korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, javavall είπε Βύρωνας και εδώ, περιμένω απο 5.11.2021. Στο τηλέφωνο λένε να κάνουμε υπομονή. ζητάς τα χρήματα πίσω , καταγγελία ΡΑΕ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarnik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Είπα σε έναν γνωστό μου να βάλει νυχτερινό μιας και έχει μεγάλη κατανάλωση. Υστερα απο ελεγχο δικο μου ηΥ.Δ.Ε. του εχει ληξη, ξέρω ότι αν αλλάζεις παροχο σου ζητάνε ανανέωση, ισχύει το ίδιο και αν ζητήσει νυχτερινο (δεν θα αλλάξει παροχο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lazarnik είπε Είπα σε έναν γνωστό μου να βάλει νυχτερινό μιας και έχει μεγάλη κατανάλωση. Υστερα απο ελεγχο δικο μου ηΥ.Δ.Ε. του εχει ληξη, ξέρω ότι αν αλλάζεις παροχο σου ζητάνε ανανέωση, ισχύει το ίδιο και αν ζητήσει νυχτερινο (δεν θα αλλάξει παροχο). Καλημέρα....Δεν χρειάζεται νέα ΥΔΕ για το νυχτερινό πλέον.. Κάνεις την αίτηση στον Δεδδηε και μετά πληρώνεις το παράβολο...Και περιμένεις την τοποθέτηση του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrakiskap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ειδα στο site του ΔΕΔΔΗΕ αναφέρεται οτι: Σε περίπτωση δικαιούχου Κ.Ο.Τ. με μετρητή κατανάλωσης νυκτερινού ρεύματος: ααα) Αν το άθροισμα της ημερήσιας και της νυκτερινής κατανάλωσης βρίσκεται εντός των ορίων ημερήσιας κατανάλωσης του δικαιούχου εφαρμόζεται και για τη νυχτερινή κατανάλωση η έκπτωση του Κ.Ο.Τ. και οι απαλλαγές από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τόσο του Κ.Ο.Τ. όσο και του νυκτερινού τιμολογίου. Αν κατάλαβα σωστά, η έκπτωση του κοτ 0,045 σε αυτη την περίπτωση, εφαρμόζεται και για το νυχτερινό τιμολόγιο αν έχω στο τετράμηνο μέχρι 1400 kw ημερήσιες και νυχτερινές πχ 800 ημερησιες , 500 νυχτερινές;; Αρα υπολογίζω το συνολο ημερησιων και νυχτερινων με την έκπτωση του κοτ πχ 800χ0,045 και 500 χ ,0045 ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrakiskap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, washcloud είπε Ναι Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και την βοήθεια σου τις προαλλες στο να μπω στο enter της ΔΕΗ ,να βάλω νυχτερινό και να τηρώ τα όρια για να παίρνω το ΚΟΤ που τελικα απο οτι είδα, μια φορά μόνο το έπαιρνα τον χρόνο , το καλοκαίρι. Εχω βάλει σκοπό να μην ξεπερνάω τις 1400 το τετράμηνο ή στην χειρότερη τις 1540 που είναι το + 10% που δινει οριο, ωστε να μην χάνω το κοτ. Πλέον κάνω οτι μου είχες πει και εκμεταλλεύομαι το νυχτερινό οσο περισσότερο μπορώ, έχω φτάσει οι νυχτερινές να έχουν διαφορά μολις 10 kw απο τις ημερησιες αυτές τις 5 μέρες που το έχω. Το εκμεταλλεύομαι οσο μπορώ και πιστεύω θα πάρω τεράστια ανάσα τους επομενους μήνες. Θα τηρήσω και τις 1400 άθροισμα ημερησιων νυχτερινων τότε το καλοκαίρι που καίω σαφώς λιγότερα, για να πάρω και στο νυχτερινο το ΚΟΤ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petrakiskap είπε Αν κατάλαβα σωστά, η έκπτωση του κοτ 0,045 σε αυτη την περίπτωση, εφαρμόζεται και για το νυχτερινό τιμολόγιο αν έχω στο τετράμηνο μέχρι 1400 kw ημερήσιες και νυχτερινές πχ 800 ημερησιες , 500 νυχτερινές;; Αρα υπολογίζω το συνολο ημερησιων και νυχτερινων με την έκπτωση του κοτ πχ 800χ0,045 και 500 χ ,0045 ;; όριο 1400 καις 1200 