DigitalElf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα. Έψαχνα να βρω ένα φτηνό μαγαζί στην Ευρώπη να αγοράσω μερικά πράγματα και έπεσα πάνω σε αυτό. Αν κάνω την αγορά από αυτούς με ενδοκοινοτικές δεν πληρώνω τον φόρο σωστά? Επίσης αποφάσισα να πάρω τα έξεις: Asus MAXIMUS VIII FORMULA Intel Core i5 6600K 4x 3.50GHz 2x 16GB Corsair Dominator DDR4-2666 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι πιο φτηνό στην Ευρώπη για την αγορά τους?
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Φόρος υπάρχει αλλα για την γερμανία ειναι 19 % το θέμα ειναι οτι δεν πληρώσεις τελωνείο , εγώ πάντως πρόσφατα αγόρασα την κάρτα γραφικών μου απο το https://www.caseking.de/χώρις πρόβλημα και σε καλή τιμή
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα. Έψαχνα να βρω ένα φτηνό μαγαζί στην Ευρώπη να αγοράσω μερικά πράγματα και έπεσα πάνω σε αυτό. Αν κάνω την αγορά από αυτούς με ενδοκοινοτικές δεν πληρώνω τον φόρο σωστά? Επίσης αποφάσισα να πάρω τα έξεις: Asus MAXIMUS VIII FORMULA Intel Core i5 6600K 4x 3.50GHz 2x 16GB Corsair Dominator DDR4-2666 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι πιο φτηνό στην Ευρώπη για την αγορά τους? Αν έχεις επαγγελματικο ΦΠΑ δεν χρεώνεται καν το ΦΠΑ μιλά με το κατάστημα πρώτα να δεις αν μπορείς να το κάνεις βέβαια
black66.gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Φόρος υπάρχει αλλα για την γερμανία ειναι 19 % το θέμα ειναι οτι δεν πληρώσεις τελωνείο , εγώ πάντως πρόσφατα αγόρασα την κάρτα γραφικών μου απο το https://www.caseking.de/χώρις πρόβλημα και σε καλή τιμή Οι τιμές που αναγράφονται εκεί είναι τελικές ή επιβαρύνονται το 19%; Χρεώνουν μεταφορικά και πόσο;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Στο 99,99 των περιπτώσεων οι τιμές στα ξένα site είναι μαζί με το εκάστοτε ΦΠΑ
DigitalElf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οι τιμές που αναγράφονται εκεί είναι τελικές ή επιβαρύνονται το 19%; Χρεώνουν μεταφορικά και πόσο; Ή τιμές είναι χαμηλές σε σχέση με τα Ελληνικά δεδομένα. Αν ισχύει το χωρίς ΦΠΑ είναι €200 κάτω! Ποσά να είναι τα μεταφορικά? ΑΣΕ που βρήκα τα παντα, in stock. Το ΦΠΑ είναι μέσα στην τιμή. Αν έχεις επαγγελματικο ΦΠΑ δεν χρεώνεται καν το ΦΠΑ μιλά με το κατάστημα πρώτα να δεις αν μπορείς να το κάνεις βέβαια Οκ, θα τους ρωτησω.
7nisiotis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τα μεταφορικά νομιζω ειναι 25 η 30 ευρω. Στειλε τους ενα mail
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αριστο "μαγαζί" αλλά πολλά μεταφορικά.. (30e).
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το θέμα ειναι οτι εχει πάρα πολλά πράγματα που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά και αμα τα βάλεις κάτω μια η αλλη έρχεται και με το αργό σε 5 ημέρες και τα μεταφορικά , οποτε αν δεν σε ενδιαφέρει οπως εμένα να πάρω αυτο που θέλω έστω και 10 euro φθηνότερα και να αργήσει 5 6 ημέρες τοτε ειναι μια χαρά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το κακο ειναι αν χρειαστεις RMA , απο οτι καταλαβα αυτοι κανουν ενα τυπικο service και στελνουν αντιπρωσοποια αν διαπιστωσουν το προβλημα οποτε μιλαμε για την καλτυερη περιπτωη 45 μερες (2 φορες μου ετυχε μια περιμενα 42 μερες και την αλλη 54ις)
DigitalElf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το θέμα ειναι οτι εχει πάρα πολλά πράγματα που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά και αμα τα βάλεις κάτω μια η αλλη έρχεται και με το αργό σε 5 ημέρες και τα μεταφορικά , οποτε αν δεν σε ενδιαφέρει οπως εμένα να πάρω αυτο που θέλω έστω και 10 euro φθηνότερα και να αργήσει 5 6 ημέρες τοτε ειναι μια χαράΦυσικά και με ενδιαφέρει. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω.Το κακο ειναι αν χρειαστεις RMA , απο οτι καταλαβα αυτοι κανουν ενα τυπικο service και στελνουν αντιπρωσοποια αν διαπιστωσουν το προβλημα οποτε μιλαμε για την καλτυερη περιπτωη 45 μερες (2 φορες μου ετυχε μια περιμενα 42 μερες και την αλλη 54ις)Δεν μπορώ να τα στείλω άμεσα στην εταιρία (Asus), και να παρακαμψω το μαγαζί?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά και με ενδιαφέρει. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. Δεν μπορώ να τα στείλω άμεσα στην εταιρία (Asus), και να παρακαμψω το μαγαζί? εμενα η Sapphire και MSI μου ειχαν πει αν δεν βγαλω ακρη με το καταστημα τοτε να τους εστελνα μυνημα , γενικοτερα απο οτι εχω καταλαβει οι εταιριες προτιμουν να μην μπλεκουν με τελικους πελατες , τουλαχιστον αυτο μου εχουν δωσει να καταλαβω asus και sapphire απο τα RMA που εχω κανει
DigitalElf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει μιλησα μαζί τους και είναι εφικτό. Το λέω προς ενημέρωση για οποίον άλλον ενδιαφερόμενο. Ευχαριστώ για της απαντησεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει μιλησα μαζί τους και είναι εφικτό. Το λέω προς ενημέρωση για οποίον άλλον ενδιαφερόμενο. Ευχαριστώ για της απαντησεις. Εφικτό ποιο απ όλα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Να στείλει την κάρτα στον κατασκευαστή, παρόλα αυτά από την στιγμή που θα στείλει κατασκευαστή μετά η εγγύηση θα είναι μέσω κατασκευαστή μόνο και όχι από κατάστημα, πράγμα που ίσως δεν συμφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα