GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην γράφεις ότι να ναι, μια χαρά επιτρεπόταν παλιότερα (όταν ηλεκτροδοτήθηκαν οι παλιές παροχές δλδ). παλιότερα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε παλιότερα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!!! Και τώρα επιτρέπεται να μπουν στο κλιμακοστάσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Weiss είπε Και τώρα επιτρέπεται να μπουν στο κλιμακοστάσιο Δεν λέω για αυτό. Λέω ότι δεν επιτρέπεται τα ρολόγια να ΜΗΝ είναι προσβάσιμα στο ΔΕΔΔΗΕ. Χώρια την γκρίνια εδώ στο φόρουμ πχ δεν 'πέρασε' ο δεδδηε να μετρήσει και χρεωθηκα τόσο. Είναι και θέματα ρευματοκλοπων. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Αυτό δεν επιτρέπεται. Άρα, αυτοί έχουν δυνατότητα να δώσουν ενδείξεις και στον έναντι λογαριασμό!!!!! Είσαι καταμετρητής αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό. Μπορεί και να το κάνουν, δεν το ξέρω αυτό. Αφού λες ότι δεν συμβαίνει αυτό, τότε πώς γίνεται η καταμέτρηση του 4μήνου; Ποιος την κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Soiratken είπε Μπορεί και να το κάνουν, δεν το ξέρω αυτό. Αφού λες ότι δεν συμβαίνει αυτό, τότε πώς γίνεται η καταμέτρηση του 4μήνου; Ποιος την κάνει; Η εσύ η κανείς!!!!! Αλλά, μήπως αυτά τα 1 στα 1500 είναι κλειστά κομμένα ρολόγια και δεν χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εγώ δεν θα τα μετρήσω σίγουρα. Και δεν είναι κομμένα, γιατί είναι καινούριοι μετρητές και έχουν κατανάλωση. Εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δε γίνεται η τηλεμέτρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Soiratken είπε Εγώ δεν θα τα μετρήσω σίγουρα. Και δεν είναι κομμένα, γιατί είναι καινούριοι μετρητές και έχουν κατανάλωση. Εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δε γίνεται η τηλεμέτρηση; Όλα από κάπου ξεκινούν "πιλοτικά". Εσύ σε ποια περιοχή αναφέρεσαι; Δεν θα σε ψάξουμε, κουβέντα γίνεται. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τον Δήμο Αθηναίων. Αλλά και σε άλλες περιοχές γίνεται Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Soiratken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, Soiratken είπε Εγώ δεν θα τα μετρήσω σίγουρα. Και δεν είναι κομμένα, γιατί είναι καινούριοι μετρητές και έχουν κατανάλωση. Εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δε γίνεται η τηλεμέτρηση; Σου έγραψα. Αν γινόταν, οι συγκεκριμένες παροχές ΔΕΝ θα είχαν έναντι στο 2μηνο. Δεν τα λέω λογικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σου έγραψα. Αν γινόταν, οι συγκεκριμένες παροχές ΔΕΝ θα είχαν έναντι στο 2μηνο. Δεν τα λέω λογικά? Όχι. Γιατί μπορεί το σύστημα να ζητάει ένδειξη κάθε 4 μήνες. Αλλά και ότι δεν έρχεται εκκαθαριστικός κάθε 2μηνο πώς το ξέρεις; Εκτός και αν ξέρεις κάποιον που έχει τηλεμέτρηση και δεν του έρχεται. Σου φαίνεται δηλαδή πιο λογικό να μην μετριέται καθόλου; Και θα μείνει αμέτρητο μέχρι το 2030 που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Soiratken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Gogo-36 είπε Έτσι όπως μου το είπε όμως, ακούστηκε λες και θα το βάλουν αύριο μεθαύριο το συγκεκριμένο σύστημα σε εφαρμογή 🙃 ...οι περισσότεροι τεχνικοί τέτοιας φάσης, τον ίδιο <βαλεοτιχαρακτηρισμοθες> χαρακτήρα έχουν. Για να σου μιλήσουν/πουν κάτι της προκοπής, πρέπει το λιγότερο να τους έχεις σώσει την ζωή παλιότερα...Χειρότεροι κι από 60άρηδες υπαλλήλους του Δημοσίου. 2 ώρες πριν, Gogo-36 είπε Αίτηση έκανα μέσα Απριλίου, πληρώθηκε μόλις μου ήρθε ο φάκελος. Απλά κάνα δυο φορές ο τεχνικός δε προλάβαινε ενώ με πήρε για τηλ. για να έρθει για εγκατάσταση ( μια φορά Μάιο και μια Ιουνίο) και με πήρε πάλι χθες τηλ. Ότι θα περάσει να τον κάνει εγκατάσταση ΑΝ προλάβει. Τελικά είχε χρόνο.. Σε φίλο μου στην ίδια περιοχή, ήρθε και τον τοποθέτησε σε ένα δεκαήμερο. Δε ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Περιοχή Καρδίτσα Θέμα,,,τύχης καθαρά (το πότε θα περάσουν από τον καθένα). Εκτός κι αν ο φίλος σου έχει γνωστό κτλ...Έχεις δικαίωμα να αιτηθείς μέσα από το σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ επιστροφή ενός 20άρικου (μέσα από τον λογαριασμό του παρόχου κατά πάσα πιθανότητα) λόγω καθυστέρησης σε "εγγυημένη υπηρεσία". Χρησιμοποίησέ το (θ' αργήσουν να πιστωθούν, αλλά κάνε εσύ την διαδικασία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogo-36 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, washcloud είπε ...οι περισσότεροι τεχνικοί τέτοιας φάσης, τον ίδιο <βαλεοτιχαρακτηρισμοθες> χαρακτήρα έχουν. Για να σου μιλήσουν/πουν κάτι της προκοπής, πρέπει το λιγότερο να τους έχεις σώσει την ζωή παλιότερα...Χειρότεροι κι από 60άρηδες υπαλλήλους του Δημοσίου. Θέμα,,,τύχης καθαρά (το πότε θα περάσουν από τον καθένα). Εκτός κι αν ο φίλος σου έχει γνωστό κτλ...Έχεις δικαίωμα να αιτηθείς μέσα από το σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ επιστροφή ενός 20άρικου (μέσα από τον λογαριασμό του παρόχου κατά πάσα πιθανότητα) λόγω καθυστέρησης σε "εγγυημένη υπηρεσία". Χρησιμοποίησέ το (θ' αργήσουν να πιστωθούν, αλλά κάνε εσύ την διαδικασία). Ευχαριστώ, θα το κάνω δεν το γνώριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Soiratken είπε Όχι. Γιατί μπορεί το σύστημα να ζητάει ένδειξη κάθε 4 μήνες. Αλλά και ότι δεν έρχεται εκκαθαριστικός κάθε 2μηνο πώς το ξέρεις; Εκτός και αν ξέρεις κάποιον που έχει τηλεμέτρηση και δεν του έρχεται. Σου φαίνεται δηλαδή πιο λογικό να μην μετριέται καθόλου; Και θα μείνει αμέτρητο μέχρι το 2030 που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο; Όχι, βέβαια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, Gogo-36 είπε Ευχαριστώ, θα το κάνω δεν το γνώριζα. Το ανέφερε και ο Κοζανίτης στην προηγούμενη σελίδα (χωρίς όμως να σου κάνει παράθεση), κι επειδή δεν σχολίασες υποψιάστηκα ότι δεν το πρόσεξες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogo-36 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, washcloud είπε Το ανέφερε και ο Κοζανίτης στην προηγούμενη σελίδα (χωρίς όμως να σου κάνει παράθεση), κι επειδή δεν σχολίασες υποψιάστηκα ότι δεν το πρόσεξες... Όντως τώρα που το ανέφερες πήγα παραπισω και το είδα. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα