takoulou Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Καλημερα... Μαλλον μπορει να υπαρξουν αλλαγες.. Θα δειξει.. https://www.worldenergynews.gr/energeia/articles/555304/mesimeriano-ginetai-to-nyxterino-timologio-gia-na-perioristhoyn-oi-perikopes
flampouras Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Το νυχτερινο, εχει μειωμενες ή/και καθολου χρεωσεις για ΥΚΩ κλπ.(ασχετα με την τιμη της κιλοβατωρας);
korakios Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Μόλις τώρα, flampouras είπε Το νυχτερινο, εχει μειωμενες ή/και καθολου χρεωσεις για ΥΚΩ κλπ.(ασχετα με την τιμη της κιλοβατωρας); μειωμένες ΥΚΩ στις 2 μεγάλες κλίμακες (>1400kw και 2000kw /τετράμηνο) Λογικά τέλος του έτους θα καταργηθούν και οι κλίμακες , ήδη καθυστέρησαν ... Πάντως αν αλλάξουν τη ζώνη του νυχτερινού είμαι βέβαιος οτι θα βάλουν άλλη μια ζώνη με ακριβές ρυθμιζόμενες να πατσίσουν την ανάπτυξη (του κέρδους) 🤪 Ή απλά θα αυξήσουν και άλλο τις ρυθμιζόμενες 🙃
flampouras Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 4 λεπτά πριν, korakios είπε μειωμένες ΥΚΩ στις 2 μεγάλες κλίμακες (>1400kw και 2000kw /τετράμηνο) Λογικά τέλος του έτους θα καταργηθούν και οι κλίμακες , ήδη καθυστέρησαν ... Πάντως αν αλλάξουν τη ζώνη του νυχτερινού είμαι βέβαιος οτι θα βάλουν άλλη μια ζώνη με ακριβές ρυθμιζόμενες να πατσίσουν την ανάπτυξη (του κέρδους) 🤪 Ή απλά θα αυξήσουν και άλλο τις ρυθμιζόμενες 🙃 Αρα για ενα νορμαλ σπιτι, επωφελεισαι μονο απο την τιμη της κιλοβατωρας ΑΝ ειναι πιο χαμηλη απο την ημερησια. Σωστα;
korakios Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Μόλις τώρα, flampouras είπε Αρα για ενα νορμαλ σπιτι, επωφελεισαι μονο απο την τιμη της κιλοβατωρας ΑΝ ειναι πιο χαμηλη απο την ημερησια. Σωστα; πλέον ναι, και Στις 14/5/2024 στις 9:17 ΠΜ, korakios είπε κατέβασε το excel μου και πήγαινε στο φύλλο "λοιπές χρεώσεις" , βάλε τετράμηνα και μέσες τιμές κιλοβατώρας να καταλάβεις Δυστυχώς έχει απαξιωθεί αρκετά το νυχτερινό , μόνο αν καις αβέρτα γλυτώνεις κάποιες ΥΚΩ ή αν έχεις ΚΟΤ βοηθά να μην ξεπερνάς το όριο Πάντως αν είναι δικό σου το σπίτι ,σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνεις απόσβεση 1
Merenda7 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Έχει αλλάξει κάτι και χρεώνουν όλες τις kWhs ως ημέρας? Στον πρώτο λογαριασμό χρέωσαν μόνο 2 kwhs νυχτερινό.
takoulou Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Merenda7 είπε Έχει αλλάξει κάτι και χρεώνουν όλες τις kWhs ως ημέρας? Στον πρώτο λογαριασμό χρέωσαν μόνο 2 kwhs νυχτερινό. Για δες τον μετρητή; Να δεις.. Και πότε έγινε η καταμέτρηση; 1
Merenda7 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Για δες τον μετρητή; Να δεις.. Και πότε έγινε η καταμέτρηση; Ο μετρητής είναι ηλεκτρονικός. Τηλεμετρηση γίνεται, απλά τώρα στις 5-4-24 δεν έκαναν λέει ο δεδηηε γι'αυτό βγήκε λογαριασμός - εκτίμηση δεδηηε - Προηγούμενη καταμέτρηση ήταν 5-3-25. Οι kwhs σωστές είναι βάση μετρητή. Αλλά τις έχει χρεώσει όλες με τιμολόγιο ημέρας 1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε Ο μετρητής είναι ηλεκτρονικός. Τηλεμετρηση γίνεται, απλά τώρα στις 5-4-24 δεν έκαναν λέει ο δεδηηε γι'αυτό βγήκε λογαριασμός - εκτίμηση δεδηηε - Προηγούμενη καταμέτρηση ήταν 5-3-25. Οι kwhs σωστές είναι βάση μετρητή. Αλλά τις έχει χρεώσει όλες με τιμολόγιο ημέρας Γράψε λάθος. 5-4 η καταμέτρηση και 5-5 δεν έγινε. Η επόμενη καταμέτρηση είναι 4-6 Και μου είπαν από δεδηηε να τους καλέσω δύο μέρες πριν την καταμέτρηση να δώσω εγώ
takoulou Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, Merenda7 είπε Ο μετρητής είναι ηλεκτρονικός. Τηλεμετρηση γίνεται, απλά τώρα στις 5-4-24 δεν έκαναν λέει ο δεδηηε γι'αυτό βγήκε λογαριασμός - εκτίμηση δεδηηε - Προηγούμενη καταμέτρηση ήταν 5-3-25. Οι kwhs σωστές είναι βάση μετρητή. Αλλά τις έχει χρεώσει όλες με τιμολόγιο ημέρας Γράψε λάθος. 5-4 η καταμέτρηση και 5-5 δεν έγινε. Η επόμενη καταμέτρηση είναι 4-6 Και μου είπαν από δεδηηε να τους καλέσω δύο μέρες πριν την καταμέτρηση να δώσω εγώ Δεν έγινε... Λόγω σφάλματος;
Kozanitis1 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αρχικά να αναφέρουμε πως σε όσους έχουν ΚΟΤ, χρεώνονται όλες σαν ημέρας (αφού είσαι κάτω από το όριο), όπου σε αυτές αποδίδεται η έκπτωση 0.045. Για την τηλεμέτρηση που αναφέρεις, έχεις ελέγξει πως ο μετρητής εμφανίζει στην οθόνη του, ένδειξη ισχύος σήματος κινητής τηλεφωνίας, όπου αναβοσβήνει 3-4 φορές το λεπτό, το λαμπάκι Alarm κάτω από την οθόνη είναι αναμμένο κόκκινο, καθώς και στο πάνω μέρος του μετρητή ανάβει κόκκινο το λαμπάκι PWR και αναβοσβήσει πράσινο το NET; Όλα αυτά είναι όπως στα περιγράφω; αν θες ανέβασε μια φωτογραφία του μετρητή για τυχόν απορίες.., στον λογαριασμό λέει πως είσαι σε μηνιαίο κύκλο, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα πως όλοι οι ηλεκτρονικοί μετρητές είναι με τηλεμέτρηση😉 Επεξ/σία 17 Μαϊου από Kozanitis1 1
korakios Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 22 ώρες πριν, Merenda7 είπε Έχει αλλάξει κάτι και χρεώνουν όλες τις kWhs ως ημέρας? Στον πρώτο λογαριασμό χρέωσαν μόνο 2 kwhs νυχτερινό. Λόγω ΚΟΤ , σωστά είναι …. 1
Merenda7 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 17/5/2024 στις 5:24 ΜΜ, Kozanitis1 είπε Αρχικά να αναφέρουμε πως σε όσους έχουν ΚΟΤ, χρεώνονται όλες σαν ημέρας (αφού είσαι κάτω από το όριο), όπου σε αυτές αποδίδεται η έκπτωση 0.045. Για την τηλεμέτρηση που αναφέρεις, έχεις ελέγξει πως ο μετρητής εμφανίζει στην οθόνη του, ένδειξη ισχύος σήματος κινητής τηλεφωνίας, όπου αναβοσβήνει 3-4 φορές το λεπτό, το λαμπάκι Alarm κάτω από την οθόνη είναι αναμμένο κόκκινο, καθώς και στο πάνω μέρος του μετρητή ανάβει κόκκινο το λαμπάκι PWR και αναβοσβήσει πράσινο το NET; Όλα αυτά είναι όπως στα περιγράφω; αν θες ανέβασε μια φωτογραφία του μετρητή για τυχόν απορίες.., στον λογαριασμό λέει πως είσαι σε μηνιαίο κύκλο, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα πως όλοι οι ηλεκτρονικοί μετρητές είναι με τηλεμέτρηση😉 Στις 17/5/2024 στις 5:06 ΜΜ, takoulou είπε Δεν έγινε... Λόγω σφάλματος; Δεν μου διευκρίνισαν. Για κάποιο λόγο μου είπε Η δεδδηε. Και να τους παίρνω τηλέφωνο δύο μέρες πριν την καταμέτρηση να δίνω εγώ τις khws 21 ώρες πριν, korakios είπε Λόγω ΚΟΤ , σωστά είναι …. Αυτό ήταν σε ισχύ πάντα? Τον τελευταίο χρόνο δεν είχα στο όνομα μου το ρεύμα και δεν ασχολήθηκα. Νομίζω παλαιότερα που ήμουν στην ελιν, τις νυχτερινές kwhs τις χρέωναν με τιμολόγιο νύχτας και μαζί την έκπτωση κοτ
takoulou Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Merenda7 είπε Δεν μου διευκρίνισαν. Για κάποιο λόγο μου είπε Η δεδδηε. Και να τους παίρνω τηλέφωνο δύο μέρες πριν την καταμέτρηση να δίνω εγώ τις khws Αυτό ήταν σε ισχύ πάντα? Τον τελευταίο χρόνο δεν είχα στο όνομα μου το ρεύμα και δεν ασχολήθηκα. Νομίζω παλαιότερα που ήμουν στην ελιν, τις νυχτερινές kwhs τις χρέωναν με τιμολόγιο νύχτας και μαζί την έκπτωση κοτ Καλημερα... Εχει αυτος ο μετρητης τηλεμετρηση.. Σε ποια περιοχη εισαι; Ετσι συμβαινει με το νυχτερινο.. 1
korakios Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 29 λεπτά πριν, Merenda7 είπε Αυτό ήταν σε ισχύ πάντα? πάντα 1
Merenda7 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 35 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Εχει αυτος ο μετρητης τηλεμετρηση.. Σε ποια περιοχη εισαι; Ετσι συμβαινει με το νυχτερινο.. Είμαι στα νέα Παλάτια Ωρωπού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα