Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΔΔΗΕ

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Πως το ζηταμε ;

Με mail ;;;;

Γιατι μολις εκλεισα το τηλεφωνο μιλωντας μαζι τους και δεν ξερουν ακομη ποτε θα τοποθετηθει ο νεος μετρητης.

Αιτηση 26/1

Πληρωμη  29/1

Υπομονή.. Θα περιμενεις.. Κοίταξε και τις πισω 3-4 σελίδες να δεις.. Έχει αναφερθεί ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Υπομονή.. Θα περιμενεις.. Κοίταξε και τις πισω 3-4 σελίδες να δεις.. Έχει αναφερθεί ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση.. 

Τις εχω δει τις σελιδες πολυ πιο πισω απο τις 3-4 , εξαλλου εχω ξαναγραψει για το θεμα αυτο.

Το πως παιρνουμε την νομιμη αποζημιωση καθυστερησης βασικα ρωτησα.

Επεξ/σία από aenaos15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Τις εχω δει τις σελιδες πολυ πιο πισω απο τις 3-4 , εξαλλου εχω ξαναγραψει για το θεμα αυτο.

Στείλε μήνυμα email στον Δεδδηε της περιοχης σου. .... Πάρε τηλέφωνο να σου πουν ... 

Επεξ/σία από takoulou

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για νυκτερινό από την Δευτέρα παρόλα αυτά δεν έχω καμία ενημέρωση. Εστειλα email δεν μου έχει απαντήσει κανένας και πήρα και τηλέφωνο (απάντησε μια μεσήλικη κυρία δεν ήξερε και πολλά) ξέρει κανένας ποσο καιρο παίρνει για να με ενημερώσουν για το κόστος;

9 λεπτά πριν, uKalele είπε

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για νυκτερινό από την Δευτέρα παρόλα αυτά δεν έχω καμία ενημέρωση. Εστειλα email δεν μου έχει απαντήσει κανένας και πήρα και τηλέφωνο (απάντησε μια μεσήλικη κυρία δεν ήξερε και πολλά) ξέρει κανένας ποσο καιρο παίρνει για να με ενημερώσουν για το κόστος;

Θα πληρωσεις 42.16 ευρώ.. Τόσο στοιχίζει.. 

Και θα μπει μετά από 15 μέρες έως δυο τρεις μήνες ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε.. 

Κοίταξε τις πισω σελίδες.. 

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Θα πληρωσεις 42.16 ευρώ.. Τόσο στοιχίζει.. 

Και θα μπει μετά από 15 μέρες έως δυο τρεις μήνες ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε.. 

Κοίταξε τις πισω σελίδες.. 

Τις έχω κοιτάξει. Αυτό που είχα καταλάβει είναι πως έρχεται άμεσα η εντολή πληρωμής των 42.16 ευρώ και οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι μετέπειτα 

Μόλις τώρα, uKalele είπε

Τις έχω κοιτάξει. Αυτό που είχα καταλάβει είναι πως έρχεται άμεσα η εντολή πληρωμής των 42.16 ευρώ και οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι μετέπειτα 

Μπορεί να σου έρθει επιστολή..Αλλου ερχεται μέσω SMS

Ειναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανήκεις.. Εσυ που ανήκεις;

4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μπορεί να σου έρθει επιστολή..Αλλου ερχεται μέσω SMS

Ειναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανήκεις.. Εσυ που ανήκεις;

Καβαλα. Φαντάζομαι με επιστολή θα έρθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, uKalele είπε

Καβαλα. Φαντάζομαι με επιστολή θα έρθει

...αφού διάβασες θα είδες και για την αποζημίωση που γράφουμε. Ε ίσως το τρενάρουν να σε ειδοποιήσουν, επειδή ΙΣΩΣ ξέρουν ότι είναι να καθυστερήσουν να προγραμματίσουν για μετρητή. 

4 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Στη σελίδα τους έχουν φόρμα επικοινωνίας με dropdown list ανάλογα τον λόγο. Στείλε από εκεί. (...βασικά στείλε ΚΑΙ μέιλ. Ποιος ξέρει ποιο από τα 2 θα κοιτάξουν πρώτο - ενδέχεται να τα επεξεργάζονται διαφορετικές ομάδες μάλιστα, οπότε κάνε και τα δυο.)

Επεξ/σία από washcloud

Παρασκευή 4/2/2022 αίτηση τηλεφωνικά. 7/2/2022 σκάει sms να πληρώσω τα 42 euro. Τα πληρώνω άμεσα μέσο e-banking . Από τότε παίζω με τις τάπες των βαρελιών. Περιμένω να ωριμάσει!

Πειραιάς - κέντρο

34 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

Παρασκευή 4/2/2022 αίτηση τηλεφωνικά. 7/2/2022 σκάει sms να πληρώσω τα 42 euro. Τα πληρώνω άμεσα μέσο e-banking . Από τότε παίζω με τις τάπες των βαρελιών. Περιμένω να ωριμάσει!

Πειραιάς - κέντρο

Καλησπερα... Θα περιμενεις λιγο καιρο.. Υπομονη..

47 λεπτά πριν, Inler είπε

3 μήνες και ακόμα αναμονή βλέπω να καλοκαιριάζουμε μέχρι να δω φως.

χαλαρα και εγω απο 20/12/2021 εχω πληρωσει, στελνουν 1 sms ανα 2 εβδομαδες να περιμενω λογο φορτου, να μην το ξεχναω οτι εχω κανω αιτηση. Εκκαθαριστικος ειναι να βγει απριλιο, λες να σκασουν μυτη παρεα με τον μετρητη? 😅

3 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

χαλαρα και εγω απο 20/12/2021 εχω πληρωσει, στελνουν 1 sms ανα 2 εβδομαδες να περιμενω λογο φορτου, να μην το ξεχναω οτι εχω κανω αιτηση. Εκκαθαριστικος ειναι να βγει απριλιο, λες να σκασουν μυτη παρεα με τον μετρητη? 😅

πάντως ψάξτε το μη το αφήνετε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...