GeorgeBlack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους τους insomniacs! Αποφάσισα να χτίσω ένα Tower Που να δίνει βάση στο Multitasking,Online ταινίες,Μουσική κτλπ + Gaming όπως LoL,Diablo 3,Torchlight 2 σε High Graphics ή medium, και να μπορεί να παίζει κάποια αλλά game τουλάχιστον σε low αλλά με κομπλε Fps, Ριξτε μια μάτια στο Build και όλες ή γνώμες δέκτες! Case:Supercase 250 USB 3.0 Black/Blue Midi Tower Cpu:Intel Pentium G3258/3.2GHz Overclockable LGA1150 Mobo:Asus H81-Plus Retail Socket 1150 Ram:Kingston HX316C10F/8 8GB DDR3 HyperX Fury Blue S HDD:Toshiba 1TB Sata3 Psu:Corsair VS Series VS450-450W Power Supply Κάρτα γραφικών προς το παρών δεν με πέρνει ή τσέπη μου να πάρω αλλά στο μέλλον έλεγα για καμία Geforce το Build είναι μέχρι 350ευρω όχι παραπανω. Από Ram λέτε να κρατήσω μια τον 8GB ή 2x 4GB ? Windows 10 ή Windows 7 ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Scatman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Mια χαρά φαίνεται. Μη σε αγχώνει το dual channel, δε θα δεις πρακτικές διαφορές με 1 ή 2 dimms. Ότι βολεύει την τσέπη σου. Σκοπεύεις να O/c-άρεις; Ο συγκεκριμένος cpu τουμπανιάζει όταν ανεβάζεις τη συχνότητά του. Απ'΄το eshop θα το πάρεις; Το case είναι από εκεί αν δεν κάνω λάθος.
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα καταλάβεις διαφορά με το dual channel αλλά όπως μας τα λένε τα πράγματα και από ότι βλέπουμε τα 16Gb ίσως να φανούν αναγκαία για αρκετά παιχνίδια σε λίγο... Με τα γραφικά του επεξεργαστή θα φρίξεις, μόνο το lol θα παίζει άνετα σε 1080 αλλά και αυτό μόνο σε Low προς med.
GeorgeBlack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σου scatman,ευχαριστώ για το σχόλιο ναι θέλω να oc γιαυτό και πήγα σε αυτό το cpu αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω χαχα όλα είναι από e-shop γιατί είναι εγγυημένα και είναι και το χτίσιμο στην μέση , είμαι αρχάριος από λειτουργικό τι προτεινεις ? ELF, λες να βάλω κάρτα γραφικών ? Αν ναι πια έχεις κατά νου και τι τιμή ! Ευχαριστώ για το σχόλιο 16 Giga χωρίς κάρτα ?
Scatman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 To overclocking απαιτεί μελέτη και δεν είναι πάντα απλοϊκή διαδικασία. Χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο, για την σειρά h81 της Asus υπάρχουν αρκετοί οδηγοί και δε θα έχεις δραματικό δύσκολο έργο. Λειτουργικό μάλλον πως πρέπει να πας στα Win10. Είναι το μέλλον κι αργά ή γρήγορα θα κάνουμε όλοι αυτή τη μετάβαση. Μας ωθεί με το ζόρι η Microsoft σε αυτό. Aν έφτιαχνες το pc σου απ'το visionstudio.gr (θεσ/νικη) ~στο χτίζουν δωρεάν αν το γράψεις στα σχόλια παραγγελίας~ ,θα σου έβγαινε οικονομικότερα το σύστημα και με 370-400 ευρώ θα "έχωνες" μία απλή κάρτα γραφικών που θα σου επέτρεπε να παίζεις αυτά που θες σε χαμηλές-μέτριες ρυθμίσεις.