ημέρας και 800 νύχτας τιμολογείσαι με 1400 ημερήσιες και παίρνεις ΚΟΤ ,συν τις υπόλοιπες 600 νυχτερινές Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από korakios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκλεισε 1.5 μηνας αναμονης και ακομα τιποτα. Ουτε στο my ΡΑΕ εχουν απαντησει, ουτε καποια ενημερωση, εκτος βεβαια αν παρω τηλ, που μου λενε εχει δρομολογηθει απο 27/12/2021 (20/12 πληρωσα) και να ξαναπαρω σε καμια εβδομαδα. Τι αλλο μπορω να κανω? Ηδη εχουν εκδοθει 2 λογαριασμοι απο την ΔΕΗ (3/1 κ 3/2), απο τοτε που εκανα την αιτηση, χωρις νυχτερινο. Και στην σελιδα εχω υποβαλει παραπονο, αλλα τιποτα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από jimakos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrakiskap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, jimakos234 είπε Εκλεισε 1.5 μηνας αναμονης και ακομα τιποτα. Ουτε στο my ΡΑΕ εχουν απαντησει, ουτε καποια ενημερωση, εκτος βεβαια αν παρω τηλ, που μου λενε εχει δρομολογηθει απο 27/12/2021 (20/12 πληρωσα) και να ξαναπαρω σε καμια εβδομαδα. Τι αλλο μπορω να κανω? Ηδη εχουν εκδοθει 2 λογαριασμοι απο την ΔΕΗ (3/1 κ 3/2), απο τοτε που εκανα την αιτηση, χωρις νυχτερινο. Και στην σελιδα εχω υποβαλει παραπονο, αλλα τιποτα. https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html Εχεις κάνει αίτημα επικοινωνίας εδώ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, petrakiskap είπε https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html Εχεις κάνει αίτημα επικοινωνίας εδώ;; edit, εδω εκανα το αρχικο αιτημα, οπου και πληρωσα Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από jimakos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Εκλεισε 1.5 μηνας αναμονης και ακομα τιποτα. Ουτε στο my ΡΑΕ εχουν απαντησει, ουτε καποια ενημερωση, εκτος βεβαια αν παρω τηλ, που μου λενε εχει δρομολογηθει απο 27/12/2021 (20/12 πληρωσα) και να ξαναπαρω σε καμια εβδομαδα. Τι αλλο μπορω να κανω? Ηδη εχουν εκδοθει 2 λογαριασμοι απο την ΔΕΗ (3/1 κ 3/2), απο τοτε που εκανα την αιτηση, χωρις νυχτερινο. Και στην σελιδα εχω υποβαλει παραπονο, αλλα τιποτα. Καλησπέρα.. Θα κάνεις λιγο υπομονή.. Μάλλον θα υπάρχει κάποια μικρή έλλειψη σε μετρητές.. Σε ποια περιοχη ανήκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Θα κάνεις λιγο υπομονή.. Μάλλον θα υπάρχει κάποια μικρή έλλειψη σε μετρητές.. Σε ποια περιοχη ανήκεις; ΑΘηνα, Ζωγραφου. το θεμα ειναι οτι απλα κανω εικασιες πλεον. Μια επισημη απαντηση δεν εχω λαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, jimakos234 είπε ΑΘηνα, Ζωγραφου. το θεμα ειναι οτι απλα κανω εικασιες πλεον. Μια επισημη απαντηση δεν εχω λαβει. Υπάρχει μια έλλειψη μετρητών στην περιοχη της Αθήνας του Δεδδηε.. Υπομονή λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, takoulou είπε Υπάρχει μια έλλειψη μετρητών στην περιοχη της Αθήνας του Δεδδηε.. Υπομονή λιγο... Ενω στη θεσσαλονικη τους μοιραζουν αφειδώς!!!😂 Παντου το ιδιο προβλημα υπαρχει δυστυχως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα... Υπάρχει παρα πολυ μεγάλη ζητήσει για μετρητές το τελευταίο διάστημα για όλοι τώρα θέλουν να βάλουν λνυχτερινό ρευμα λόγω των αυξήσεων που έχει γίνει.. Εκεί είναι το θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα