ncrp Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε ετσι ειναι στο μπλε τιμολογιο? η διαφορά κανονικου και νυχτερινου ειναι 0,01€ ανα κιλοβατωρα? Η διαφορά είναι ό,τι γράφει το συμβόλαιο της σύμβασης που υπέγραψες. Στο myHome Online π.χ. τυχαίνει και τώρα να είναι 0.01 (0.0142 Μέρα και 0.0132 Νύχτα). Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από ncrp
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, ncrp είπε Η διαφορά είναι ό,τι γράφει το συμβόλαιο της σύμβασης που υπέγραψες. Στο myHome Online τυχαίνει και τώρα να είναι 0.01 (0.0142 και 0.0132). ε βαλε τοτε πρασινο να εχεις αλλες τιμες καθε μηνα, τι να σου πω
ncrp Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε ε βαλε τοτε πρασινο να εχεις αλλες τιμες καθε μηνα, τι να σου πω lol - δεν παραπονέθηκα. Σε απορία δικιά σου απάντησα. Και σιγά μην βάλω πράσινο για να πάει με τις κλίμακες μέχρι και 0.017 - δεν τρελάθηκα.
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, ncrp είπε lol - δεν παραπονέθηκα. Σε απορία δικιά σου απάντησα. Και σιγά μην βάλω πράσινο για να πάει με τις κλίμακες μέχρι και 0.017 - δεν τρελάθηκα. δεν εκανα καποια απορια στο αοριστο, quotάρισμα ηταν. Στο πρασινο ειμαι εγω κι εχω το κεφαλι μου ησυχο, δεν ειμαι για περιπετειες
li@m Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εμένα πάντως με βγάζει ότι είμαι με το παλιό ωράριο. Βέβαια όταν κατέβηκα σήμερα στο ρολόι στις 14:30 έγραφε τις κιλοβατώρες στο μειωμένο. Τι φάση; που ανήκω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα