ringboy Δημοσ. Παρασκευή στις 09:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:09 μμ (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2025 στις 4:33 ΜΜ, ATG είπε Μα μέχρι τώρα, μόνο η ΔΕΗ είχε νυχτερινό. Οι άλλοι πάροχοι δεν επηρεάζονται καθόλου. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις επηρεάζονται. Ολοι ειχαν νυχτερινο ρευμα, και καποιοι σταματησανε τα προγραμματα νυχτερινου πολυ προσφατα με τις αρχικες εξαγγελιες περι αλλαγης ωρων. Ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται. Προχειρα ας πουμε θυμαμαι οτι η ελιν η ζενιθ και volton εχουν ακομη νυχτερινο ρευμα αλλα κανεις απο τους αλλους δεν θελει τον αυξημενο ανταγωνισμο . (βλ καρτελ) Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:29 μμ από ringboy 1
AristidisZ Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 πμ Το θέμα με το νυχτερινό ήταν το σπάσιμο στις ρυθμιζόμενες, πχ εγώ πάντα το πρωί βάζω 30-40 λεπτά θερμοσίφωνο και ανάβω το μεγάλο κλιματιστικό στο σαλόνι κατά τις 6 ώστε το πρωί που θα σηκωθώ να έχει ζεστάνει κάπως τον χώρο μιλάμε εύκολα για 150 kWh μηνιαίως το χειμώνα δεδομένου ότι χρησιμοποιώ κλιματισμό κατά κύριο λόγο για θέρμανση, οριακά προσπαθούσα να είμαι κάτω από τις 400 kWh μηνιαίως για να αποφύγω το χαράτσι στις χρεώσεις ΥΚΩ τώρα πάει περίπατο το πλάνο μην μιλήσουμε για το καλοκαίρι με τον κλιματισμό το βράδυ… 4
stagkia Δημοσ. Σάββατο στις 12:47 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:47 πμ Καλή χρονιά σε όλους, Πρόσφατα αλλαχθηκε ο μετρητής απο αίτηση που είχα κάνει για νυχτερινό. Αν γνωρίζετε αυτός που παραθέτω στις φωτο είναι έξυπνος, δίνει μόνος του μετρήσεις ή μπορώ να δίνω και εγώ. Έλειπα τις ημέρες των Χριστουγέννων και με πήρε τηλ ένας γείτονας και μου είπε πως πέρασε ένας με μηχανάκι για να πάρει μετρήσεις δεν ήξερε όμως πως να τς πάρει άφησε ενα κιτρινο χαρτί και έφυγε. τι φαση?
Kozanitis1 Δημοσ. Σάββατο στις 04:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:31 μμ 15 ώρες πριν, stagkia είπε Καλή χρονιά σε όλους, Πρόσφατα αλλαχθηκε ο μετρητής απο αίτηση που είχα κάνει για νυχτερινό. Αν γνωρίζετε αυτός που παραθέτω στις φωτο είναι έξυπνος, δίνει μόνος του μετρήσεις ή μπορώ να δίνω και εγώ. Έλειπα τις ημέρες των Χριστουγέννων και με πήρε τηλ ένας γείτονας και μου είπε πως πέρασε ένας με μηχανάκι για να πάρει μετρήσεις δεν ήξερε όμως πως να τς πάρει άφησε ενα κιτρινο χαρτί και έφυγε. τι φαση? Ο μετρητής αυτός είναι από τους νέους "έξυπνους", οπότε έχεις ενταχθεί στην τηλεμέτρηση.., αν παρατηρήσεις, κάτω δεξιά στην οθόνη έχει ένδειξη σήματος κινητής, αν θες τσέκαρε πως αναβοσβήνει λίγες φορές κάθε λεπτό (ή κάποιο άλλο χρονικό διάστημα και πες μας πόσο είναι). Μην ασχοληθείς ξανά να δώσεις μετρήσεις, απλά ο εργολάβος καταμέτρησης λογικά δεν θα είχε ενημερωθεί για την αλλαγή, οπότε αφού δεν τον άφησε να περάσει τις ενδείξεις, άφησε χαρτάκι για σου δείξει πως όντως πέρασε και δεν σε "ξέχασε". Spoiler ΥΓ: βάλε ένα συρματάκι εκεί στο πορτάκι του διακόπτη του μετρητή γιατί θα το χάσεις αν πέσει (εγώ όταν νοίκιαζα παλιά είχα βάλει λουκετάκι για να μην πάει κανένας χαζός και κλείσει το δικό λου άθελα του.., τώρα αν είσαι σε μονοκατοικία.., βάλε απλά ότι είπα παραπάνω.. 1
stagkia Δημοσ. Κυριακή στις 12:28 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:28 πμ 7 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε αν θες τσέκαρε πως αναβοσβήνει λίγες φορές κάθε λεπτό (ή κάποιο άλλο χρονικό διάστημα και πες μας πόσο είναι Απόκρυψη περιεχομένων ΥΓ: βάλε ένα συρματάκι εκεί στο πορτάκι του διακόπτη του μετρητή γιατί θα το χάσεις αν πέσει (εγώ όταν νοίκιαζα παλιά είχα βάλει λουκετάκι για να μην πάει κανένας χαζός και κλείσει το δικό λου άθελα του.., τώρα αν είσαι σε μονοκατοικία.., βάλε απλά ότι είπα παραπάνω.. Τι να σας πω ακριβώς, στο λεπτό πόσες φορές κ αν αναβοσβησει το σήμα 📶? είμαι μονοκατοικία, όμως σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ ειδικά για αυτό το τιπ διότι αυτές τς φορές που πήγα να το κοιτάξω πάντα το έβρισκα ανοιχτό. το ανέβαζα πάνω κ την άλλη μέρα ξανά κάτω. μια άλλη ερώτηση, σε αλλαγή παρόχου που θέλω να κάνω παίρνουν αυτόματα την μέτρηση ή πρέπει να την δώσω εγώ για πρώτη φορά?
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 πμ 12 λεπτά πριν, stagkia είπε Τι να σας πω ακριβώς, στο λεπτό πόσες φορές κ αν αναβοσβησει το σήμα 📶? είμαι μονοκατοικία, όμως σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ ειδικά για αυτό το τιπ διότι αυτές τς φορές που πήγα να το κοιτάξω πάντα το έβρισκα ανοιχτό. το ανέβαζα πάνω κ την άλλη μέρα ξανά κάτω. μια άλλη ερώτηση, σε αλλαγή παρόχου που θέλω να κάνω παίρνουν αυτόματα την μέτρηση ή πρέπει να την δώσω εγώ για πρώτη φορά? Σε αλλαγή παρόχου αρχικά θα πρέπει να έχεις σε ισχύ την ΥΔΕ και στη δική μου περίπτωση έδωσα εγώ τις μετρήσεις
stagkia Δημοσ. Κυριακή στις 01:53 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:53 πμ 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Σε αλλαγή παρόχου αρχικά θα πρέπει να έχεις σε ισχύ την ΥΔΕ και στη δική μου περίπτωση έδωσα εγώ τις μετρήσεις Λογικό, αλλά πιστεύεις ότι θα μου το ζητήσουν? με παροχο που μίλησα μου ανέφεραν μόνο να τους δώσω την μέτρηση απο το ρολόι. δεν μου ανέφεραν κάτι για ΥΔΕ
Kozanitis1 Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:38 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, stagkia είπε Τι να σας πω ακριβώς, στο λεπτό πόσες φορές κ αν αναβοσβησει το σήμα 📶? είμαι μονοκατοικία, όμως σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ ειδικά για αυτό το τιπ διότι αυτές τς φορές που πήγα να το κοιτάξω πάντα το έβρισκα ανοιχτό. το ανέβαζα πάνω κ την άλλη μέρα ξανά κάτω. μια άλλη ερώτηση, σε αλλαγή παρόχου που θέλω να κάνω παίρνουν αυτόματα την μέτρηση ή πρέπει να την δώσω εγώ για πρώτη φορά? Αν αναβοσβήνει η ένδειξη του σήματος γενικά. Για αλλαγή παρόχου δώσε ενδείξεις εσύ, αλλά λογικά θα κάνουν μόνοι τους τηλεμέτρηση και όταν αλλάξεις πες μας αν χρησιμοποίησαν τις δικές σου ή αυτές της τηλεμέτρησης. 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε αλλαγή παρόχου αρχικά θα πρέπει να έχεις σε ισχύ την ΥΔΕ και στη δική μου περίπτωση έδωσα εγώ τις μετρήσεις Δεν έχει σχέση η ισχύς της ΥΔΕ με την αλλαγή παρόχου.., ζητείται νέα μόνο αν αλλάξει το ΑΦΜ (αν η υπάρχουσα έχει λήξει) από τον ΔΕΔΔΗΕ, οι πάροχοι δεν έχουν δουλειά με τις ΥΔΕ Επεξ/σία Κυριακή στις 09:39 πμ από Kozanitis1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα