Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να περιμένεις ή/και να ενοχλείς συχνά. Είναι θέμα διαθεσιμότητας μετρητών στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ της περιοχή σου. Σε μας παλαιότερα, χρειάστηκε να περιμένουμε 18 μήνες περίπου, όταν στο χωριό έγινε σε 2 μήνες.

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Να περιμένεις ή/και να ενοχλείς συχνά. Είναι θέμα διαθεσιμότητας μετρητών στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ της περιοχή σου. Σε μας παλαιότερα, χρειάστηκε να περιμένουμε 18 μήνες περίπου, όταν στο χωριό έγινε σε 2 μήνες.

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα . Αθήνα 6 μήνες + 

Επαρχία σε 3 εβδομάδες .

Και η απάντηση γραπτώς από ΔΕΔΔΗΕ , ήταν θα εξυπηρετηθεί το αίτημα , όταν υπάρξει διαθεσιμότητα μετρητών . 

7 ώρες πριν, antma21 είπε

Καλησπέρα! Έχω κάνει αίτηση για νυχτερινό ρεύμα και πληρωμή του αντίστοιχου τέλους από 18/09/2024. Κάνω συνεχώς κλήσεις καθώς και αίτημα μέσω του site για να ενημερωθώ για την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά απαντάνε συνεχώς ότι έχει προωθηθεί το αίτημα. Τόσους μήνες κάνουν για την ενεργοποίηση του νυχτερινού ρεύματος; Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο; Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;

Υπομονή αναγκαστικά .Γράψε και email στο ΔΕΔΔΗΕ που ανήκεις .

6 μήνες + Νότια Προάστια Αθήνας 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, antma21 είπε

Καλησπέρα! Έχω κάνει αίτηση για νυχτερινό ρεύμα και πληρωμή του αντίστοιχου τέλους από 18/09/2024. Κάνω συνεχώς κλήσεις καθώς και αίτημα μέσω του site για να ενημερωθώ για την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά απαντάνε συνεχώς ότι έχει προωθηθεί το αίτημα. Τόσους μήνες κάνουν για την ενεργοποίηση του νυχτερινού ρεύματος; Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο; Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;

Σε ποια περιοχη εισαι του Δεδδηε...Υπομονη..

• Haha 1
Δημοσ.

εγώ από Λάρισα έκανα αίτημα στις 09/Nov/2024 και ακόμα δεν έχω δει φως πέρα απο μια ημέρα που με πήραν τηλέφωνο ενώ ήμουν στην δουλειά και μου είπε ένας οτι είναι στο σπίτι και να τον κατατοπίσω πιο είναι το δικό μου ρολόι.

σαν "κατάσταση" αναγράφει πως Ολοκληρώθηκε το αίτημα.

για να καταλάβω, για νυχτερινό που αιτήθηκα θα βάλουν και 2ο μετρητη ρολοι δίπλα όπως θυμάμαι απο τους γονείς ή έχει αλλάξει η φάση πλέον? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stagkia είπε

εγώ από Λάρισα έκανα αίτημα στις 09/Nov/2024 και ακόμα δεν έχω δει φως πέρα απο μια ημέρα που με πήραν τηλέφωνο ενώ ήμουν στην δουλειά και μου είπε ένας οτι είναι στο σπίτι και να τον κατατοπίσω πιο είναι το δικό μου ρολόι.

για να καταλάβω, για νυχτερινό που αιτήθηκα θα βάλουν και 2ο μετρητη ρολοι δίπλα όπως θυμάμαι απο τους γονείς ή έχει αλλάξει η φάση πλέον? 

Πλέον έχει αλλάξει . Βάζουν ψηφιακό μετρητή 2 ενδείξεων .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stagkia είπε

Καλημερα βαζουν  νεο ηλεκτρονικο μετρητη... Που τα εχει ολα...

Δημοσ.
1 minute ago, stagkia said:

άρα παίζει να το έχουν αλλάξει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι? 😏

πριν αναρωτηθείς, να πάρεις τα ποδαράκια να πας στα ρολόγια να δεις το δικό σου, παίζει σαν σενάριο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

πριν αναρωτηθείς, να πάρεις τα ποδαράκια να πας στα ρολόγια να δεις το δικό σου, παίζει σαν σενάριο;

τι είπες τώρα?? χχχμμ αυτό δεν το σκέφτηκα, 

για να μην συνεχίσω με ειρωνικό ύφος όπως το δικό σου, προφανώς και ρώτησα να μάθω πως παίζει το σενάριο εγκατάστασης.

1ον δεν ξέρεις αν έχω πόδια.

2ον δεν ξέρεις σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται το κάθε άτομο.

3ον όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
1 minute ago, stagkia said:

τι είπες τώρα?? χχχμμ αυτό δεν το σκέφτηκα, 

για να μην συνεχίσω με ειρωνικό ύφος όπως το δικό σου, προφανώς και ρώτησα να μάθω πως παίζει το σενάριο εγκατάστασης.

1ον δεν ξέρεις αν έχω πόδια.

2ον δεν ξέρεις σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται το κάθε άτομο.

3ον όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση.

εφόσον ήσουν στη δουλειά όταν σε πήραν τηλέφωνο πολλά από όσα έγραψες είναι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πετάξουν τη μπαλα στην εξέδρα ενώ ξεκάθαρα βαριέσαι να πας να ελέγξεις το ρολόι σου.

ας σταματήσουμε ποια αυτή τη καραμέλα της ευθιξίας όταν μας πιάνουν με τη γίδα στη πλάτη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μου έβαλαν καινούριο μετρητή με νυχτερινό στην Αττική μετά απο ένα περίπου μήνα αναμονή. Θα ήθελα να ρωτήσω,

1. βλέπω πάνω δείχνει μια κεραία και αναφέρει 4g. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουν τις μετρήσεις από απόσταση και δεν έρχεται να μετρήσει κανεις;

2. πως θα μου στείλει ο πάροχος καινούριο λογαριασμό εφόσον το καινούριο ρολόι μηδένισε; Αυτός που έκανε την εγκατάσταση λογικά θα έστειλε την τελευταία μέτρηση στον πάροχο;

IMG_0359.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Καλησπέρα, μου έβαλαν καινούριο μετρητή με νυχτερινό στην Αττική μετά απο ένα περίπου μήνα αναμονή. Θα ήθελα να ρωτήσω,

1. βλέπω πάνω δείχνει μια κεραία και αναφέρει 4g. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουν τις μετρήσεις από απόσταση και δεν έρχεται να μετρήσει κανεις;

2. πως θα μου στείλει ο πάροχος καινούριο λογαριασμό εφόσον το καινούριο ρολόι μηδένισε; Αυτός που έκανε την εγκατάσταση λογικά θα έστειλε την τελευταία μέτρηση στον πάροχο;

IMG_0359.jpg

Στελνει συνηθως μετρησεις...

Οταν εβαλαν τον νεο  σου μετρητη εχουν παρει και τις ενδειξεις απο τον Δεδδηε...

Δημοσ.
Στις 19/12/2024 στις 11:51 ΠΜ, _^ThEo^_ είπε

IMG_0359.jpg

Για σιγουριά παίρνεις την γραμμή χωρίς χρέωση του ΔΕΔΔΗΕ και ρωτάς αν ο μετρητής σου ΕΙΝΑΙ "έξυπνος" ή χρειάζεται ακόμα να πηγαίνει καταμετρητής (στα σπίτια δεν γίνεται ακόμη εκτεταμένα, αλλά κάποιοι στέλνουν, ή έστω εξαρτάται από το τοπικό κατάστημα - δεν ξέρω ακριβώς, αλλά έχω τέτοιο μετρητή στην Ανθούσα που στέλνει αυτόματα ενδείξεις και βγαίνουν μηνιαίοι εκκαθαριστικοί πλέον, τους έχω ρωτήσει 2-3 φορές και όλοι έχουν επιβεβαιώσει. Ήταν βέβαια δύσκολη η πρόσβαση στο σπίτι/χωρίς σωστή δ/ση κτλ και το κάνανε, αλλά υφίσταται η δυνατότητα, είναι το point).

Ο επόμενος  λογαριασμός που θα λάβεις θα είναι με βάση τις ενδείξεις του νέου μετρητή. Και ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, θα σου έρθει ξεχωριστός λογαριασμός για την "τελική ένδειξη" και ό,τι χρωστάς για την τελευταία κατανάλωση με τις ενδείξεις του παλιού. Μπορεί σε ένα μήνα, μπορεί σε 2, κ.ο.κ. Και ναι, από τον ΔΕΔΔΗΕ θα ενημερώσουν τον πάροχο με αυτή την τελευταία καταγραφή.

Δημοσ.
Στις 19/12/2024 στις 11:51 ΠΜ, _^ThEo^_ είπε

IMG_0359.jpg

1) Οι ενδείξεις από αυτόν τον μετρητή θα λαμβάνονται αυτόματα με τηλεμέτρηση, έχει 4G modem και είναι και σφραγισμένο 

2)Κατά την αλλαγή δηλώνουν τις ενδείξεις του προηγούμενου και θα σου στείλουν λογαριασμό τις παλιές συν τις νέες 

• Like 1
Δημοσ.

ανακοινωσαν τις περιοδους του διζωνικου, που θα αντικαταστησει το νυχτερινο απο 1/2/2025

Χειμερινό ωράριο (Νοέμβριο έως  Μάρτιο)

• Μεσημβρινή ζώνη: 12 μ.μ. – 3 μ.μ.
  • Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 5 π.μ.

Θερινό ωράριο (Απρίλιο έως τον Οκτώβριο)

• Μεσημβρινή ζώνη: 11 π.μ. – 3 μ.μ.
  • Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 4 π.μ.

Οσοι εχουν μετρητες νυχτερινου θα μεταβουν αυτοματα στο νεο, διζωνικο. Εκτος καποιους πολυ παλιους μετρητες , οι οποιοι θα μπορουν να αντικαταστηθουν δωρεαν απο τον ΔΕΔΔΗΕ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...