Προς το περιεχόμενο

The Magicians (TV Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Πενι ειναι πολυ αρ#$δι τελικα. Δεν φτανει που του σωζουν το τομαρι καθε τρεις και λιγο, τους την μπαινει κιολας.

Αυτο με εχει κουρασει στη σειρα. Δλδ τοσα επεισοδια τωρα αυτο γινεται.

Καποιος που εχει διαβασει τα βιβλια, μπορει να μου πει για ποσο θα συνεχιστει αυτο ή αν υπαρχει λογος που γίνεται; (σε σποιλερ η απαντηση πλιιιζ)

Επισκέπτης
Δημοσ.

μολις τελειωσα το πρωτο βιβλιο , να πω απο τωρα οτι η σειρα εχει αλλαξει ΑΡΚΕΤΑ πραγματα ( και σχεδον ΟΛΑ ειναι καλυτερα στην σειρα )

Δημοσ.

έλα ρε φίλε ..

τα σκάτωσε κ είναι καλό κομμάτι η ξανθούλα

True αλλα η παρτουζιαρα ειναι καλύτερη.

#κατεμε

• Like 1
Δημοσ.

True αλλα η παρτουζιαρα ειναι καλύτερη.

#κατεμε

εννοείται ... η παρτουζιάρα με φτιάχνει άσχημα , κάτι έχει το πρόσωπο/βλέμμα της dunno

απλά απογοητεύτηκα , ήθελα να δω και την ξανθούλα στο παιχνίδι κ τώρα φαίνεται να ξενέρωσε. Δεν χάνω όμως τις ελπίδες μου , αν έχει πάρει έστω κ λίγο απο τους δικούς της στο dna προβλέπω να μας αποζημιώνει χαχα 

• Like 2
Δημοσ.

εννοείται ... η παρτουζιάρα με φτιάχνει άσχημα , κάτι έχει το πρόσωπο/βλέμμα της dunno

απλά απογοητεύτηκα , ήθελα να δω και την ξανθούλα στο παιχνίδι κ τώρα φαίνεται να ξενέρωσε. Δεν χάνω όμως τις ελπίδες μου , αν έχει πάρει έστω κ λίγο απο τους δικούς της στο dna προβλέπω να μας αποζημιώνει χαχα 

:D  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Παντα ετσι δεν γινεται;

ναι εχεις δικιο, επισης να το πω να το βγαλω το βιβλιο ηταν κομματακι ΒΑΡΕΤΟ! η σειρα απο την αλλη ειναι θεικη !!

αρα συμπερασμα μην διαβασετε το βιβλιο αν δεν εχετε χρονο, προτιμηστε ΜΟΝΟ την σειρα

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο, επισης να το πω να το βγαλω το βιβλιο ηταν κομματακι ΒΑΡΕΤΟ! η σειρα απο την αλλη ειναι θεικη !!

αρα συμπερασμα μην διαβασετε το βιβλιο αν δεν εχετε χρονο, προτιμηστε ΜΟΝΟ την σειρα

Δεν εχω διαβασει τα βιβλια,αλλα κατι τετοιο δεν το περιμενα,ευχαριστω για την πληροφορια

Δημοσ.

Θυμίζει σε κάποιον άλλο την Ελεονώρα Μελέτη η Άλις ή είμαι μόνο εγώ; :P

Καλά κομμάτια και η Άλις και η Μάργκο.

Ο Q είναι ηλίθιος. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...