Προς το περιεχόμενο

The Magicians (TV Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη μου φανηκε, αλλά λιγο με εκνευριζει αυτο το χαμενο στυλ/ρολος του πρωταγωνιστη.

Δημοσ.

Αρκετά καλό έγινε στα τελευταια δυο επεισόδια (αν και αποτι διαβάζω έχουν αλλάξει την ιστορία και έχουν και miscastings). Το έβαλα στο RSS.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η Julia

χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει στα βιβλία κ χωρίς να θέλω να μάθω φυσικά μου φαίνεται πως θα το γυρίσει σε villain αργά η γρήγορα. Να στήσει κώλο στην κυριολεξία μπας κ της δώσει μερικά spells ή infos για το που θα βρει ...ελεεινό κ ακόμα ποιο ελεεινό να λέει οτι αγαπάει το γκόμενο της μετά . Φαίνεται να έχει πάθει ψύχωση με την μαγεία και να είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα γιαυτην , συγκεκριμένα μου θυμίζει πρεζόνι που ψάχνει την πρέζα του.

Για να δούμε, ακόμα είναι πολύ νωρίς , πιστεύω έχει να δώσει η σειρά

Δημοσ.

η Julia

χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει στα βιβλία κ χωρίς να θέλω να μάθω φυσικά μου φαίνεται πως θα το γυρίσει σε villain αργά η γρήγορα. Να στήσει κώλο στην κυριολεξία μπας κ της δώσει μερικά spells ή infos για το που θα βρει ...ελεεινό κ ακόμα ποιο ελεεινό να λέει οτι αγαπάει το γκόμενο της μετά . Φαίνεται να έχει πάθει ψύχωση με την μαγεία και να είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα γιαυτην , συγκεκριμένα μου θυμίζει πρεζόνι που ψάχνει την πρέζα του.

Για να δούμε, ακόμα είναι πολύ νωρίς , πιστεύω έχει να δώσει η σειρά

δεν θυμαμαι ακριβως τι γινεται με αυτην [πετυχα την συζητηση στο /tv] αλλα ειχε περασει και θα περασει δυσκολα. Επισης, μου φαινεται οτι σκοπιμα εγινε οτι εγινε με το admission...

=]

• Like 1
Δημοσ.

Κακό αυτό που κάνετε πολλοί πάντως. Βλέπετε 1-2 επεισόδια και αν δεν σας αρέσουν, την καταδικάζετε.

Μια χαρά σειρά είναι και βλέπεται ευχάριστα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...