Προς το περιεχόμενο

Samsung Gear S2 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο χρήστης psilaououou είπε:
Με το μόνο που ίσως θα άλλαζα το Lg Urbane είναι ίσως το Garmin Fenix. Όποιος θέλει να είναι αντικειμενικός ας πάρει πρώτα ένα να δει εαν θα μπορεί χωρίς αυτό.

Υ.Γ. εδω βεβαια πολλοί εχουν smartphone χωρίς data plan......

Ο χρήστης ospithas είπε:
Χαχαχαα αυτο ξανα πες το..... Και εχουν και αποψη 

Δε νομίζω ότι το data plan είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος smartphone και άποψη! 

Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος smartphone αλλα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος άποψη,
Το smartphone απο τα γεννοφάσκια του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με υπηρεσίες Ίντερνετ, υπηρεσίες notifications, Rss, web Browning,cloud, live streaming, voip, mail messaging, είναι μόνο μερικές απο τις υπηρεσίες που απολαμβάνει ένας μέσος χρήστης smartphone, και όλες αυτές που προανέφερα είναι web based άρα θέλουν και κάποιο data plan... Αν δεν έρχεσαι σε επαφή με ολα αυτά καθημερινά πως μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για το Χ, Ψ smartphone ότι είναι καλύτερο απο το άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος smartphone αλλα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος άποψη,

Το smartphone απο τα γεννοφάσκια του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με υπηρεσίες Ίντερνετ, υπηρεσίες notifications, Rss, web Browning,cloud, live streaming, voip, mail messaging, είναι μόνο μερικές απο τις υπηρεσίες που απολαμβάνει ένας μέσος χρήστης smartphone, και όλες αυτές που προανέφερα είναι web based άρα θέλουν και κάποιο data plan... Αν δεν έρχεσαι σε επαφή με ολα αυτά καθημερινά πως μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για το Χ, Ψ smartphone ότι είναι καλύτερο απο το άλλο;

Μπορεί να τα κάνεις όλα αυτά κυρίως με wifi και να κάνεις περιστασιακή η και καθόλου χρήση data.

Επεξ/σία από zio10

άχρηστα τα άνεβαζα, gadget του ..ωλου τα κατέβαζα, αλλά όταν αγόρασα το πρώτο μου ρολογάκι Lg urbane τα συμβατικά πλέον ρολόγια μου κοσμούν τα συρταράκια.

Δεν είναι για όλους, για πολλούς όμως αρκετά χρήσιμα, κάθε 2  μέρες φόρτιση με 1,5 ώρα να διαρκεί.

Ίσως μερικοί που τα αφορίζουν να τα δοκίμαζαν πρώτα.

επειδη θελω να αγορασω μπορει να ανοιγει φωτο απο το messeger και να κανει zoom στην εικονα????

Σε αυτους που λενε της συσκευες αυτες αχρηστες εγω απλα θα σας πω ενα πραγμα

Να εισαι πανω στο μηχανακι , να εχεις μια παντοφλα κινητο πχ το Galaxy Note 3 , 4 η οποιο να ναι

να το εχεις στο μπουφαν η στο τσαντακι σου

και να ψαχνεις να το βρεις οταν χτυπαει

.....αντε γεια

ενω με αυτο απλα κανεις αν μπορεις λιγο στην ακρη

και απλα μιλας

.......απλα δεν σκεφτεστε προτου μιλησετε ....απλα θελετε μια συσκευη για να βαζετε αλλη μια φορα ερφαρμογες λες και ειναι υπολογιστης η κινητο και απλα να πετατε μια χαζομαρα ετσι για να εχετε κατι να λετε

Σε αυτους που λενε της συσκευες αυτες αχρηστες εγω απλα θα σας πω ενα πραγμα

Να εισαι πανω στο μηχανακι , να εχεις μια παντοφλα κινητο πχ το Galaxy Note 3 , 4 η οποιο να ναι

να το εχεις στο μπουφαν η στο τσαντακι σου

και να ψαχνεις να το βρεις οταν χτυπαει

.....αντε γεια

ενω με αυτο απλα κανεις αν μπορεις λιγο στην ακρη

και απλα μιλας

.......απλα δεν σκεφτεστε προτου μιλησετε ....απλα θελετε μια συσκευη για να βαζετε αλλη μια φορα ερφαρμογες λες και ειναι υπολογιστης η κινητο και απλα να πετατε μια χαζομαρα ετσι για να εχετε κατι να λετε

Εντάξει το συγκεκριμένο το κάνεις και με ένα ακουστικό :)

(Δεν λέω ότι άχρηστα, για το συγκεκριμένο παράδειγμα λέω)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά βλέπω πως δεν αναλύεται καθόλου το κομμάτι του fitness tracking, το οποίο στο Apple Watch είναι απλά εκπληκτικό, και αρκετά καλό στο gear s2. Για όσους ασχολούνται με την άθληση επαγγελματικά η όχι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Δεν είναι μηχανάκια που απλά προωθούν τις ειδοποιήσεις από το κινητό μας, είναι κάτι πολύ περισσότερο. Προσωπικά το AW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου, παρέχει εξαιρετική πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση του σώματος μου, θερμίδες άσκηση, παλμούς. Γενικά τα smart watches δίνουν κίνητρο να ασχοληθούμε με το σώμα μας, κάτι που χρειάζεται όσο ποτέ στη γενιά μας. Μας υποκινούν να σηκωθούμε από την καφετέρια και το γυραδικο και να πάμε έστω για έναν περίπατο ή ένα τρέξιμο. Από τον Αύγουστο του 2015 με το AW έχασα 9,5 κιλά ( είχα πάντα επαφή με τον αθλητισμό αλλά τον τελευταίο χρόνο το είχα παρατήσει), και η ερασιτεχνική εκγύμναση έχει γίνει μέρος της κάθε μου ημέρας. Περιττό να πω πως νιώθω πιο υγιής από ποτέ και σίγουρα το AW δεν ευθύνεται γιαυτό, αλλά μου έδωσε το κίνητρο και συνεχίζει να μου το δίνει κάθε μέρα. Και τέλος, εξυπηρετεί απίστευτα στην δουλειά μου καθώς μπορώ να φιλτράρω σε 4-5 δευτερόλεπτα ποιος γνωστοποιήσεις αξίζουν πραγματικά την προσοχή μου και ποιες μπορούν να περιμένουν για μετά. Ιδανικό για άτομα που δουλεύουν πολύ με email και συνεχή ενημέρωση μέσω αυτού. Απλά από μένα, ελπίζω να βοήθησα για τη συνολική εμπειρία ενός smart watch. Σίγουρα όπως ειπώθηκε παραπάνω, θέλει το χρόνο του, αλλά θα σας αποζημιώσει καταλλήλως.

Θα κάνω μια ερώτηση σε όσους το βλέπουν αρνητικά, αλλά και στον εαυτό μου που το βλέπω επιφυλακτικά γενικά το smartwatch. Αν κάποιος δίνει 100-500 ευρώ για ένα ρολόι που απλά λέει την ώρα, γιατί να μη δώσει τα ίδια λεφτά για κάτι που κάνει παραπάνω πράγματα και είναι τόσο ευέλικτο εμφανισιακά;

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

εγω θα συμφωνησω με την αποψη ότι , αφου καποιος δινει ένα καρο λεφτα για ρολογια που λενε μονο την ωρα...γιατι όχι να μην εχει περιπου στα ιδια λεφτα τοσες δυνατότητες....μειον για μενα η φορτιση παρολο που μπορει να μην χρειαζεται συχνα!

Λοιπον παιδια επειδη εχουν ειπωθεί αρκετά στο νήμα αυτο, ας πω κι εγω την εμπειρία μου...
Εδω και ενα μην ειμαι κάτοχος ενός Suunto ambit 3 sport
Ειναι smart watch με έμφαση στα σπορ όπως κ το Garmin Fenix 3...
Πιστεύω οτι οποιαδήποτε κανει αθλητικές δραστηριότητες και θελει ενώ ασκείται αλλα και οποιαδήποτε αλλη στιγμη της ημέρας να εχει άμεση πρόσβαση σε μνμ κ εισερχόμενες κλήσεις ειναι αμφότερα κορυφαία...
Όσο για το Samsung gear k I watch ειναι πολυ πολυ περιορισμένα όσον αφορά τις δραστηριότητες που μπορεις να κανεις track άρα άχρηστα ουσιαστικά ενώ ταυτοχρονα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατι παραπάνω με αποτελεσματικότητα...
Ειναι αλλωστε προφανές και απο τις πωλήσεις τους που ειναι εξαιρετικά χαμηλές...
Τη δεδομένη στιγμη θα πρότεινα επομένως ανεπιφύλακτα ενα εκ των Suunto Kai Garmin που το καθένα εχει το κοινό του...
Τα υπόλοιπα απλα δεν κάνουν τίποτε αρκετά αποτελεσματικ για να τα επιλέξει κάποιος...

• 2 μήνες μετά...

Πηρα το Gear S2 Classic προσφατα. Είναι αρκετα όμορφο και ελαφρυ σαν ρολόι, και εχω ανα πάσα στιγμη τις ειδοποιήσεις του κινητου (emails, sms, fb messaging, missed calls κτλ). Αυτό που βοηθάει είναι ότι δεν ειμαι συνεχώς με το κινητο στο χερι ή βάλε//βγάλε απο τsεπες, τσαντες κτλ. Επίσης μπορω να απαντάω σε sms, emails, FB κτλ αφού βγαζει virtual (mini) keyboard.

Επίσης προσφέρει αρκετα out-of-the-box activity apps (sport tracker κτλ).

Σίγουρα το Tizen δεν έχει πολλές εφαρμογές (ζήτημα να ναι καμια 30αρια μεχρι τωρα) αλλα και πάλι δεν χρειάζομαι να έχω ένα καρο apps στο ρολόι.

Όσον αφορα την μπαταρια, το γεγονος οτι το συγκεκριμενο μοντέλο (όπως και αυτό της Huawei) έχει super amoled οθόνη, του δίνει περισσότερη αυτονομία απο άλλα smartwatches (τα οποία έχουν IPS panel). Κραταει ένα διήμερο ... Δεν φοράω ρολόι στον υπνο, οποτε αναγκαστικά το βάζω για φόρτιση κάθε βράδυ (η οποια γίνεται σε βάση ασυρματα).

Ισως αν ήταν "πιο αυτονομο" π.χ. να μην χρειάζεται το κινητο για να  δειχνει π.χ. gps tracking στον χάρτη (ναι έχει και maps και δείχνει/καταγραφει τις διαδρομες σου!), θα ηταν ακόμα καλυτερο. Σε συνδυασμό με ενα Bluetooth headset δεν χρειάζεται καν να ασχολουμε με το κινητο για να κάνω/απαντάω κλήσεις (έχει όλο το phonebook του κινητου μαζι).

Σίγουρα δεν αντικαθιστα την εργονομια ενός κiνητου φυσικά, ουτε πρόκειται να έχει την πληθωρα των apps ενος κινητου. Με υπερκαλύπτει όσον αφορά την όσον το δυνατό λιγότερη χρήση του κινητου σε βάσικα πράγματα όπως τα παραπάνω.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...