GeorgeBlack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μα και στο e-shop δωρεάν είναι αν δεν κάνω λάθος , 370 σύνολο με κάρτα τα δίνω μετά σκεφτηκα να πάω και σε AMD A8 που έχει και την Radeon R7 νομίζω αλλά με τα λεφτά αυτά ή μνήμη πάει στα 4GB και δεν ξέρω τώρα ίσως είναι πιο καλά με intel και 8GB τι λες? , με τους οδηγούς αν έχεις λινκ στείλε ... Χμμμ visionstudio θα το τσεκαρω να δω ποσό βγαίνει ή τιμή εκεί Thanks
LF21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μα και στο e-shop δωρεάν είναι αν δεν κάνω λάθος , 370 σύνολο με κάρτα τα δίνω μετά σκεφτηκα να πάω και σε AMD A8 που έχει και την Radeon R7 νομίζω αλλά με τα λεφτά αυτά ή μνήμη πάει στα 4GB και δεν ξέρω τώρα ίσως είναι πιο καλά με intel και 8GB τι λες? , με τους οδηγούς αν έχεις λινκ στείλε ... Χμμμ visionstudio θα το τσεκαρω να δω ποσό βγαίνει ή τιμή εκεί Thanks Με 350 ευρώ μπορείς να κάνεις άνετα μια σύνθεση με AMD A8 και 8GB RAM, δες αυτή: CASE: http://www.e-shop.gr/case-supercase-250-usb-30-black-blue-window-p-PER.816368 PSU: http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-s12ii-350-bronze-350w-p-PER.642402 MOBO: http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-f2a88xm-hd3-retail-p-PER.526953 CPU: http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a8-7600-310ghz-box-p-PER.559676 RAM: http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2400c11d-8gab-8gb-2x4gb-ddr3-2400mhz-cl11-ares-dual-channel-kit-p-PER.550763 HDD: http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 Νομίζω είναι καλύτερα να πας σε αυτή τη λύση γιατί σε σχέση με τον Intel G3258 + Κάρτα γραφικών σου βγαίνει πιο φθηνά και εκτός αυτού λες ότι είσαι άσχετος με OC, οπότε γιατί να μπλέξεις; Το overclock θέλει γνώσεις όπως σου είπε και ο Scatman παραπάνω. Ο A8 θα σε καλύψει πλήρως για αυτά που θέλεις να κάνεις, π.χ το LoL θα στο τρέχει άνετα σε high. 1
GeorgeBlack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 LF μ'αρεσει αυτό το build και το βλέπω να πηγαίνω σιγά σιγά προς τον A8, η R7 οντως θα με καλυψει εννοείται πάω σε Black/Red Case, ξέρει κάποιος ποσό χρεώνουν το στήσιμο και αν χρεώνουν στο e-shop? Αχαχαχαχαχχαχα Dtsal αύριο θα γίνει ή παραγγελία , το build του LF21 πως το βλέπεις αδερφέ ?
πανοςτ52 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τσεκαρε αυτο που σου ειπα απο visionstudio οχι απο eshop γιατι θα τα εχει ποιο φθηνά
Dtsal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 LF μ'αρεσει αυτό το build και το βλέπω να πηγαίνω σιγά σιγά προς τον A8, η R7 οντως θα με καλυψει εννοείται πάω σε Black/Red Case, ξέρει κάποιος ποσό χρεώνουν το στήσιμο και αν χρεώνουν στο e-shop? Αχαχαχαχαχχαχα Dtsal αύριο θα γίνει ή παραγγελία , το build του LF21 πως το βλέπεις αδερφέ ? Αν θυμάσαι καλά η πρώτη μου πρόταση που σου είχα κάνει ήταν με apu amd αλλά επειδή σε έβλεπα να γέρνεις προς intel είπα να μην σε αποθαρρύνω!.. Μια χαρά είναι η σύνθεση!..αν άλλαζα κάτι το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν το psu έχει βάλει.!
Dtsal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ναι!.. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι αυτό εδώ. Και αν σου βγαίνουν τα χρήματα εδώ
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μακρια απο Corsair VS ειναι η χειροτερη κατηγορια τροφοδοτικων με διαφορα που εχει βγαλει η εταιρια και η ποιοτητα κατασκευης της ειναι κατω του μετριου. Οσο για Pc αν δεν βγαινουν τα κουκια για 2πυρηνο intel+καρτα R7 260 ή Gtx 750 εστω η καλυτερη λυση ειναι APU. 2
GeorgeBlack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το πρώτο έβαλα, αναμονή τώρα μέχρι να ρθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα