teo_3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Kozanitis1 said: Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα πρέπει να τσεκάρεις εσύ όπως λέω παραπάνω 😉 Έτσι, να υπάρχει ενδιαφέρον στη ζωή μας, να μην βαριόμαστε. Ουσιαστικά για την ψυχική μας υγεία το κάνουν. 1
atpanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) το link πάει εδώ https://zenith.gr/el/company/newsroom/anakoinoseis/enimerosi_gia_dizoniko_timologio_ilektrikis_energeias/ δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα αλλά από τι φαίνεται θέλει ενεργοποίηση το νέο οράριο. EDIT: Αναφορά σε κείμενο Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τον ΔΕΔΔΗΕ, λόγω προδιαγραφών του εγκατεστημένου μετρητή σας, δεν υπάρχει η δυνατότητα της αυτόματης μετάβασης στο νέο διζωνικό σύστημα μειωμένης τιμολόγησης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβείτε σε αυτό, από 01/02/2025 και ύστερα, μπορείτε να καταχωρήσετε το αίτημα σας αποκλειστικά προς τον ΔΕΔΔΗΕ μέσω: της ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ: www.deddie.gr και συγκεκριμένα στο https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/menu.html της εφαρμογής my deddie app για κινητά & tablets (android & IOS) επιλέγοντας το μενού “Εξυπηρέτηση” και στη συνέχεια την κατηγορία “Αλλαγή σε Διζωνική Μειωμένη Τιμολόγηση” Εφόσον δεν προχωρήσετε σε κάποια ενέργεια, τότε θα παραμείνετε στην υπάρχουσα κατάσταση μειωμένης τιμολόγησης που βρίσκεστε ήδη όπως αυτό ισχύει έως και την 31.1.2025. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από atpanos
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, atpanos είπε δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα αλλά από τι φαίνεται θέλει ενεργοποίηση το νέο οράριο Εξαρτάται από τον εγκατεστημένο μετρητή. Τώρα μόλις έκανα το τσεκ για την παροχή μου και δεν χρειάζεται να γίνει καμία ενέργεια, κομπλέ όλα. https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/menu.html 1
kalaxan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Σε κάθε περίπτωση που κάποιος είτε πάει στη νέα ζώνη, είτε όχι, θα έχει κάποια επιπλέον χρέωση στην κιλοβατώρα;
atpanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Εξαρτάται από τον εγκατεστημένο μετρητή. Τώρα μόλις έκανα το τσεκ για την παροχή μου και δεν χρειάζεται να γίνει καμία ενέργεια, κομπλέ όλα. https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/menu.html σωστά, το τσέκαρα τώρα εδώ https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/dizoniko.html Αναφορά σε κείμενο Βάσει του αριθμού Παροχής σας και λόγω των προδιαγραφών του εγκατεστημένου μετρητή σας, η μετάβαση στο Διζωνικό Σύστημα Μειωμένης Τιμολόγησης (σε ισχύ από 01/02/2025), δε μπορεί να γίνει αυτόματα. Επωφεληθείτε καταχωρώντας σχετικό αίτημα εδώ. Σε αντίθετη περίπτωση, παραμένετε στην υπάρχουσα μειωμένη τιμολόγηση που βρίσκεστε ήδη. για αυτό εγώ έλαβα το μήνυμα απο ζενίθ
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Σε μενα πάντως το λαμπακι του πίνακα άναψε στις 15:00 κανονικά οπως πάντα
terra45 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δηλαδή αυτό που λένε: Εφόσον δεν προχωρήσετε σε κάποια ενέργεια, τότε θα παραμείνετε στην υπάρχουσα κατάσταση μειωμένης τιμολόγησης που βρίσκεστε ήδη όπως αυτό ισχύει έως και την 31.1.2025. Η ενημέρωσή σας για την αλλαγή/ παραμετροποίηση του μετρητή, θα γίνει από τον ΔΕΔΔΗΕ. σημαίνει ότι θα συνεχίσει η παλιά τιμολόγηση με τις 8 ώρες νυχτερινού μέχρι να έρθει να το αλλάξει ο ΔΕΔΔΗΕ μόνος του; Ή παίζει και να σου σταματήσουν εντελώς το νυχτερινό αν δεν κάνεις αίτημα αλλαγής; Οκ, μου είπαν από ΔΕΔΔΗΕ ότι αν δεν κάνεις αίτημα αλλαγής, απλώς μένεις στο παλιό ωράριο όπως ήταν μέχρι να αναλάβει ο ΔΕΔΔΗΕ από μόνος του να προχωρήσει σε βάθος χρόνου στην αντικατάσταση μετρητή, όπως υποτίθεται ότι θα γίνει για όλους. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από terra45
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε μενα πάντως το λαμπακι του πίνακα άναψε στις 15:00 κανονικά οπως πάντα Βιάζεσαι.. από αύριο ισχύουν οι νέες ώρες.
ncrp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Είμαι σε σταθερό μπλε προς το παρόν και θα είμαι για κάνα 12μηνο, αλλά έχω έναν σάπιο μετρητή απο το 1821 με κάτι πολύ μικρά ρολογάκια στην σειρά που δεν ξέρω καν πως να τον μετρήσω. Για να μου βάλουν έναν μετρητή της προκοπής μπορώ να κάνω το αίτημα "Χορήγηση/Κατάργηση Διζωνικής Μειωμένης τιμολόγησης" στην ΔΕΔΔΗΕ ή κάτι άλλο?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Βιάζεσαι.. από αύριο ισχύουν οι νέες ώρες. Θα ενημερώσω και αύριο😁
glamor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου παιδιά με κάθε επιφύλαξη μόλις έκανα έλεγχο στην παροχή μου που ανάφερε κάποιος παραπάνω ότι απαιτεί αίτηση και είμαι στο ζενιφ και το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι στο νέο έκτρωμα του νυχτερινό ρεύμα χωρίς να έχω κάνει κάποια ενέργεια οπότε φαντάζομαι ότι όποιος έχει και το μαύρο κουτάκι που βρίσκετε μέσα στην χελώνα της ΔΕΗ θα ενεργοποιεί κανονικά με το νέο ωράριο.
BigBlack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 hour ago, ncrp said: Είμαι σε σταθερό μπλε προς το παρόν και θα είμαι για κάνα 12μηνο, αλλά έχω έναν σάπιο μετρητή απο το 1821 με κάτι πολύ μικρά ρολογάκια στην σειρά που δεν ξέρω καν πως να τον μετρήσω. Για να μου βάλουν έναν μετρητή της προκοπής μπορώ να κάνω το αίτημα "Χορήγηση/Κατάργηση Διζωνικής Μειωμένης τιμολόγησης" στην ΔΕΔΔΗΕ ή κάτι άλλο? Αν δεν έχεις ήδη νυχτερινό ναι, αίτημα χορήγησης Διζωνικής Μειωμένης τιμολόγησης. Πληρωμή 43 ευρώ περίπου όταν σε ειδοποιήσουν και αναμονή μέχρι να έρθουν για αντικατάσταση μετρητή. Μπορεί να πάρει καιρό, μπορεί να γίνει και σε 2-3 εβδομάδες. Καλή τύχη! 1
popopo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Με ψηφιακό μετρητή κι εγώ εδώ και 3 χρόνια, χωρίς τηλεμέτρηση όμως. Ο έλεγχος λέει δεν περνάω αυτόματα στα νέα ωράρια. Όποτε προτείνετε να παραμείνω ή να αιτηθώ αλλαγή;
Raki-meze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, popopo είπε Με ψηφιακό μετρητή κι εγώ εδώ και 3 χρόνια, χωρίς τηλεμέτρηση όμως. Ο έλεγχος λέει δεν περνάω αυτόματα στα νέα ωράρια. Όποτε προτείνετε να παραμείνω ή να αιτηθώ αλλαγή; Ακριβώς ίδια περίπτωση και εγώ, οπότε το αφήνω ως έχει. Η τιμή στο νυχτερινό είναι ίδια για εμένα, οπότε 8 ώρες αντί για 6 με συμφέρει για τις ρυθμιζόμενες τουλάχιστον. 2
liakjim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, popopo είπε Με ψηφιακό μετρητή κι εγώ εδώ και 3 χρόνια, χωρίς τηλεμέτρηση όμως. Ο έλεγχος λέει δεν περνάω αυτόματα στα νέα ωράρια. Όποτε προτείνετε να παραμείνω ή να αιτηθώ αλλαγή; Ώπα, τι είναι αυτό; Δεν γίνεται αυτόματα η μεταφορά στις νέες ώρες του νυχτερινού; edit οκ το είδα πιο πάνω. Δυστυχώς πέρασα στο νέο ωράριο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα