Kozanitis1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, takoulou είπε Μπορει να ερθουν απο τον Δεδδηε για να δουνε το μεγεθος του κιωτιου και αν εχει αυτο αυτοματη την ασφαλεια η φυσιγγια... Κατάλαβα.., γενικότερα αντικαθιστούν τα φυσίγγια με αυτόματες; Αν και στην περίπτωση γνωστού που έκανε την αίτηση για νυχτερινό, η ηλεκτροδότηση είναι μετά το 2000, οπότε απίθανο πιστεύω να έχει φυσίγγιο.. Είναι βέβαια ανάλογα την περίπτωση, αλλά όσες παροχές έχω δει από το '80+ είναι με αυτόματη (Siemens νομίζω 😉) Μετά άρχισαν να βάζουν κάτι China.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε Κατάλαβα.., γενικότερα αντικαθιστούν τα φυσίγγια με αυτόματες; Αν και στην περίπτωση γνωστού που έκανε την αίτηση για νυχτερινό, η ηλεκτροδότηση είναι μετά το 2000, οπότε απίθανο πιστεύω να έχει φυσίγγιο.. Είναι βέβαια ανάλογα την περίπτωση, αλλά όσες παροχές έχω δει από το '80+ είναι με αυτόματη (Siemens νομίζω 😉) Μετά άρχισαν να βάζουν κάτι China.. Αλήθεια, αν έρθουν για έλεγχο/αυτοψία πριν στείλουν την επιστολή, ποια η διαφορά για σένα (τον πελάτη) αν δουν κάτι απέξω ή αν βγάλουν το καπάκι να δουν κάτι από μέσα ή αν πειράξουν κιόλας κάτι? Από περιέργεια ρωτάω και μόνο. Στη δική μου περίπτωση πάντως υπήρχαν 2 μετρητές στο κτίριο οι οποίοι είχαν μπει το 1985 και είχαν αυτόματες ασφάλειες αλλά με λεβιεδάκι, οι παλιοί μετρητές έφυγαν μαζί με τις χελώνες, μπήκαν νέες με παραθυράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Κατάλαβα.., γενικότερα αντικαθιστούν τα φυσίγγια με αυτόματες; Αν και στην περίπτωση γνωστού που έκανε την αίτηση για νυχτερινό, η ηλεκτροδότηση είναι μετά το 2000, οπότε απίθανο πιστεύω να έχει φυσίγγιο.. Είναι βέβαια ανάλογα την περίπτωση, αλλά όσες παροχές έχω δει από το '80+ είναι με αυτόματη (Siemens νομίζω 😉) Μετά άρχισαν να βάζουν κάτι China.. Τίποτα δεν θα κάνουν, απλά θα αλλάξουν όλο το μετρητή με ψηφιακό. Τα υπόλοιπα είχαν νόημα για τους παλιούς, αναλογικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Ενημερωτικά πάντως να πω την εμπειρία μου αίτηση 14/6/22 πληρωμή 12/7/22 και σήμερα 3/8/22 είδα πως ο μετρητής έχει αλλαχθεί (δεν ξέρω ακριβώς πότε). Περιοχή νομός Θεσσαλονίκης όχι κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εκανα αιτηση για νυχτερινο και ηρθε σμσ να πληρωσω υπερ δεδδηε στον κωδικο ταδε το ποσο των 42,16 ευρω. Που τα πληρωνω αυτα? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από nikos121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, nikos121 είπε Εκανα αιτηση για νυχτερινο και ηρθε σμσ να πληρωσω υπερ δεδδηε στον κωδικο ταδε το ποσο των 42,16 ευρω. Που τα πληρωνω αυτα? Μπαινεις στο internet banking και θα δεις πληρωμη για Δεδδηε.. Εκει θα καταθεσεις τα λεφτα που σου εστειλαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, takoulou είπε Μπαινεις στο internet banking και θα δεις πληρωμη για Δεδδηε.. Εκει θα καταθεσεις τα λεφτα που σου εστειλαν... Και περιμενω κανα 6μηνο ε? Υπεροχα Σ'ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, nikos121 είπε Και περιμενω κανα 6μηνο ε? Υπεροχα Σ'ευχαριστω Αναλογα... Μπορει και λιγοτερο... Μπορει και παραπανω...Σε ποια περιοχη του Δεδδηε ανηκεις; Αν κοιταξεις λιγο πιο πισω θα βρεις απαντησεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, nikos121 είπε Και περιμενω κανα 6μηνο ε? Υπεροχα Σ'ευχαριστω Ανάλογα... Αν βρίσκεσαι σε κάποια από τις περιοχές που ο ΔΕΔΔΗΕ πετάει χαρταετό έχοντας σαν δικαιολογία την έλλειψη μετρητών, τότε μπορεί να περιμένεις και πάνω από εξάμηνο. Εδώ πάντως που βρίσκομαι εγώ (Πάτρα) η διαδικασία ολοκληρώθηκε 9 ημέρες μετά την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 μπα δεν ειμαι τοσο τυχερος. Γουδί, Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 28 λεπτά πριν, nikos121 είπε μπα δεν ειμαι τοσο τυχερος. Γουδί, Αθήνα Α μάλιστα.. Μάλλον θα περιμένεις λιγο.. Γιατί υπάρχει καποια έλλειψη μετρητών και μεγάλη ζητήσει σε μετρητές.. Είναι η μεγαλύτερη Δεδδηε σε όλη την Ελλάδα... Όπως γενικά στην περιφέρεια Αττικής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgrec0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) ΕΝΤΙΤ: Νομός Αττικής - Δήμος Νέας Ιωνίας 11 Μαρτίου 2022 έκανα το αίτημα για Νυχτερινό 15 Μαρτίου 2022 λαμβάνω sms για την πληρωμή των 42,16Ε 16 Μαρτίου 2022 γίνεται η πληρωμή το ποσού από εμένα 11 Ιουλίου 2022 γίνεται η αλλαγή του παλιού μετρητή με νέο απο τον ΔΕΔΔΗΕ (ο μετρητής που έβαλαν είναι ο dlms) Σύνολο 4 μήνες ακριβώς μετά από το αίτημα μου. Να σημειώσω πως η αλλαγή του μετρητή έγινε δίχως την παρουσία μου, ήμουν στη δουλειά και το έμαθα απο γείτονα! Στο ενδιάμεσο έστειλα 3-4 αιτήματα μέσω του site του ΔΕΔΔΗΕ για να με ενημερώσουν για την εξέλιξη του αιτήματος μου, χωρίς να λάβω κάποια απάντηση... Ακόμα δε μου δίνεται η δυνατότητα να δηλώσω τις νυχτερινές κιλοβατώρες μέσω του self metering στο site του παρόχου (ΔΕΗ online). Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από elgrec0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, elgrec0 είπε Νομός Αττικής 11 Μαρτίου 2022 έκανα το αίτημα για Νυχτερινό 15 Μαρτίου 2022 λαμβάνω sms για την πληρωμή των 42,16Ε 16 Μαρτίου 2022 γίνεται η πληρωμή το ποσού από εμένα 11 Ιουλίου 2022 γίνεται η αλλαγή του παλιού μετρητή με νέο απο τον ΔΕΔΔΗΕ (ο μετρητής που έβαλαν είναι ο dlms) Σύνολο 4 μήνες ακριβώς μετά από το αίτημα μου. Να σημειώσω πως η αλλαγή του μετρητή έγινε δίχως την παρουσία μου, ήμουν στη δουλειά και το έμαθα απο γείτονα! Στο ενδιάμεσο έστειλα 3-4 αιτήματα μέσω του site του ΔΕΔΔΗΕ για να με ενημερώσουν για την εξέλιξη του αιτήματος μου, χωρίς να λάβω κάποια απάντηση... Ακόμα δε μου δίνεται η δυνατότητα να δηλώσω τις νυχτερινές κιλοβατώρες μέσω του self metering στο site του παρόχου (ΔΕΗ online). Το "νομός Αττικής" είναι λίγο αόριστο, νομίζω πως θα βοηθούσε τους υπόλοιπους να έγραφες πιο συγκεκριμένη περιοχή ώστε να ξέρουν πόσο θα περιμένουν. Όσο για την δυνατότητα να καταχωρήσεις ενδείξεις ημέρας και νύχτας στο ebill έχει απαντηθεί ξανά πολλές φορές, θα την αποκτήσεις αφού ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώσει την ΔΕΗ για την ενεργοποίηση νυχτερινού, και αυτό θα γίνει την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το "νομός Αττικής" είναι λίγο αόριστο, νομίζω πως θα βοηθούσε τους υπόλοιπους να έγραφες πιο συγκεκριμένη περιοχή ώστε να ξέρουν πόσο θα περιμένουν. Όσο για την δυνατότητα να καταχωρήσεις ενδείξεις ημέρας και νύχτας στο ebill έχει απαντηθεί ξανά πολλές φορές, θα την αποκτήσεις αφού ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώσει την ΔΕΗ για την ενεργοποίηση νυχτερινού, και αυτό θα γίνει την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης. Όλες οι περιοχες του Δεδδηε στην Αττική... Έχουν θέμα... Επειδή υπάρχει μεγάλος πληθυσμος και οι ανάγκες είναι τεράστιες σε μετρητές που δεν υπάρχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgrec0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το "νομός Αττικής" είναι λίγο αόριστο, νομίζω πως θα βοηθούσε τους υπόλοιπους να έγραφες πιο συγκεκριμένη περιοχή ώστε να ξέρουν πόσο θα περιμένουν. Καλησπέρα, Νομός Αττικής - Δήμος Νέας Ιωνίας 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όσο για την δυνατότητα να καταχωρήσεις ενδείξεις ημέρας και νύχτας στο ebill έχει απαντηθεί ξανά πολλές φορές, θα την αποκτήσεις αφού ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώσει την ΔΕΗ για την ενεργοποίηση νυχτερινού, και αυτό θα γίνει την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία καταμέτρησης. Το γνωρίζω, απλώς το ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα