korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, popopo είπε Δεν νομίζω να τα γράψουν. Είχα ρωτήσει το πρωί μέσω email που βρίσκεται η υπόθεσή μου και μου απάντησαν τηλεφωνικά. ξαναστείλε και ζήτα λόγω προβλήματος υγείας δεν μπορείς τηλεφωνικά , μόνο μέσω email
popopo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ίσως δεν το έγραψα καθαρά. Εγώ ρώτησα μέσω email και αυτοί με πήραν τηλέφωνο και μου απάντησαν για την καθυστέρηση.
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, popopo είπε Ίσως δεν το έγραψα καθαρά. Εγώ ρώτησα μέσω email και αυτοί με πήραν τηλέφωνο και μου απάντησαν για την καθυστέρηση. μάλλον εγώ δεν το έγραψα καθαρά ξαναστείλε email και ξαναρώτα , γράψε όμως λόγω προβλήματος υγείας δεν μπορείς τηλεφωνικά , να σου στείλουν email 1
Doubt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Να το κάνει τι το email? Να τους κυνηγήσει δικαστικά αν δεν έρθουν στην ώρα τους οι μετρητές; μήπως υπερβάλουμε ελαφρώς; 1 1
Weiss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Αυτό που γίνεται με το νυχτερινο είναι το θέατρο του παραλόγου. . Αφού ξέρεις ότι έχεις ελλειψη σε μετρητές ΔΕΝ πρέπει να δεχεσαι αιτήσεις και να απαιτείς από τον κόσμο να σε πληρώνει προκαταβολικά για μια υπηρεσία που ξέρεις ότι προσωρινά για τους α β λόγους δεν μπορείς να προσφέρεις. Ζητά τα χρήματα αφού εξασφαλίσεις το απόθεμα σε μετρητές που χρειάζεται και είσαι σε θέση να προγραμματίσει τις εργασίες. 1
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Να το κάνει τι το email? Να τους κυνηγήσει δικαστικά αν δεν έρθουν στην ώρα τους οι μετρητές; μήπως υπερβάλουμε ελαφρώς; όχι καταγγελία στη ΡΑΕ τα ξανάπαμε 53 λεπτά πριν, Weiss είπε Αφού ξέρεις ότι έχεις ελλειψη σε μετρητές ΔΕΝ πρέπει να δεχεσαι αιτήσεις δεν μπορούν 53 λεπτά πριν, Weiss είπε Ζητά τα χρήματα αφού εξασφαλίσεις το απόθεμα σε μετρητές τα έχουνε φάει
Doubt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ε, αφού τα έχουν φάει, πάτε στον εισαγγελέα τότε, τι να κάνει η ΡΑΕ;
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Ε, αφού τα έχουν φάει, πάτε στον εισαγγελέα τότε, τι να κάνει η ΡΑΕ; ο εισαγγελέας θέλει αποδείξεις , δεν ασχολείται με έρευνα Η ΡΑΕ είναι και τζάμπα
greekfragma Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μετά και το τελευταίο email που τους έστειλα με επισυναπτόμενη την καταγγελία στη ΡΑΕ, είχα σήμερα sms οτι Αναφορά σε κείμενο Το αίτημά σας βρίσκεται στο αρμόδιο τμήμα και θα εκτελεστεί με σειρά προτεραιότητας και με την απαραίτητη διαθεσιμότητα υλικού. Αν νομίζουν οτι θα τους χαριστώ είναι γελασμένοι
Nyo30 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μετά και το τελευταίο email που τους έστειλα με επισυναπτόμενη την καταγγελία στη ΡΑΕ, είχα σήμερα sms οτι Αν νομίζουν οτι θα τους χαριστώ είναι γελασμένοι Το ίδιο μήνυμα έλαβα κι εγώ 21/11 και από τότε τίποτα ....
takoulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα.. Υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις που εκκρεμούν.. Αλλά από ότι λέγεται υπάρχει και μια έλειψη μετρητών στην αγορά.. Λόγω των τσιπ..
greekfragma Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις που εκκρεμούν.. Αλλά από ότι λέγεται υπάρχει και μια έλειψη μετρητών στην αγορά.. Λόγω των τσιπ.. τι έχουν μέσα οι μετρητές Ryzen3 και Tensor ? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από greekfragma
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, greekfragma είπε τι έχουν μέσα οι μετρητές Ryzen3 και Tensor ? Κατά τη γνώμη σου τσιπ χρησιμοποιούνται μόνο σε Ryzen3 και Tensor?
greekfragma Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κατά τη γνώμη σου τσιπ χρησιμοποιούνται μόνο σε Ryzen3 και Tensor? Κατά τη γνώμη μου δε με απασχολούν οι σχολιασμοί σου.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Κατά τη γνώμη μου δε με απασχολούν οι σχολιασμοί σου. Φαίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα