meletis_m Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εκανα και εγω αιτηση μενω Περιστερι πως θα ξερω την πορεια της; απλα μου ηρθε ενα μηνυμα να πληρωσω 42 ευρω και τα πληρωσα. Έκανα και εγώ αίτηση , στο email ή στο τηλέφωνο σου έρχεται ο κωδικός πληρωμής για να πληρώσεις το μετρητή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, meletis_m είπε Έκανα και εγώ αίτηση , στο email ή στο τηλέφωνο σου έρχεται ο κωδικός πληρωμής για να πληρώσεις το μετρητή ; Στο κινητό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Στο κινητό μήνυμα. Ήρθε και σε εμένα στο email . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα ήρθε με ταχυδρομείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε Εμένα ήρθε με ταχυδρομείο... Σε ποια περιοχη είσαι. .. 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Ήρθε και σε εμένα στο email . Περιοχή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, takoulou είπε Σε ποια περιοχη είσαι. .. Περιοχή;; Αθηνα - Ν.Προαστια , Δάφνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό θα ρώταγα και γω τώρα, αίτηση για νυχτερινό την Κυριακή. Μέχρι τώρα κανένα μήνυμα για πληρωμή. Αν μου έχουν στείλει επιστολή θα φτάσει σε κάνα μήνα... έντιτινκ: Ηράκλειο Κρήτης Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από ekkli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, ekkli είπε Αυτό θα ρώταγα και γω τώρα, αίτηση για νυχτερινό την Κυριακή. Μέχρι τώρα κανένα μήνυμα για πληρωμή. Αν μου έχουν στείλει επιστολή θα φτάσει σε κάνα μήνα... έντιτινκ: Ηράκλειο Κρήτης Καλησπέρα.. Θα σου έρθει επιστολή η email... Ανάλογα.. Υπομονή να έχεις μόνο να έχεις.. Απλά να ξέρεις μπορεί να καθυστερήσει λιγο.. Ειναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε αν υπάρχουν διαθεσιμότητα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Θα σου έρθει επιστολή η email... Ανάλογα.. Υπομονή να έχεις μόνο να έχεις.. Απλά να ξέρεις μπορεί να καθυστερήσει λιγο.. Ειναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε αν υπάρχουν διαθεσιμότητα.. Ναι, τα έχω διαβάσει όλα αυτά για τις καθυστερήσεις απλά νόμιζα ότι αφορούσαν την περίοδο που περιμένω το νέο ρολόι. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει καθυστέρηση και για να πληρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ekkli είπε Ναι, τα έχω διαβάσει όλα αυτά για τις καθυστερήσεις απλά νόμιζα ότι αφορούσαν την περίοδο που περιμένω το νέο ρολόι. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει καθυστέρηση και για να πληρώσω. Σιγα την καθυστερηση...Δεν ειναι και πολλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλει να βάλει ο πατέρας μου νυχτερινό μετρητή και εχω κάποιες ερωτήσεις. Κόστος μετρητή γράφει η Δεδδηε 34€+ΦΠΑ. Πήγα να κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση και γράφει: Μόνο στη Χορήγηση: Το αίτημά σας θα καταχωρηθεί και θα προωθηθεί στο αρμόδιο γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ για περαιτέρω ενέργειες. Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της μελέτης θα λάβετε επιστολή με την οποία θα σας γνωστοποιείται το κόστος εγκατάστασης μετρητή με χρονοχρέωση. Δηλαδή εκτός τα 34€+ΦΠΑ θα υπάρξει κ άλλη χρέωση; Και αν ξέρουμε αν είναι συγκεκριμένο ποσό; Τέλος σπίτι έχουν Volterra, εάν μπει ο νέος μετρητής θα πρέπει να ενημερωθεί κ η εταιρεία για αλλαγή προγράμματος ή θα ενημερωθεί αυτόματα από Δεδδηε; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από greekparot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, greekparot είπε Θέλει να βάλει ο πατέρας μου νυχτερινό μετρητή και εχω κάποιες ερωτήσεις. Κόστος μετρητή γράφει η Δεδδηε 34€+ΦΠΑ. Πήγα να κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση και γράφει: Μόνο στη Χορήγηση: Το αίτημά σας θα καταχωρηθεί και θα προωθηθεί στο αρμόδιο γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ για περαιτέρω ενέργειες. Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της μελέτης θα λάβετε επιστολή με την οποία θα σας γνωστοποιείται το κόστος εγκατάστασης μετρητή με χρονοχρέωση. Δηλαδή εκτός τα 34€+ΦΠΑ θα υπάρξει κ άλλη χρέωση; Και αν ξέρουμε αν είναι συγκεκριμένο ποσό; Τέλος σπίτι έχουν Volterra, εάν μπει ο νέος μετρητής θα πρέπει να ενημερωθεί κ η εταιρεία για αλλαγή προγράμματος ή θα ενημερωθεί αυτόματα από Δεδδηε; Διαβασε τις πισω σελιδες.. Και θα δεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Έχω διαβάσει και οι περισσότεροι αναφέρουν τα 42€. Αυτό που ρωτάω εγώ κ έχω κάνει αντιγραφή από το site της Δεδδηε αφορά τα 42€; Ή θα ζητήσουν επιπλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, greekparot είπε Δηλαδή εκτός τα 34€+ΦΠΑ θα υπάρξει κ άλλη χρέωση; Και αν ξέρουμε αν είναι συγκεκριμένο ποσό; Τέλος σπίτι έχουν Volterra, εάν μπει ο νέος μετρητής θα πρέπει να ενημερωθεί κ η εταιρεία για αλλαγή προγράμματος ή θα ενημερωθεί αυτόματα από Δεδδηε; ...ενα δίκιο το 'χει ο takoulou από πάνω που σου λέει για διάβασμα του θρεντ (μικρό είναι άλλωστε, και ούτως ή άλλως θα βρεις γρήγορα απαντήσεις διαβάζοντας "γρήγορα" προς τα πίσω (και θα είναι και για ΓΕΝΙΚΟ καλό σου αυτό),,,,αλλά : Δεν θα 'χεις άλλη χρέωση. 42,16€ (με τον ΦΠΑ) μια κι έξω. Όχι δεν χρειάζεται να ενημερώσουν Βολτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα