manesis78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 γεια σας εχω χωρισει τον σκληρο μου σε 2 μερη γινεται να τον κανω παλι ενα κοματι χωρισ να χασω τα αρχεια μου και μια αλλη ερωτηση γιατι εχω χασει παρα πολυ ελευθερο χωρο ενω δεν εχω εγκαταστησει προγραμματα που να τρωνε πολυ χωρο αδικαιολογητα εχω τα windows xp
Aligator21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 To Partition Magic mporei na to kanei auto, exei mia epilogi pou leei "Merge Partitions" alla dysthxws den 3erw ean tha sou kanei swsti kai kali douleia... Mia fora pou to eixa dokimasei ta 2 partitions pou enwsa itane adeia!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Καλού κακού, πάρε και ενα backup, πριν κάνεις οτιδήποτε - αν δεν μπορείς να αντέξεις την πιθανή απώλεια των αρχείων σου.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 me to Partition Magic ta arxeia tou partition pou kaneis Merge ginontai ena folder sto teliko partition. ps: to xwro sta xp sou ton katalambanoun to system restore kai to pagefile
pantelisgeor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 pws mporw na kano disable to system restore kai to pagefile? (to page file ti einai?)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 START/Μy Computer δεξι κλικ/Properties/SYSTEM RESTORE και τσεκαρεις το κουτακι!
manesis78 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 euxaristo paidia tha dokimaso kai o theos voithos
Anonymous Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Ti na peis?Allos enas atuxos pou phge na kanei kati gia na omorfunei ton upologisth tou kai telika ta windows ton eftasan se apelpistikh katastash... Ta'xw pathei ki egw ... kai oloi mas file... kouragio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.