον παροχο (ΔΕΗ), αλλα δεν εχει εκδοθει ακομα λογαριασμος, οποτε ενδεχεται να εχω και την τελικη μετρηση? Μάλλον εσύ έφαγες φρίκη όταν είδες τις εναλλαγές στην οθόνη ενδείξεων του μετρητή Στο παρακάτω αρχείο έχει αναλυτικά τι σημαίνει ο κάθε κωδικός, τουλάχιστον αυτοί που έχουν σημασία για σένα: https://deddie.gr/Documents2/KATAMETRHSH/ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡ ΜΕΤΡΗΤΩΝ new.pdf Η προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης δεν θα αλλάξει, η ημερομηνία που γράφει ο προηγούμενος λογαριασμός σου συνεχίζει να ισχύει, πχ: Επίσης με την ένδειξη που είχες δώσει πριν μια βδομάδα θα βγει κανονικά εκκαθαριστικός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, washcloud είπε Φρίκες όταν λες; Μήπως μπερδεύεσαι εκεί που δείχνει αριθμό μετρητή και μετά ημερομηνία/ώρα; αυτο ηταν τελικα, οταν κανει την εναλλαγη 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μάλλον εσύ έφαγες φρίκη όταν είδες τις εναλλαγές στην οθόνη ενδείξεων του μετρητή Στο παρακάτω αρχείο έχει αναλυτικά τι σημαίνει ο κάθε κωδικός, τουλάχιστον αυτοί που έχουν σημασία για σένα: https://deddie.gr/Documents2/KATAMETRHSH/ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡ ΜΕΤΡΗΤΩΝ new.pdf Η προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης δεν θα αλλάξει, η ημερομηνία που γράφει ο προηγούμενος λογαριασμός σου συνεχίζει να ισχύει, πχ: Επίσης με την ένδειξη που είχες δώσει πριν μια βδομάδα θα βγει κανονικά εκκαθαριστικός. Τελεια, ευχαριστω για το doc. Eναντι θα ειναι γιατι το εκανα μεσω ΔΕΗ ebill (δεν προλαβα να καταχωρησω την ημερομηνια του ΔΕΔΔΗΕ - δεν καταλαβα οτι ηταν διαφορετικες). Τωρα Μαρτη αν βαλω που ξεκιναει απο το 0 ο μετρητης μαλλον θα γινει πανζουρλισμος στο ebill, οποτε θα περιμενω τον ΔΕΔΔΗΕ να ερθει κανονικα. Πλεον εν αναμονη της επιστροφης του ποσου λογο αργοποριας (εχω στειλει μαιλ, και αιτημα ΡΑΕ εχω ανοιξει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε Τελεια, ευχαριστω για το doc. Eναντι θα ειναι γιατι το εκανα μεσω ΔΕΗ ebill (δεν προλαβα να καταχωρησω την ημερομηνια του ΔΕΔΔΗΕ - δεν καταλαβα οτι ηταν διαφορετικες). Τωρα Μαρτη αν βαλω που ξεκιναει απο το 0 ο μετρητης μαλλον θα γινει πανζουρλισμος στο ebill, οποτε θα περιμενω τον ΔΕΔΔΗΕ να ερθει κανονικα. Πλεον εν αναμονη της επιστροφης του ποσου λογο αργοποριας (εχω στειλει μαιλ, και αιτημα ΡΑΕ εχω ανοιξει) Όταν σου είπα ότι με την ένδειξη που έδωσες θα βγει κανονικά εκκαθαριστικός, εννοούσα με την προϋπόθεση ότι ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε την ένδειξη το προβλεπόμενο διάστημα. Αν όχι, τότε εννοείται πως δεν θα ληφθεί υπόψιν. Επίσης δεν θα γίνει κανένας "πανζουρλισμός" στο ebill, η ΔΕΗ θα εκδόσει τον λογαριασμό με βάση τα νούμερα που θα της δώσει ο ΔΕΔΔΗΕ, αν αυτά είναι σωστά τότε σωστός θα βγει ο λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Επίσης δεν θα γίνει κανένας "πανζουρλισμός" στο ebill, η ΔΕΗ θα εκδόσει τον λογαριασμό με βάση τα νούμερα που θα της δώσει ο ΔΕΔΔΗΕ, αν αυτά είναι σωστά τότε σωστός θα βγει ο λογαριασμός. εννοω κατα ποσο θα ενημερη η ΔΕΗ για την αλλαγη μετρητη απο τον ΔΕΔΔΗΕ μεχρι την επομενη ημερομηνια που θα μπορω να καταχωρησω ενδειξη στο ebill της ΔΕΗ. ΠΧ αν εχει μονο επιλογη καταχωρησης ημερησιας καταναλωσης και οχι και νυχτερινης, δεν θα βαλω ενδειξη, διοτι αν ακομα θα βλεπουν τον μετρητη τον παλιο με τις αντιστοιχες καταναλωσεις, αν απο 37000 βαλω ξαφνικα 450, δεν ξερω πως θα αντιδρασει το ebill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα