privateer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ενδιαφέρον πιλότος ιδίως το φινάλε. Αξίζει να το τσεκάρετε. http://www.imdb.com/title/tt4254242/
mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλη μου φανηκε, αλλά λιγο με εκνευριζει αυτο το χαμενο στυλ/ρολος του πρωταγωνιστη.
D4rkshadow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μουφα μου φανηκαν τα 2 πρωτα,θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια,αλλιως στον κουβα
D4rkshadow Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μπορω να πω οτι το 3 ηταν καπως καλυτερο
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αρκετά καλό έγινε στα τελευταια δυο επεισόδια (αν και αποτι διαβάζω έχουν αλλάξει την ιστορία και έχουν και miscastings). Το έβαλα στο RSS. 1
Vapir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά σειρά είναι , θα την συνεχίσω κανονικά 1
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 η Julia χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει στα βιβλία κ χωρίς να θέλω να μάθω φυσικά μου φαίνεται πως θα το γυρίσει σε villain αργά η γρήγορα. Να στήσει κώλο στην κυριολεξία μπας κ της δώσει μερικά spells ή infos για το που θα βρει ...ελεεινό κ ακόμα ποιο ελεεινό να λέει οτι αγαπάει το γκόμενο της μετά . Φαίνεται να έχει πάθει ψύχωση με την μαγεία και να είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα γιαυτην , συγκεκριμένα μου θυμίζει πρεζόνι που ψάχνει την πρέζα του.Για να δούμε, ακόμα είναι πολύ νωρίς , πιστεύω έχει να δώσει η σειρά
viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 η Julia χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει στα βιβλία κ χωρίς να θέλω να μάθω φυσικά μου φαίνεται πως θα το γυρίσει σε villain αργά η γρήγορα. Να στήσει κώλο στην κυριολεξία μπας κ της δώσει μερικά spells ή infos για το που θα βρει ...ελεεινό κ ακόμα ποιο ελεεινό να λέει οτι αγαπάει το γκόμενο της μετά . Φαίνεται να έχει πάθει ψύχωση με την μαγεία και να είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα γιαυτην , συγκεκριμένα μου θυμίζει πρεζόνι που ψάχνει την πρέζα του. Για να δούμε, ακόμα είναι πολύ νωρίς , πιστεύω έχει να δώσει η σειρά δεν θυμαμαι ακριβως τι γινεται με αυτην [πετυχα την συζητηση στο /tv] αλλα ειχε περασει και θα περασει δυσκολα. Επισης, μου φαινεται οτι σκοπιμα εγινε οτι εγινε με το admission... =] 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Κακό αυτό που κάνετε πολλοί πάντως. Βλέπετε 1-2 επεισόδια και αν δεν σας αρέσουν, την καταδικάζετε. Μια χαρά σειρά είναι και βλέπεται ευχάριστα. 1
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Βρηκα το plot και ειναι αρκετα dark. Eλπιζω να το κανουν ακομα πιο dark =] 1
Vapir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 καλά δεν το περίμενα , τελικά η σειρά όντως έχει dark plot και γουστάρω κάργα
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κάθε ποτε βγαίνει ρε παιδιά για εμάς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κάθε Τρίτη πρωί νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα