Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Είμαι σε αναζήτηση τηλεφωνικού κέντρου που θέλω να έχει τα παρακάτω:
1 τουλάχιστον είσοδο για ISDN γραμμή (από Netmod).

4 τουλάχιστον εξόδους για εσωτερικές γραμμές.

Κάρτα δικτύου για TAPI (lan tapi) και ρυθμίσεις γενικά.

Software που να μπορεί να στέλνει email τις αναπάντητες ή και μηνύματα αν υπάρχει τηλεφωνητής καθώς και log της ημέρας σε συγκεκριμένη ώρα.

Έχω βρει ένα που να με καλύπτει στα παραπάνω εκτός από το κομμάτι με το software.

Αν ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί με TAPI και να μπορεί να στείλει email με log και αναπάντητες, θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων,

Σάκης

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εστω και με μεγαλο delay θα σου λεγα ειτε κοιτα στο site της Panasonic ειτε μιλα μαζι τους.εχουν μεγαλη γκαμα.επισης δες αν σε βολευει και καποια λυση τηλεφωνικο κεντρο σε Pc που ισως να μπορεις να κανεις περισσοτερα λογω οτι ειναι Pc.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις χρόνο και υπομονή μπορείς να παίξεις και με asterisk που κάνει τρελά πράγματα απλά θέλει χρόνο και υπομονή. Πάντως για τη Panasonic +1 τη γνωρίζω από πρώτο χέρι είναι τούμπανο ανάλογα βέβαια και τι πληρώνεις.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Δυστυχώς από την εμπειρία μου στο παρελθόν, τα Panasonic έβγαζαν διάφορα και δεν θέλω να πάω σε πειράματα πάλι.

Επίσης τα hybrid μοντέλα τους είναι αρκετά ακριβά.

Θα ήθελα πολύ να πάω σε asterisk αλλά δεν θέλω να έχω ένα ακόμη PC γι' αυτή τη δουλειά.

Χώρια που οι περισσότερες ISDN κάρτες κάνουν σχεδόν όσο ένα μεταχειρισμένο τηλ. κέντρο.

Έκανα τα εξής:

Αγόρασα ένα Elmeg T484 από ebay.

Το συγκεκριμένο έχει κάρτα δικτύου και υποστηρίζει και TAPI 3.

Επίσης είναι επεκτάσιμο μέχρι εκεί που το θέλω αν χρειαστεί, έχει CF-Card για προαπάντηση, τηλεφωνητή και μουσική αναμονής, πέραν της εσωτερικής.

Βρήκα ένα ΓΑΜΑΤΟ app το οποίο κάνει αυτό που ήθελα αν και έχει και μερικά bugs.

Smart Call Monitor
Έχω την εντύπωση πως ο dev το έχει παρατήσει, αλλά του έστειλα μήνυμα, μήπως και...

Με τα email στις αναπάντητες παίζει άψογα.

Στέλνει κανονικά μέσα από Outlook, όπως επίσης διαβάζει τις επαφές από εκεί.

Έχει ένα θέμα με τα log και εκεί είναι που με καίει λίγο παραπάνω, αλλά κάνω υπομονή.

Σας ευχαριστώ και τους δύο :)

Δημοσ.

Αν έχεις χρόνο και υπομονή μπορείς να παίξεις και με asterisk που κάνει τρελά πράγματα απλά θέλει χρόνο και υπομονή. Πάντως για τη Panasonic +1 τη γνωρίζω από πρώτο χέρι είναι τούμπανο ανάλογα βέβαια και τι πληρώνεις.

το μεγαλο κακο ειναι λιγο η τιμη τους απο την αλλη ομως οτι πληρωνεις παιρνεις και εχουν λυσεις για απειρα πραγματα.για asterisk κτλ επισης κανει τα παντα απλα ναι πρεπει να βρεις καποιον που να ξερει τι να κανει και τι εξοπλισμο θα παρει.

Καλημέρα.

Δυστυχώς από την εμπειρία μου στο παρελθόν, τα Panasonic έβγαζαν διάφορα και δεν θέλω να πάω σε πειράματα πάλι.

Επίσης τα hybrid μοντέλα τους είναι αρκετά ακριβά.

Θα ήθελα πολύ να πάω σε asterisk αλλά δεν θέλω να έχω ένα ακόμη PC γι' αυτή τη δουλειά.

Χώρια που οι περισσότερες ISDN κάρτες κάνουν σχεδόν όσο ένα μεταχειρισμένο τηλ. κέντρο.

Έκανα τα εξής:

Αγόρασα ένα Elmeg T484 από ebay.

Το συγκεκριμένο έχει κάρτα δικτύου και υποστηρίζει και TAPI 3.

Επίσης είναι επεκτάσιμο μέχρι εκεί που το θέλω αν χρειαστεί, έχει CF-Card για προαπάντηση, τηλεφωνητή και μουσική αναμονής, πέραν της εσωτερικής.

Βρήκα ένα ΓΑΜΑΤΟ app το οποίο κάνει αυτό που ήθελα αν και έχει και μερικά bugs.

Smart Call Monitor

Έχω την εντύπωση πως ο dev το έχει παρατήσει, αλλά του έστειλα μήνυμα, μήπως και...

Με τα email στις αναπάντητες παίζει άψογα.

Στέλνει κανονικά μέσα από Outlook, όπως επίσης διαβάζει τις επαφές από εκεί.

Έχει ένα θέμα με τα log και εκεί είναι που με καίει λίγο παραπάνω, αλλά κάνω υπομονή.

Σας ευχαριστώ και τους δύο :)

αν εννοεις hybrid αυτα που ειναι σαν σασι και παιρνουν καρτες πανω ναι ειναι αρκετα ακριβα.

το λεω γιατι ειχα και καποια πιο παλια μοντελα που ηταν hybrid που απλα το επαιρνες πχ με 8 εξωτερικες και 32 εσωτερικες αλλα επαιρνε και προσθηκη καποιο isdn module.και αυτα Hybrid τα ελεγαν.

θα μπορουσες εναν server αν υπαρχει καποιος να τον κανεις και asterisk ή αν θες κατι μικρο να πας

σε ενα hp microserver που εχει μικρη καταναλωση και μικρο μεγεθος και κανει μια χαρα την δουλεια του.

απο εκει και περα μην συγκρινεις μεταχειρισμενα με καινουρια.αν ψαξεις και ebay θα βρεις isdn καρτες σε φτηνες τιμες αν ειναι μεταχειρισμενες οπως το ιδιο και με τα τηλεφωνικα κεντρα οπως ειπες.

τωρα με το log αν δεν υπαρχει υποστηρικη ισως να μην μπορειςνα  διορθωσειςκατι.οπως και για το τηλεφωνικο

το βασικο ειναι να μπορεις να βρεις υποστηριξη αμα γινει κατι γιατι μερικες εταιρειες ειναι οτι νανε σε αυτο.ειτε δεν υπαρχουν πλεον ειτε κανεις δεν τα ξερει για να σε βοηθησει και αλλα τοσα.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ο dev μου απάντησε πως ετοιμάζει έκδοση 2.0 σύντομα.

Τις ημέρες αυτές, δοκίμασα και προγράμματα επί πληρωμή (trial φυσικά) αλλά καμία σχέση με το πρώτο.

Από την εμπειρία μου, τα τηλεφωνικά κέντρα ΔΕΝ χαλάνε. (Εκτός από κάτι Panasonic που έχω πετύχει).

Το έχω και πάνω στο UPS.

Το συγκεκριμένο που έχω, έχει και αντικεραυνικό πάνω και έτσι είμαι πιο ήσυχος.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ο dev μου απάντησε πως ετοιμάζει έκδοση 2.0 σύντομα.

Τις ημέρες αυτές, δοκίμασα και προγράμματα επί πληρωμή (trial φυσικά) αλλά καμία σχέση με το πρώτο.

Από την εμπειρία μου, τα τηλεφωνικά κέντρα ΔΕΝ χαλάνε. (Εκτός από κάτι Panasonic που έχω πετύχει).

Το έχω και πάνω στο UPS.

Το συγκεκριμένο που έχω, έχει και αντικεραυνικό πάνω και έτσι είμαι πιο ήσυχος.

εχω πετυχει πολλα παλια panasonic που ειναι δεκαετιας+ μοντελα να παιζουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.εχω πετυχει samsung που μετα απο off/on το Power δεν ξαναbootare.χαλασε στα χερια μου.Eπαιρνε ρευμα αλλα μεχρι εκει.

πιστευω οτι ολα ειναι σχετικα.μπορει πχ να ειδες και panasonic καμενa επειδη οι ιδιοκτητες μπορει να ειχαν χαλια ρευμα να μην ειχαν βαλει Ups ουτε καν πολυπριζο ασφαλειας.

βεβαια εχει να κανει και ποσα τηλεφωνικα κεντρα υπαρχουν εκει εξω.δηλαδη μπορει να εχει δει καποιος πχ 2-3 χαλασμενα Panasonic αλλα ο αρθιμος εκει εξω με σχεση αλλα κεντρα ειναι πολυ μεγαλυτερος οποτε λογικο να δει καποιος και περισσοτερα χαλασμενα. Γενικως σε παρα πολλους βλεπω Panasonic και στατιστικα με σχεση αλλα κεντρα πιστευω οτι τα περισσοτερα που εχω πετυχει ειναι τα Panasonic .μετα siemens,alcatel και διαφορα αλλα.Τα Panasonic δεν ειναι Noname εχουν μια χαρα υποστηριξη,αρκετοι τεχνικοι εκει εξω που ασχολουνται με αυτα αλλα ναι η τιμη τους σε συγκριση με ενα Noname,κινεζικο ή δεν ξερω τι ειναι πολυ μεγαλυτερη.τωρα αν καποιος θελει απλα πραγματα εκει ναι με ελαχιστα λεφτα βρισκει κεντρο που να κανει την δουλεια του. πχ (Auerswald) http://www.ebay.de/itm/Auerswald-COMpact-4410-USB-ISDN-Telefonanlage-gebr-/111918563130

Καποιοι εχουν κατι κεντρα αγνωστα και μετα απο 1-2 χρονια ψαχνουν να βρουν τεχνικο που να τα φτιαχνει ή να τα παραμετροποιει και δεν βρισκουν ουτε ανταλλακτικα ουτε ατομο

Δημοσ.

Ευτυχώς από Elmeg στη Γερμανία βρίσκεις τα πάντα.

Στον πεθερό μου έβαλαν κατά λάθος 230V σε μία τηλεφωνική και βρήκαμε ανταλλακτικό σε πολύ καλή τιμή.

Γι' αυτό και προτίμησα Elmeg.

Δημοσ.

Και τα Auerswald γερμανικα ειναι οποτε λογικα και εκει θα παιζουν ανταλλακτικα.αν και υπαρχει και μια αντιπροσωπεια στην θεσσαλονικη που ηταν πολυ εξυπηρετικοι.το καλο ειναι οτι με το ebay βρισκεις αρκετα πραγματα τωρα και σε νορμαλ τιμες.

Δημοσ.

Και η Auerswald όπως λες είναι πολύ καλή.

Και μάλιστα έχει βγάλει και app για Android για Log και Setup του τηλ.κέντρου.

Όμως σε κόστος πάει αρκετά παραπάνω από αυτό που ήθελα εγώ.

Η εταιρία που έχω μιλήσει και μαζί τους, ναι είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Δημοσ.

τους ειχα χρειαστει καποια στιγμη γιατι ειχε μια παραξενια το τηλεφωνικο κεντρο και εστελνε στον asterisk το νουμερο με αποκρυψη(Κατι τετοιο) οποτε δεν επαιζε το voip στο adsl router.Και ειχαν μπει Remotely στο κεντρο διαμεσω του λαπτοπ μου και το εφτιαξαν.μεχρι και firmware update περασαν. πολυ καλη συμπεριφορα.δεν ξερω τι κοστος παιζουν απλα τα απλα μοντελα ειναι φτηνα στο ebay. πχ

ISDN Telefonanlage Auerswald Compact 2206 USB - voll funktionsfähig,RG,Gewährl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...