mary Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μαμαει τελικά η σειρά! Δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πάντα γελάω με τον penny. Επίσης, του χρόνου πάλι... 1
Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Uhhh Τι ακριβως ειδα γενικα Πολλα ερωτηματα , πολλα WTF Την αγαπω την σειρα ( και τη Μαργκο )
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Uhhh Τι ακριβως ειδα γενικα Πολλα ερωτηματα , πολλα WTF ) Ρωτά σε spoiler και θα σου πουμε (σε spoiler)
Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Σχετικα με το τι θα γινει στην συνεχεια εννοουσα Απλα ξεκινησε η σειρα και πιστευεις οτι ο Q ειναι ο main character , αλλα στα τελευταια επεισοδια εστιασαν σε αλλους χαρακτηρες . Πραγμα που προσωπικα μου αρεσε αρκετα
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Σχετικα με το τι θα γινει στην συνεχεια εννοουσα Απλα ξεκινησε η σειρα και πιστευεις οτι ο Q ειναι ο main character , αλλα στα τελευταια επεισοδια εστιασαν σε αλλους χαρακτηρες . Πραγμα που προσωπικα μου αρεσε αρκετα Α okay (αλλο κατάλαβα) Επίσης αφού το πανε σαν τα βιβλία τότε το πιο πιθανό να γίνει ειναι Η Julia θα γίνει the beast και κάποια στιγμή θα σκοτώσει μια Magic fox για να πάρει εκδίκηση για το βιασμό της αλλα μαλλον θα ειναι ο Q
mary Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Επίσης, του χρόνου πάλι... Ρε παιδια για πειτε τι καταλαβατε να παιζει με την Τζουλια, γιατι εμεις καταλαβαμε ο καθενας απο κατι διαφορετικο. Εγω καταλαβα οτι Η Τζουλια μαλλον εμεινε εγκυος απο τη Θεά/παπά και πλέον εχει δυνάμεις πολύ ανωτερες απο όλους.
viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ρε παιδια για πειτε τι καταλαβατε να παιζει με την Τζουλια, γιατι εμεις καταλαβαμε ο καθενας απο κατι διαφορετικο. Εγω καταλαβα οτι Η Τζουλια μαλλον εμεινε εγκυος απο τη Θεά/παπά και πλέον εχει δυνάμεις πολύ ανωτερες απο όλους. Μαλλον οχι. Το παιδί/σκεύος ειχε την δύναμη Ετσι ηλιθια σταματαει και το βιβλιο; Τσού? Η Alice θυσιάζεται και τρωει τον beast Ο Penny παθαίνει τα ιδια O q γινεται ενας υψηλά αμειβόμενος miserable bastard (In the real world)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 αλλο ενα επ... Call and raise...
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Call and raise... Δεν ηξερα καν οτι ηταν αυτη =] 0.gif Νταξ την συμπαθω.
Wayward Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Έχω δει 3 επεισόδια... εσείς που έχετε δει παραπάνω πείτε μου βελτιώνεται? Διότι νομίζω όταν είδα τα βιβλία να επιδίδονται σε άγριο σεξ ήταν το όριο αντοχής μου (προσπερνώντας την απύθμενη βλακεία των πρωταγωνιστών).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα