Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΔΔΗΕ

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τί άλλο θα μπορούσα να κάνω για να περαστεί και συστημικά η μείωση;

αίτημα αποζημίωσης για κάθε αίτημα που ανοίγεις ηλεκτρονικά και σε γράφουνε , ΡΑΕ , δικηγόρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ρε παιδιά συγγνώμη αν είμαι offtopic, αλλά δεν ξέρω που αλλού να το βάλω.

3 μήνες προσπαθώ με τα ρεμάλια του ΔΕΔΔΗΕ να ολοκληρώσω μια μείωση Σ.Ι. από 35kva σε 15kva. Γίνανε όλα, πλήρωσα, μου βγάλανε την πίστη σε όλα επί 3 μήνες, ήρθανε με τα 1000 ζόρια αλλάξανε 2 ασφάλειες πριν 2 βδομάδες και έκτοτε...τίποτα. Συστημικά στο γνωστό σημείο για τις ΥΔΕ η παροχή δείχνει ακόμα 35kva. Έχω πάρει τηλεφωνικά 2 φορές, καταχωρούν το αίτημα, παρόλ' αυτά δεν προχωράει τίποτα. Υπάρχει απόλυτη αδυναμία επικοινωνίας με ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής, δεν έχουν τηλέφωνα, κλείσανε και τα email πρόσφατα, η απόλυτη διάλυση. Η μοναδική υπηρεσία που δεν μπορούμε να έχουμε απολύτως καμία επαφή.

Τί άλλο θα μπορούσα να κάνω για να περαστεί και συστημικά η μείωση;

Τι έξοδα προκύπτουν για μείωση ισχύος και την ΥΔΕ αν έχει λήξει?

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Μόνο στο email της περιοχής σου

Αυτό που έστελνα και δεν απαντούσαν ποτέ, τώρα το έκλεισαν κιόλας. Μόλις στέλνεις, σου έρχεται ότι 'δεν έχεις άδεια να στείλεις'εκεί και κάτι τέτοια. Τηλέφωνα τίποτα, τηλεφωνικό κέντρο τίποτα. Κτίριο κλειστό στον κόσμο. Γιατί και πώς  δεν μπορώ να καταλάβω. Το απόλυτο καθησιο.

Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον, οι άνθρωποι είναι όλοι κοπριτες.

Και δεν πήγα σε 8kva ακριβώς για να μην αλλάξω ρολόι, επειδή τους ήξερα. Και πάλι την πίστη μου έχουν βγάλει. Και πάλι τίποτα δεν έχω κάνει 3 μήνες μετά.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Τι έξοδα προκύπτουν για μείωση ισχύος και την ΥΔΕ αν έχει λήξει?

140(!!!) Ευρώ μου πήρε ο ανύπαρκτος ΔΕΔΔΗΕ για το τίποτα (αλλάξανε 2 ασφάλειες)+ΥΔΕ όσα σου πούνε. Η απόλυτη ληστεία. Αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι η σύγχυση με αυτά τα παλιοτομαρα, που με κάποιον τρόπο έχουν καταφέρει να κάθονται όλη μέρα και εμείς να τους πληρώνουμε για να μας δουλεύουν.

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Μπορεί εκεί που κοιτάς να μην έχει αλλάξει.. 

Τί εννοείς; Δεν φαίνονται τα πάντα για την παροχή στο σημείο με τις ΥΔΕ; Αφού και τηλεφωνικά μου επιβεβαίωναν ότι συστημικά η παροχή δεν έχει αλλάξει.

Πως αλλιώς να ξέρω, αν δεν ενημερώνουν ποτέ και για το τίποτα;

Παρεμπιπτόντως, τώρα το θυμήθηκα, απόδειξη για τα λεφτά της μείωσης που πήρανε στην τράπεζα, δεν δώσανε ποτέ. Απίθανα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να σας ρωτησω το εξης αν γνωριζετε: δε ξερω γιατι τοσα χρονια εχω κανει την τεραστια βλακεια και δεν εχω βαλει νυχτερινο τιμολογιο. Αποφασισα να το κανω τωρα. Ειδα οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να μπω στο Δεδδηε, να κανω αιτηση, να πληρωσω 42 ευρω μαζι με φπα και να περιμενω να ερθουν να το βαλουν. Ολα καλα μεχρι εδω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: ο μετρητης που εχω στο οικημα (οπως και οι υπολοιποι 2) ειναι παλιος. Οταν λεω παλιος, εννοω παλιος με πολλαπλα βελακια οπου μετραει τις kWh ενα σε χιλιαδες, ενα σε εκατονταδες, ενα σε δεκαδες κλπ... Ξερετε αν μια εγκατασταση τοσο παλια, θα μπορει να υποστηριξει εναν νεο μετρητη? Θελω να πω, ειναι απλα και μονο θεμα μετρητη (ερχονται τον αλλαζουν, τελειωσαμε), ή μια τετοια αλλαγη εχει και προυποθεσεις αλλες στο σπιτι που πρεπει να ξερω, και που μπορει να χρειαστουν ηλεκτρολογικες εργασιες, καλωδια, σκαψιματα, κι αλλα χρηματα κλπ? Και αν ναι, τι ειναι αυτο που πρεπει να ελεγξω?

Επεξ/σία από petrox21

2 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Θελω να σας ρωτησω το εξης αν γνωριζετε: δε ξερω γιατι τοσα χρονια εχω κανει την τεραστια βλακεια και δεν εχω βαλει νυχτερινο τιμολογιο. Αποφασισα να το κανω τωρα. Ειδα οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να μπω στο Δεδδηε, να κανω αιτηση, να πληρωσω 42 ευρω μαζι με φπα και να περιμενω να ερθουν να το βαλουν. Ολα καλα μεχρι εδω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: ο μετρητης που εχω στο οικημα (οπως και οι υπολοιποι 2) ειναι παλιος. Οταν λεω παλιος, εννοω παλιος με πολλαπλα βελακια οπου μετραει τις kWh ενα σε χιλιαδες, ενα σε εκατονταδες, ενα σε δεκαδες κλπ... Ξερετε αν μια εγκατασταση τοσο παλια, θα μπορει να υποστηριξει εναν νεο μετρητη? Θελω να πω, ειναι απλα και μονο θεμα μετρητη, ή μια τετοια αλλαγη εχει και προυποθεσεις αλλες που πρεπει να ξερω, και που μπορει να χρειαστουν ηλεκτρολογικες εργασιες, καλωδια, σκαψιματα, κι αλλα χρηματα κλπ?

Δε χρειάζεται κάτι επιπλέον όπως παλιότερα .

Δε επεμβαίνουν στη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. 

Μόνο αλλαγή του μετρητή , αναλόγως και τη διαθεσιμότητα. Και εγώ είχα μετρητή του 1970 σε διαμέρισμα . Απλώς έκαναν 6 μήνες λόγω μη διαθεσιμότητας .

Πληρώνεις και περιμένεις 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα ηδη την αιτηση το Σαββατο και μου ηρθε πριν 2 ωρες μηνυμα που μου λεει να πληρωσω υπερ ΔΕΔΔΗΕ σε εναν κωδικο. Ουτε λινκ εχει, ουτε μειλ ηρθε, οποτε που το πληρωνω αυτο? Μπηκα στο σαιτ ΔΕΔΔΗΕ αλλα εκει που λεει πληρωμη συμμετοχων -αν ειναι σωστο- δεν ανοιγει τιποτα, βγαζει error, και προσπαθωντας να μπω στο app mydeddie μολις ελεγχει τα στοιχεια μου απο taxis μενει εκει πεθαμενο. Τους εχει μισοπεσει το site Δευτεριατικα?

Επεξ/σία από petrox21

3 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Εκανα ηδη την αιτηση το Σαββατο και μου ηρθε πριν 2 ωρες μηνυμα που μου λεει να πληρωσω υπερ ΔΕΔΔΗΕ σε εναν κωδικο. Ουτε λινκ εχει, ουτε μειλ ηρθε, οποτε που το πληρωνω αυτο? Μπηκα στο σαιτ ΔΕΔΔΗΕ αλλα εκει που λεει πληρωμη συμμετοχων -αν ειναι σωστο- δεν ανοιγει τιποτα, βγαζει error, και προσπαθωντας να μπω στο app mydeddie μολις ελεγχει τα στοιχεια μου απο taxis μενει εκει πεθαμενο. Τους εχει μισοπεσει το site Δευτεριατικα?

Πληρώνεις μέσω web banking (νομίζω μικρότερη προμήθεια έχει η Alpha Bank αν έχεις) υπέρ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ το ποσό που σου λέει, λογικά είναι 42.16€.

Βάζεις τον 16ψηφιο κωδικό (ίσως προσθέσει 4 μηδενικά μπροστά μόνο του), κάνεις την πληρωμή και περιμένεις. (Αν έχεις αναλογικό  μετρητή στον αλλάζουν)

Αποθηκεύεις το αποδεικτικό πληρωμής, αν σε 10 εργάσιμες δεν σου κάνουν τις εργασίες του νυχτερινού,  δικαιούσαι 20€ αποζημίωση. 

• Like 1

23 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Πληρώνεις μέσω web banking (νομίζω μικρότερη προμήθεια έχει η Alpha Bank αν έχεις) υπέρ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ το ποσό που σου λέει, λογικά είναι 42.16€.

Βάζεις τον 16ψηφιο κωδικό (ίσως προσθέσει 4 μηδενικά μπροστά μόνο του), κάνεις την πληρωμή και περιμένεις. (Αν έχεις αναλογικό  μετρητή στον αλλάζουν)

Αποθηκεύεις το αποδεικτικό πληρωμής, αν σε 10 εργάσιμες δεν σου κάνουν τις εργασίες του νυχτερινού,  δικαιούσαι 20€ αποζημίωση. 

Ευχαριστω φιλε μου, μολις το πληρωσα, επρεπε να δινουν καποια οδηγια παντως... Ουτε για το 20ρικο ηξερα, απ'οτι καταλαβα ψιλοσιγουρα θα το παρω γιατι αργουν. Αναμενουμε

Στις 25/9/2023 στις 1:25 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

Καλησπέρα, στην αίτηση που μου έχουν στείλει γράφει "κωδικός πελάτη", αυτό βάζω στην εφαρμογή της τράπεζας μου - - > Πληρωμές - - >Δεδδηε - - >στο πλαίσιο που γράφει "κωδικός πληρωμής" σωστά; 

Γιατί ψάχνω κωδικό πληρωμής στην αίτηση αλλά μόνο κωδικό πελάτη έχει. 

37 minutes ago, BrokenExe said:

Καλησπέρα, στην αίτηση που μου έχουν στείλει γράφει "κωδικός πελάτη", αυτό βάζω στην εφαρμογή της τράπεζας μου - - > Πληρωμές - - >Δεδδηε - - >στο πλαίσιο που γράφει "κωδικός πληρωμής" σωστά; 

Γιατί ψάχνω κωδικό πληρωμής στην αίτηση αλλά μόνο κωδικό πελάτη έχει. 

Για ποια αίτηση μιλάς?

Εδώ λέμε για νυχτερινό, δεν σου στέλνουν κάποια αίτηση, αν το ζητήσεις σου στέλνουν κωδικό πληρωμής για να πληρώσεις.

17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για ποια αίτηση μιλάς?

Εδώ λέμε για νυχτερινό, δεν σου στέλνουν κάποια αίτηση, αν το ζητήσεις σου στέλνουν κωδικό πληρωμής για να πληρώσεις.

Αυτό εννοώ, λάθος λέξη συγγνώμη. 

Spoiler

Screenshot_2023-09-29-16-41-39-59_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg

8 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν είχες κάνει αίτηση για χορήγηση νυκτερινού, όπου στην επιστολή που σου έστειλαν έχει αυτό το πλαίσιο, όπου ο 16ψηφιος κωδικός είναι (συνήθως) ο αριθμός παροχής και 5 νούμερα ακόμα κολλητά και σου λέει να πληρώσεις 42.16€ τότε λογικά αυτός είναι ο κωδικός πληρωμής 

10 minutes ago, BrokenExe said:

Reveal hidden contents

Ok, ο κωδικός πελάτη είναι ο κωδικός πληρωμής.

Μέσω e-banking μπορείς να τον πληρώσεις επιλέγοντας "ΔΕΔΔΗΕ" και όχι "ΔΕΔΔΗΕ άρθρο ΧΧ".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...