Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ωραία σειρά. Αν και όταν είχα δει το trailer έλεγα να μην την αρχίσω μιας και ήδη βλέπω αρκετές (έχω βάλει το reminderfox στον ff για να θυμάμαι τι να κατεβάσω κάθε μέρα) Εν τέλει την άρχισα την προηγούμενη εβδομάδα και είναι αρκετά ωραία. Μ' αρέσουν ούτως ή άλλος ότι είναι σχετικό με μαγεία (π.χ Harry Potter)
Vapir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 όντως κ εμένα μ αρέσει πολύ κ δεν έχει καμία σχέση με teen drama κ μαλακίες, αρχίζει κ παίρνει μια ωραία dark τροπή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μονο εμενα μου φαινεται forced η σχεση των ξανθομπαμπουρων? Ασχετα αν ειναι απο βιβλιο . Εκτος αν μιλαμε για απλα κακη μεταφορα
Mikeasdf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μονο εμενα μου φαινεται forced η σχεση των ξανθομπαμπουρων? Ασχετα αν ειναι απο βιβλιο . Εκτος αν μιλαμε για απλα κακη μεταφορα Ε ειναι nerdoules, θα πρεπε να ειναι λιγο forced
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μονο εμενα μου φαινεται forced η σχεση των ξανθομπαμπουρων? Ασχετα αν ειναι απο βιβλιο . Εκτος αν μιλαμε για απλα κακη μεταφορα μια χαρά είναι απλά είναι και οι δύο awkward μέχρι αηδίας ... κ με θεματάκια ...
viper2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 'Hell is real and it smells like AXE bodyspray' Δόξα τον θεο κάποιος το ειπε.. 1
D4rkshadow Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 WOW Το σημερινο επεισοδειο ηταν παρα πολυ δυνατο και πρεπει να ομολογησω οτι δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο απο αυτη τη σειρα. Μπραβο τους.
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ψέμματα να μην πω αλλα γέλασα με τις ατάκες. Απο την άλλη δεν μου άρεσε το ξαφνικό cut στο τέλος... 1
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ψέμματα να μην πω αλλα γέλασα με τις ατάκες. Απο την άλλη δεν μου άρεσε το ξαφνικό cut στο τέλος... Ναι, ρε γμτ. ΕΛΕΟΣ δλδ, πως τα κοβουν ετσι. Ακομα και στο ριπ δεν μπουρουν να ριξουν 5 δεύτερα μαυρο στο τελος, μην μενουμε με το στομα ανοιχτο...;
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ναι, ρε γμτ. ΕΛΕΟΣ δλδ, πως τα κοβουν ετσι. Ακομα και στο ριπ δεν μπουρουν να ριξουν 5 δεύτερα μαυρο στο τελος, μην μενουμε με το στομα ανοιχτο...; κοιτα να δεις που θα εχουμε γεγονοτα με τον Penny [οπως στα βιβλια]... =]
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αυτό το απότομο σταμάτημα είναι πολύ ενοχλητικό. Να τους πούμε τπτ. 1
D4rkshadow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ΚΟΡΥΦΑΙΟ μπορω να πω οτι κυριολεκτικα μου ανεβηκε το ... αιμα στο.. κεφαλι με την σκηνη του τριου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα