chaosmaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχεις επαγγελματικο ΦΠΑ δεν χρεώνεται καν το ΦΠΑ μιλά με το κατάστημα πρώτα να δεις αν μπορείς να το κάνεις βέβαια Εγώ που έχω επαγγελματικό και ενδοκοινοτικό δλδ μπορω να αγοράσω στις τιμές που βλέπω -19% ? Είναι τσεκαρισμένο αυτό?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω για τι συγκεκριμένο κατάστημα εγώ αγοράσει από διάφορα κατάστημα έτσι το πιο πρόσφατο ήταν το www.memoryc.com Εκεί έχει και επιλογή για να βλέπεις τις τιμές χωρίς κανένα φόρο
DigitalElf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο είπα οτι ειναι εφικτό, η αγορα χωρίς το 19% ΦΠΑ.
chaosmaster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο είπα οτι ειναι εφικτό, η αγορα χωρίς το 19% ΦΠΑ. Η αγορά τελικά θα γίνει από mindfactory -19%? Και κάτι τελευταίο, Πώς θα πληρώσεις? Ξέρω ότι paypal μπορείς να βάλεις μέχρι 500 ευρώ. Εμένα τα πράγματα βγαίνουν κάπου στα 650. Τι γίνεται? Τα ρωτάω γιατι είναι να δώσω τον υπολογιστή μου. Μην το δώσω και μείνω. Ευχαριστώ
SlotKiller Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αυτο είπα οτι ειναι εφικτό, η αγορα χωρίς το 19% ΦΠΑ. Τελικα αγορασες χωρις ΦΠΑ απ το mindfactory? Σε εμενα εχουν ενεργοποιησει στον λογαριασμο corporate VAT, αλλα εχουν μια διαδικασια που σε καθε παραγγελεια πρεπει να τους στελνεις αποδεικτικα για να σου αφαιρεσουν το vat. Το θεμα ειναι οτι θελω να πληρωσω με paypal και το ποσο με vat ειναι πανω απο 500€, αλλα χωρις vat κατω απο 500€. Οταν κανω την παραγγελεια, το site με στελνει στο paypal να πληρωσω το full ποσο. Περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν γιατι στο πρωτο email τους δεν ηταν κατανοητοι... Please enter your order online. After you respond to the acknowledgment of receipt and tell us you want to order without VAT. We change the order and send you an invoice without VAT. Οποτε πρεπει να πληρωσω full και θα μου το δωσουν πισω με πιστωση?? Πανω απο 500 θα γινει πληρωμη στο εξωτερικο?
gothic_waver Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχως δεν στελνει πια Ελλαδα. :cry:
giorgoskoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 17/11/2017 στις 2:32 ΜΜ, gothic_waver είπε Δυστυχως δεν στελνει πια Ελλαδα. ποιο δεν στελνει ελλαδα?
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, giorgoskoy είπε ποιο δεν στελνει ελλαδα? Αυτό που αναγράφεται στο τίτλο. Μόνο με εταιρικό ΑΦΜ ΑΝ δε κάνω λάθος.
Migel Katsi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Gigabyte GeForce GTX1060 3GB (GV-N1060WF2OC-3GD) PAIDIA psaxno edo kai poso kero tin sigkekrimeni karta se mia ftini timi ala sto sigkekrimeno site dn exei mipos kapios 3eri kapio alo site na me voithisi ligo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα