korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, GreekGames είπε Τι αποζημίωση; https://www.insomnia.gr/search/?q=αποζημίωση&quick=1&item=598603&type=forums_topic&sortby=newest
GreekGames Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2023 στις 12:49 ΜΜ, meletis_m είπε Εμένα είχε γραφτεί ως υπηρεσίες ΔΕΔΔΗΕ -20€ στο 2ο εκκαθαριστικό που έλαβα , γιατί και σε εμένα εκαν >6 μήνες . Δε το είχα ζητήσει από κάπου . Ήμουν σε 3ο πάροχο Δηλαδή και εγώ δικαιούμαι 20€ αφού περίμενα 11 μήνες για την ενεργοποίηση του νυχτερινού; Δεν έχω λάβει ακόμα εκκαθαριστικό Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από GreekGames
meletis_m Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, GreekGames είπε Δηλαδή και εγώ δικαιούμαι 20€ αφού περίμενα 11 μήνες για την ενεργοποίηση του νυχτερινού; Δεν έχω λάβει ακόμα εκκαθαριστικό Ναι κανονικά . Εμένα χωρίς κάποια αίτηση ήρθε στο 2ο εκκαθαριστικό η μείωση 20€
GreekGames Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ναι κανονικά . Εμένα χωρίς κάποια αίτηση ήρθε στο 2ο εκκαθαριστικό η μείωση 20€ Όποτε περιμένω
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, GreekGames είπε Όποτε περιμένω https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html Spoiler 2
GreekGames Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, korakios είπε https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html Απόκρυψη περιεχομένων Και αν με πάρουν τηλ τι τους λέω ότι επειδή άργησε το νυχτερινό θέλω αποζημιώσει;
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GreekGames είπε Και αν με πάρουν τηλ το κλείνεις , μέσω email μόνο
GreekGames Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε το κλείνεις , μέσω email μόνο Α οκ γιατί όπου και να έψαξα δεν λέει πουθενά για τυχών αποζημίωση σε περίπτωση καθυστερήσεις και για αυτό λέω ότι τι θα τους πω
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GreekGames είπε Α οκ γιατί όπου και να έψαξα δεν λέει πουθενά για τυχών αποζημίωση σε περίπτωση καθυστερήσεις και για αυτό λέω ότι τι θα τους πω https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/ 1
GreekGames Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, korakios είπε https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/ Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ τώρα έχω και κάτι να τους δείξω σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε ευχαριστώ πολύ καλά βραδυ
petrox21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Ηρθε σημερα Σαββατο(!) ο ΔΕΔΔΗΕ και μου εβαλε το νεο μετρητη. Ακριβως 40 μερες απο τη μερα που πληρωσα. Οχι πολυ αργα συγκριτικα, και θα παρω και 20 ευρω πισω, καθολου ασχημα. Αρα σε πρωτη φαση δεν κανω τιποτα και περιμενω εναν-δυο εκκαθαριστικους και θα τα επιστρεψουν αυτοματα, σωστα? Ή πρεπει απαραιτητα να κανω αιτημα απο το deddie app πχ? Κατα τα αλλα το αγχος μου ειναι ο μηδενισμος του μετρητη, μη κανουν βλακεια και μου βγαλουν καμια κοτσανα τυπου εκαψες 15.000kWh σε 1 μηνα και τρεχουμε
meletis_m Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, petrox21 είπε Ηρθε σημερα Σαββατο(!) ο ΔΕΔΔΗΕ και μου εβαλε το νεο μετρητη. Ακριβως 40 μερες απο τη μερα που πληρωσα. Οχι πολυ αργα συγκριτικα, και θα παρω και 20 ευρω πισω, καθολου ασχημα. Αρα σε πρωτη φαση δεν κανω τιποτα και περιμενω εναν-δυο εκκαθαριστικους και θα τα επιστρεψουν αυτοματα, σωστα? Ή πρεπει απαραιτητα να κανω αιτημα απο το deddie app πχ? Κατα τα αλλα το αγχος μου ειναι ο μηδενισμος του μετρητη, μη κανουν βλακεια και μου βγαλουν καμια κοτσανα τυπου εκαψες 15.000kWh σε 1 μηνα και τρεχουμε Εαν και είχα τραβήξει πρόσφατη σχετικά φωτογραφία όταν πλησίαζε ο εκκαθαριστικος μέχρι να γίνει η αλλαγή . Αφού έγινε η αλλαγή στις ένδειξεις γραφαν και τις παλιές μετρήσεις και δε υπήρχε πρόβλημα .
GreekGames Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Στις 1/11/2023 στις 11:08 ΜΜ, korakios είπε το κλείνεις , μέσω email μόνο Τους έστειλα μαιλ πριν καμία βδομάδα και σήμερα μου έστειλαν αυτο.Οποτε περιμένω κάποιον επόμενο λογαριασμό για να δω τα 20€ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αξιότιμε κυριε αναφορικά με το αιτημα σας ,σας ενημερώνουμε ότι, οι αποζημιώσεις που εντάσονται στις εγγυημένες Υπηρεσίες γίνονται με ενσωμάτωση του ποσού που αναλογεί στους λογαρισμούς ηλεκτρικού ρευματος . Στην περίπτωση που δεν έχει γίνει έως και σήμερα , θα ενσωματωθεί σε κάποιον απο τους επόμενους λογαρισμούς. με εκτίμηση,
meletis_m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, GreekGames είπε Τους έστειλα μαιλ πριν καμία βδομάδα και σήμερα μου έστειλαν αυτο.Οποτε περιμένω κάποιον επόμενο λογαριασμό για να δω τα 20€ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αξιότιμε κυριε αναφορικά με το αιτημα σας ,σας ενημερώνουμε ότι, οι αποζημιώσεις που εντάσονται στις εγγυημένες Υπηρεσίες γίνονται με ενσωμάτωση του ποσού που αναλογεί στους λογαρισμούς ηλεκτρικού ρευματος . Στην περίπτωση που δεν έχει γίνει έως και σήμερα , θα ενσωματωθεί σε κάποιον απο τους επόμενους λογαρισμούς. με εκτίμηση, Ακριβώς , να βλέπεις τις αναλύσεις εμένα 3 εκκαθαριστικοι πέρασαν στο 3ο το είχαν ενσωματώσει . 1
Inci624 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Η εγκατάσταση του νυχτερινού μετρητή έχει γίνει από το Νοέμβριο του 2022, ωστόσο λογαριασμός στον οποίο να φαίνονται και οι νυχτερινές καταναλώσεις εκδόθηκε πριν 3 ημέρες. Οπότε εδώ και ένα χρόνο δεν λάμβανα λογαριασμό που να εμπεριέχει και το νυχτερινό τιμολόγιο. Ο ΔΕΔΔΗΕ με ενημέρωσε ότι εμφανίζεται ως ενεργοποιημένο το νυχτερινό τιμολόγιο από τα τέλη Ιουνίου και ότι η 1η ένδειξη από τον μετρητή μου λήφθηκε στα τέλη Αυγούστου που πραγματοποίησαν έκτακτη καταμέτρηση. Έκανα πάρα πολλά τηλεφωνήματα και προωθήσεις αιτημάτων για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης του συστήματος αλλά χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να λάβω επιτέλους εκκαθαριστικό λογαριασμό που να εμπεριέχει και τις δυο ενδείξεις: 1.8.1 (ημερήσιες) και 1.8.2 (νυχτερινές). 1. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ για το νυχτερινό έχει γίνει η διαφορά καταμέτρησης μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου, και αναγράφεται και η προηγούμενη καταμέτρηση και η τελευταία καταμέτρηση, για το ημερήσιο αναγράφεται μόνο η τελευταία καταμέτρηση του Οκτωβρίου και όχι και η προηγούμενη καταμέτρηση του Αυγούστου. Στο πεδίο αυτό γράφει 0. Στη διαφορά καταμέτρησης όμως αναγράφεται μια κατανάλωση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: Ενώ η διαφορά κατανάλωσης στο ημερήσιο θα έπρεπε να είναι 91 κιλοβατώρες με βάση τις ενδείξεις Αυγούστου και Οκτωβρίου, που επιβεβαίωσα και μέσω του ΔΕΔΔΗΕ, στο πεδίο διαφορά καταμέτρησης γράφει 2373 κιλοβατώρες. 2. Η συνολική μου κατανάλωση από τότε που εγκατέστησα το νυχτερινό μετρητή είναι 2427 κιλοβατώρες αλλά στο λογαριασμό βλέπω ότι έκπτωση ΚΟΤ έλαβα μόνο για τις 145 κιλοβατώρες που αφορούν το τετράμηνο Ιουνίου-Οκτωβρίου. Δεν έπρεπε να υπάρξει κάποια έκπτωση και για τις υπόλοιπες 2282 κιλοβατώρες ; Συγκεκριμένα μέχρι τις 1600 kWh που είναι το όριο του ΚΟΤ Α; Είναι παράλογο να λαμβάνω έκπτωση μόνο για τις 145 κιλοβατώρες ενώ εδώ και ένα χρόνο δεν λαμβάνω λογαριασμό (εκτός από δύο έναντι που έλαβα όπου δεν φαινόταν το νυχτερινό τιμολόγιο, καθότι δεν μπορούσα να δώσω ενδείξεις, αφού δεν είχε ενημερωθεί το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ για το νυχτερινό μετρητή). 3. Όσοι λάβατε εκκαθαριστικό λογαριασμό πολλούς μήνες μετά την εγκατάσταση του νυχτερινού μετρητή, τι ποσό σας ήρθε; Εμένα ήρθε 511 ευρώ με ΚΟΤ Α. 4. Ενώ στο site της ΔΕΗ αναγράφεται ότι η χρέωση κιλοβατώρας για το μήνα Νοέμβριο ως προς τις ημερήσιες καταναλώσεις είναι 0,15700Ε για καταναλώσεις > 500 kWh και ως προς τις νυχτερινές καταναλώσεις είναι 0,10400Ε, στο λογαριασμό μου βλέπω ότι υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις: 0,15500€ και 0,16700€. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; 5. Για ποιο λόγο υπάρχει τριμερής κατηγοριοποίηση στο site της ΔΕΗ στο πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν, για τις ημερήσιες καταναλώσεις: οι πρώτες 500 kWh Ημέρας + Νύχτας, οι επόμενες 500 kWh Ημέρας + Νύχτας, όλες οι υπόλοιπες kWh Ημέρας + Νύχτας αφού η τελική χρέωση ενέργειας είναι η ίδια και για τις τρεις κατηγορίες πχ 0,14500 για καταναλώσεις 0-500 kWh/ μήνα; Κα στις νυχτερινές δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει διάκριση 0-500 kWh και >500 kWh/μήνα; Γ1/Γ1Ν Οικιακό | ΔΕΗ (dei.gr) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από Inci624
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα