greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επανέρχομαι για λίγο ξύλο.... Βάση αυτού έχουν 10εργάσιμες για την τοποθέτηση από την ημερομηνία πληρωμής της υπηρεσίας τοποθέτησης. https://www.deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/ Το αίτημά μου στη ΡΑΕ έχει προωθηθεί και ξεκινά ήδη μετά τη 10η εργάσιμη (από τις 26/10) να τρέχει αποζημίωση που διεκδίκησα μέσω της καταγγελίας αυτής. Θα τους πάω αίμα @korakios να στείλω μια βόλτα στα γραφεία τον @HERTHAN ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Θα τους πάω αίμα καλά ξηγιέσαι 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε @korakios να στείλω μια βόλτα στα γραφεία τον @HERTHAN ? θα πάει απο μόνος του κάποια στιγμή τώρα που είναι στο online 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, greekfragma είπε Επανέρχομαι για λίγο ξύλο.... Βάση αυτού έχουν 10εργάσιμες για την τοποθέτηση από την ημερομηνία πληρωμής της υπηρεσίας τοποθέτησης. https://www.deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/ Το αίτημά μου στη ΡΑΕ έχει προωθηθεί και ξεκινά ήδη μετά τη 10η εργάσιμη (από τις 26/10) να τρέχει αποζημίωση που διεκδίκησα μέσω της καταγγελίας αυτής. Θα τους πάω αίμα @korakios να στείλω μια βόλτα στα γραφεία τον @HERTHAN ? Καλα τους εκανες, αποτι βλεπω η αποζημιωση ειναι 20 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Menelaos83 είπε Καλα τους εκανες, αποτι βλεπω η αποζημιωση ειναι 20 ευρω. 20 είναι η αρχική. όσο καθυστερούν μπορείς να διεκδικήσεις κι άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε 20 είναι η αρχική. όσο καθυστερούν μπορείς να διεκδικήσεις κι άλλα. Διαβαζω οτι η περιπτωση 3.5 που αφορα νυχτερινο ρευμα δεν εχει να κανει με το χρονο εξυπηρετησης. α) Για τις εγγυημένες υπηρεσίες 3.2, 3.4, 3.5, 4.1, 4.2 και 4.3, καταβάλλεται ποσό ίσο με τη Βασική Οικονομική Ρήτρα (ΒΟΚ) β) Για τις λοιπές εγγυημένες υπηρεσίες (1.1 έως 1.6, 2.1 έως 2.3, 3.1 και 3.3) καταβάλλεται ποσό που προσδιορίζεται για κάθε υπηρεσία βάσει της αντίστοιχης Βασικής Οικονομικής Ρήτρας και του (καθαρού) χρόνου εξυπηρέτησης (ΧΕ), ως ακολούθως Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Menelaos83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Διαβαζω οτι η περιπτωση 3.5 που αφορα νυχτερινο ρευμα δεν εχει να κανει με το χρονο εξυπηρετησης. α) Για τις εγγυημένες υπηρεσίες 3.2, 3.4, 3.5, 4.1, 4.2 και 4.3, καταβάλλεται ποσό ίσο με τη Βασική Οικονομική Ρήτρα (ΒΟΚ) β) Για τις λοιπές εγγυημένες υπηρεσίες (1.1 έως 1.6, 2.1 έως 2.3, 3.1 και 3.3) καταβάλλεται ποσό που προσδιορίζεται για κάθε υπηρεσία βάσει της αντίστοιχης Βασικής Οικονομικής Ρήτρας και του (καθαρού) χρόνου εξυπηρέτησης (ΧΕ), ως ακολούθως ναι αυτά τα λέει η δική τους πλευρά ως οριζόμενα. μάντεψε όμως τι ισχύει αν απευθυνθείς εκεί που πρέπει ως καταναλωτής αρκεί να έχεις δικηγόρο να σε κατατοπίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε ναι αυτά τα λέει η δική τους πλευρά ως οριζόμενα. μάντεψε όμως τι ισχύει αν απευθυνθείς εκεί που πρέπει ως καταναλωτής αρκεί να έχεις δικηγόρο να σε κατατοπίσει. Μακαρι να εχεις δικιο, αλλα αμα ειναι να βαζω δικηγορο για ενα νυχτερινο καλα κρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δύσκολο να πέσει πρόστιμο, θα ισχυριστουν ότι η έλλειψη μετρητών δικαιολογεί την καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Weiss είπε Δύσκολο να πέσει πρόστιμο, θα ισχυριστουν ότι η έλλειψη μετρητών δικαιολογεί την καθυστέρηση. η έλλειψη πρέπει να δικαιολογηθεί , εκεί είναι το όλο θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις είχα κι εγώ ενημέρωση κατόπιν ερώτησής μου. Έχω αιτηθεί από 28/9 (Ηράκλειο Κρήτης). Στις 20/10 πλήρωσα και σήμερα μου είπαν ότι επόμενη παραλαβή μετρητών είναι τέλος Δεκέμβρη-Ιανουάριο αλλά μάλλον εγώ δεν θα προλάβω να πάρω από αυτή τη "φουρνιά". Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από popopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, popopo είπε Μόλις είχα κι εγώ ενημέρωση κατόπιν ερώτησής μου. Έχω αιτηθεί από 28/9 (Ηράκλειο Κρήτης). Στις 20/10 πλήρωσα και σήμερα μου είπαν ότι επόμενη παραλαβή μετρητών είναι τέλος Δεκέμβρη-Ιανουάριο αλλά μάλλον εγώ δεν θα προλάβω να πάρω από αυτή τη "φουρνιά". ποιός σου έδωσε αυτή την ενημέρωση; γραπτά; τηλεφωνικά; στο μιλητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Με κάλεσαν από τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, popopo είπε Με κάλεσαν από τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ. πάρτα γραπτώς πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν νομίζω να τα γράψουν. Είχα ρωτήσει το πρωί μέσω email που βρίσκεται η υπόθεσή μου και μου απάντησαν τηλεφωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, popopo είπε Δεν νομίζω να τα γράψουν. Είχα ρωτήσει το πρωί μέσω email που βρίσκεται η υπόθεσή μου και μου απάντησαν τηλεφωνικά. ξέρουν γιατί 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα