Προς το περιεχόμενο

144hz monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλού έχω διαβάσει ότι το μειώνει αισθητά. Λογικά έχει να κάνει και με τι παιχνίδι παίζεις. Στο CS:GO προσπαθείς να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερη απόκριση οπότε εκεί ίσως συμφέρει περισσότερο από το motion blur.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις μολις παραγγειλα την lg. Αυριο θα προσπαθησω να κανω να βγαλω τα χρηματα απο το paypal 

Δημοσ.

Σορρυ που μπαινω και εγω σφηνα, καποιο IPS/VA Panel 24'' 144-120 hz υπαρχει?

ΙPS οχι. VA ναι, εχω υποψιν μια Eizo, αλλα δεν ειναι καλυτερη απο τις καλες TN 144Ηz.

Δημοσ.

Εχω την Benq xl2411z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα ρε φιλε αυτο το TN πανελ... Δεν μιλαω δεν μιλαω τοσο καιρο, τωρα θα το πω. TN πανελ την σημερινη εποχη πρεπει να πεντιουνται στα σκουπιδια!! :P

Δημοσ.

Εντάξει όχι και να πετιούνται δε τη λες και για πέταμα την οθόνη σου μη τρελαθούμε κιόλας. Αν διαθέτεις χρήμα πάρε μια σαν αυτή της υπογραφής τη DELL.

Δημοσ.

Εχω την Benq xl2411z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα ρε φιλε αυτο το TN πανελ... Δεν μιλαω δεν μιλαω τοσο καιρο, τωρα θα το πω. TN πανελ την σημερινη εποχη πρεπει να πεντιουνται στα σκουπιδια!! :P

Αν είναι να την πετάξεις δώσε τοποθεσία για να πάω να την μαζέψω :P. Πέρα από την πλάκα, μια χαρά οθόνη έχεις για τώρα. Μπορεί να μην είναι IPS αλλά δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση εκτός αν αποφασίσεις να δώσεις πολλά περισσότερα λεφτά (δηλαδή πάνω από 600 ευρώ).

Δημοσ.

Η BenQ εχει και μετρια εικονα στην καλυτερη, υπαρχουν μερικες TN οι οποιες εχουν αξιοπρεπεστερη εικονα.

Οι 144Ηz AHVA, οσο εντυπωσιακες και αν ειναι αν πετυχεις σοβαρο κομματι, εχουν απογοητευτικα χαμηλο ποιοτικο ελεγχο για οθονες τετοιας τιμης. Αυτη τη στιγμη πιο σιγουρη λυση, ειδικα για εμας στην Ελλαδα, ειναι μια 24-27" ΤΝ 144Ηz των 300-500 ευρω για pc gaming + μια 23"-27" ΙPS 60Hz των 150-250 ευρω για console gaming / γενικη χρηση. Αν θελεις αναβαθμιση αλλα λυπασαι και την BenQ, καθως σιγουρα δεν εχει ερθει η ωρα της ακομη, μπορεις να προσανατολιστεις σε τετοια περιπτωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την LG 24gm77. Προτείνετε τίποτα ρυθμίσεις; Επίσης αξίζει να πάρω display port?

Σε αυτό το σαιτ έχει calibration settings http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-24gm77-p21911/test.html

Δες και εδω.

http://prohardver.hu/teszt/lg_24gm77_monitor_jatekos_lelekkel_jatekos_lelkekn/kalibralas_meresek.html

Δημοσ.

Αν είναι να την πετάξεις δώσε τοποθεσία για να πάω να την μαζέψω :P. Πέρα από την πλάκα, μια χαρά οθόνη έχεις για τώρα. Μπορεί να μην είναι IPS αλλά δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση εκτός αν αποφασίσεις να δώσεις πολλά περισσότερα λεφτά (δηλαδή πάνω από 600 ευρώ).

http://www.e-shop.gr/othoni-acer-xf270hubmijdprz-27-led-wide-quad-hd-p-PER.170700

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...