micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Είναι βολικό γιατί "κάθεται" στο χέρι. Αν ήταν μικρό δεν θα μπορούσα να το κρατήσω σωστά. Στα σύν... Έχει κάμερα και γράφει αρκετά καλό βίντεο. Στην αναπαραγωγή ήχου και βίντεο είναι πολύ καλό και με καλό χειρισμό. Έχει ηχείο. Έχει ραδιόφωνο (θέλει ακουστικά για κεραία). Είναι ελαφρύ και λεπτό. Έχει παιχνίδια με γυροσκοπικό χειρισμό και ανίχνευση κίνησης. Έχει εξωτερικό διακόπτη που κλειδώνει τα χειριστήρια. Είναι apple δηλαδή πολύ καλή κατασκευή και άριστη λειτουργία με πληθώρα λειτουργιών. Στα μείων... Είναι μόνο 8gb χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης Θέλει itunes (αν και όπως είπα το παρακάμπτεις με εναλλακτικά προγράμματα) για να φορτώνεις αρχεία. Δεν κλείνει ποτέ τελείως (power off) αλλά μπαίνει σε αδράνεια. Είναι apple, δηλαδή είναι τσιμπημένη η τιμή του
White__Dragon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 3rd generation απορρίπτεται. Ξέρεις γιατί η έκδοση του 5th generation με 16GB και οι εκδόσεις του 7th generation με 32GB και 64GB δεν υπάρχουν (απ' ότι φαίνεται στην Ελλάδα); ΥΓ: Τελικά δεν ήταν τελευταίες οι προηγούμενες ερωτήσεις μου
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δε ξέρω. Όπως είπα και πριν, το ipod το πήρα επειδή το βρήκα (κατά λάθος) σε καλή προσφορά και το έχω αρκετά χρόνια.
White__Dragon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικά, νομίζω ότι θα με βολέψει καλύτερα το 5th generation. Το 7th δεν έχει παιχνίδια, κάμερα, ηχείο, αλλά κυρίως είναι πιο δύσκολο να το χειριστείς χωρίς να το κοιτάς. Θα περιμένω λίγο μήπως βρω καμιά έκδοση του 5th με 16GB. Απ' ότι κατάλαβα υπήρχαν, αλλά ο περισσότερος κόμος αγόραζε με 8. Σε ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2016 από White__Dragon
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Στο amazon αγγλίας βλέπω έχει κάποια μεταχειρισμένα στις 60 λίρες http://www.amazon.co.uk/Apple-iPod-Camera-Generation-Black/dp/B001P3NV02
White__Dragon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι να μπορούσα να το αγοράσω, αλλά έχω ακυρώσει την παλιά μου κάρτα που χρησιμοποιούσα στο paypal, καθώς την είχα χάσει εδώ και καιρό, έχω βγάλει άλλη και τώρα δε μπορώ να βάλω χρήματα μέσα στο paypal, καθώς δε λειτουργεί πλήρως πλεόν. Έμαθα πως μπορούν να ψωνίζουν μόνο όσοι είχαν ήδη χρήματα μέσα.
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι να μπορούσα να το αγοράσω, αλλά έχω ακυρώσει την παλιά μου κάρτα που χρησιμοποιούσα στο paypal, καθώς την είχα χάσει εδώ και καιρό, έχω βγάλει άλλη και τώρα δε μπορώ να βάλω χρήματα μέσα στο paypal, καθώς δε λειτουργεί πλήρως πλεόν. Έμαθα πως μπορούν να ψωνίζουν μόνο όσοι είχαν ήδη χρήματα μέσα. Αν πας στο paypal και επιλέξεις Request money μπορείς να ζητήσεις λεφτά από τον εαυτό σου δίνοντας ένα email (που δεν το ξέρει το paypal). Στο email που θα σου έρθει μπορείς να στείλεις λεφτά στο paypal από κάρτα ή λογαριασμό τράπεζας (πάλι να μην τα ξέρει το paypal). Χρεώνεσε 3-4% συν 0.30-0.40 λεπτά του ευρώ και τελείωσες. Άλλη λύση είναι η revolut
White__Dragon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μα γιατί όλοι μου μιλάνε για το paypal σαν να έχω ήδη 3 λογαριασμούς και 4 κάρτες; Για να κάνω Request money πρέπει ήδη να έχω λογαριασμό paypal, ενώ εγώ έχω χάσει τα πάντα καιρό και δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε καν πως δημιουργώ λογαριασμό paypal. Οπότε, προτείνω δυο λύσεις: 1. Κάνω ένα διάλειμμα λίγο καιρό και αν δε βρεθεί τίποτα Ελλάδα, μόλις έχω χρόνο και όρεξη να μου σπάσουν τα νεύρα, πέρνω μια βαθιά ανάσα και αρχίζω να ψάχνω πως κάνω όλα αυτά που λες στο paypal. Άλλωστε, είναι η μόνη λύση για να κάνω κλήσεις από skype προς σταθερά/κινητά. 2. Φτιάχνω λογαριασμό Revolut. Ισχύει σε amazon και ebay, έτσι; Τραβά χρήματα από χρεωστική Πειραιώς και αυτή; Υπάρχει κάποιος οδηγός;
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μη γίνεσαι υπερβολικός για το paypal! Για το request χρειάζεται ένας λογαριασμός (απλή εγγραφή) και μάλιστα δεν είναι υποχρεωτικό να προσθέσεις κάρτα. Αν δε θυμάσαι στα στοιχεία ζήτα να σου μηδενίσουν τους κωδικούς ή κάνε νέα εγγραφή. 2. Το revolut σου εκδίδει προπληρωμένη κάρτα από Αγγλική τράπεζα, οπότε ισχύει ακόμα και στην Κίνα που δε δέχονται paypal. Οδηγό έχει εδώ, στο insomnia. http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Χωρίς να ξέρω αν ειπώθηκε μπορείς να επεξεργαστείς αρχείο video με το πρόγραμμα handbrake που πραγματικά κάνει τα πάντα. Όπως είπες να προτιμήσεις pan and scan και όχι stretch για να αλλάξεις το aspect ratio. Από εκεί και πέρα αν είναι να κάθεσαι να κάνεις reencoding κάθε video κάθε φορά που θες να περάσεις κάτι, τράβα πέτα το και πάρε ένα άλλο δεν λέει θα σου τρώει πολύ χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα