Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, stagkia είπε

δεν έχω νυχτερινό και απλά μετά τις 11:00 περίπου κάθε βράδυ μπαίνει στεγνωτήριο, πλυντήριο ρούχων, πιάτων, κανένα μαγείρεμα (φούρνος) για την αυριανή ημέρα και λοιπές συσκευές.

Πλέον ισχύει η χειμερινή βερσιόν

https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/

Από 11 το βράδυ ήταν το θερινό που όπως φαίνεται δεν θα το ξαναδούμε.

Θέλω να πιστεύω πως το καινούργιο τμηματικό θα ισχύει συνολικά τις ίδιες ώρες εβδομαδιαία (7 Χ 8 είναι τώρα) και η έκπτωση θα είναι σημαντική. Για να δούμε..

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, stagkia είπε

ομάδα με όλα αυτά που ακούγονται για το διζωνικό αξίζει να κάνω αίτηση για νυχτερινό μετρητή / ρεύμα ή να περιμένω?

δεν έχω νυχτερινό και απλά μετά τις 11:00 περίπου κάθε βράδυ μπαίνει στεγνωτήριο, πλυντήριο ρούχων, πιάτων, κανένα μαγείρεμα (φούρνος) για την αυριανή ημέρα και λοιπές συσκευές.

Ακούγεται καιρό η αλλαγή , επίσημα μέχρι τώρα δε έχει εφαρμοστή.

Κάνε τη αίτηση 42,16€ πληρώνεις , γιατί δε θα έρθουν και άμεσα εκτός εάν είσαι επαρχία . Υπάρχει θέμα με το απόθεμα μετρητών .

Σε Αθήνα Νότια Προάστια ήρθαν σε 6 μήνες από τη αίτηση για αλλαγή μετρητή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2024 στις 9:12 ΜΜ, vali είπε

Είναι πολύ πιο συμφέρον να έχουμε μειωμένο τιμολόγιο τις μεσημεριανές ώρες. Εκείνες τις ώρες είναι που τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ ενώ την νύχτα δουλεύουν ρελαντι. Επειδή αυτό το καλοκαίρι έβαλα μετρητή και παρακολούθησα την κατανάλωση των κλιματιστικών, είδα ότι όσο ρεύμα έκαιγε το κλιματιστικό στο 8ωρο 11μ.μ με 7π.μ  τόσο και παραπάνω έκαιγε στο 3ωρο 12μ.μ με 3μ.μ.  Πολλοί θα πούνε ότι τα μεσημέρια λείπουν από το σπίτι στη δουλεια αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ειδικά το καλοκαίρι υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ή κάποιος άνεργος ή συνταξιουχος. Επίσης το Σαββατοκύριακο μπαίνουν τα περισσότερα πλυντήρια και σιδερο και μαγείρεμα, φούρνος ειδικά από εργαζόμενους.

Πολύ σωστά. Ωστόσο το σύνολο του κόστους θα παραμείνει ίδιο. Με άλλα λόγια εάν το "μειωμένο" γίνει πιο φθηνό το "κανονικό" θα ακριβύνει αναλογικά. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά η τιμή της MWh το απόγευμα είναι πολύ ακριβότερη, λόγω αυξημένης ζήτησης και σχεδόν μηδενικής παραγωγής των Φ/Β.

Επεξ/σία από DimitrPa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, DimitrPa είπε

Πολύ σωστά. Ωστόσο το σύνολο του κόστους θα παραμείνει ίδιο. Με άλλα λόγια εάν το "μειωμένο" γίνει πιο φθηνό το "κανονικό" θα ακριβύνει αναλογικά.

Οι διαφορές νυχτερινου-ημερησιου αυτη τη στιγμη πολυ μικρες. 2-3 λεπτα ανα κιλοβατωρα.

Στις 15/10/2024 στις 9:12 ΜΜ, vali είπε

Είναι πολύ πιο συμφέρον να έχουμε μειωμένο τιμολόγιο τις μεσημεριανές ώρες. Εκείνες τις ώρες είναι που τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ ενώ την νύχτα δουλεύουν ρελαντι.....................

καποιες φορες πανε περιπατο αυτοι οι σχεδιασμοι γιατι η εταιρια φροντιζει να προσθετει τις νυχτερινες κιλοβατωρες στις ημερησιες

111.png

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

καποιες φορες πανε περιπατο αυτοι οι σχεδιασμοι γιατι η εταιρια φροντιζει να προσθετει τις νυχτερινες κιλοβατωρες στις ημερησιες

111.png

αφου εχεις ΚΟΤ ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alefther είπε

αφου εχεις ΚΟΤ ...

και πρεπει να μου κλεβουν τις νυχτερινες? 😄

215 ειναι το KOT και ειχα 212, αρα μονο 3 επρεπε να παρουν και πηραν 60.

Η διαφορα βεβαια ειναι 2-3 λεπτα, επι 57=1,7€ max.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

και πρεπει να μου κλεβουν τις νυχτερινες? 😄

215 ειναι το KOT και ειχα 212, αρα μονο 3 επρεπε να παρουν και πηραν 60.

Η διαφορα βεβαια ειναι 2-3 λεπτα, επι 57=1,7€ max.

δε σε κλεβουν .. οταν οι ημερας δε φτανουν το οριο του ΚΟΤ σου  μερος των νυχτερινων χρεωνονται ως ημερας μεχρι να φτασεις το οριο του ΚΟΤ. Και περνεις επιδοτηση ΚΟΤ γιαυτες. Αρα κερδιζεις.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alefther είπε

δε σε κλεβουν .. οταν οι ημερας δε φτανουν το οριο του ΚΟΤ σου  μερος των νυχτερινων χρεωνονται ως ημερας μεχρι να φτασεις το οριο του ΚΟΤ. Και περνεις επιδοτηση ΚΟΤ γιαυτες. Αρα κερδιζεις.

Αυτο δεν ειπα κι εγω? δε διαβασες το ποστ μου? πως το quotαρεις χωρις να το διαβασεις?

Το οριο ειναι 215 και ηθελε 3 για να το φτασει, οχι 60 που πηραν.

Δημοσ.

Καλημέρα, τα 42.16 με τον κωδικό RF που μου έστειλαν που τα καταθέτω; Στην τράπεζα μου έχει 2 επιλογές. Αυτοί μου ειπαν ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ αλλα υπάρχει μόνο ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ - Αρθρο 95.

Capture.PNG

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Καλημέρα, τα 42.16 με τον κωδικό RF που μου έστειλαν που τα καταθέτω; Στην τράπεζα μου έχει 2 επιλογές. Αυτοί μου ειπαν ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ αλλα υπάρχει μόνο ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ - Αρθρο 95.

Capture.PNG

Στη τραπεζα σου υπαρχει επιλογή για πληρωμή μεσω RF.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _^ThEo^_ είπε

Capture.PNG

ΔΕΔΔΗΕ (σκέτο)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, _^ThEo^_ said:

Capture.PNG

Σκέτο ΔΕΔΔΗΕ. Και φρόντισε να γράψεις την αιτιολογία που σου έχουν πει.

Το άρθρο 95 είναι για πρόστιμα από ρευματοκλοπές.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...