Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Note 4. Κάθε χρόνο αλλάζω κινητό. Ήθελα φέτος να πάω σε Note 5 αλλά μάλλον δεν θα έρθει τελικά Ελλάδα. Σκέφτομαι να πάω σε S6 Edge Plus .

Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει αυτή η αναβάθμιση και αν το s6 edge+ έχει καλύτερες κάμερες και οθόνη. Επειδή τραβάω πολύ βίντεο με το Note 4 και έχει πολύ καλή κάμερα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Στην θέση σου δεν θα άλλαζα στην παρούσα φάση (και στην θέση μου μιας και έχω Note4).

• Like 1
Δημοσ.

Στον καθε ενα ειναι οπως τον βολευει.

Γι'αυτο μην λεμε αστο αυτο και παρε αυτο και τερμα και τετοια χαζα.

Ας παει να τα δει και απο κοντα.

Δημοσ.

Έχω το Note 4. Κάθε χρόνο αλλάζω κινητό. Ήθελα φέτος να πάω σε Note 5 αλλά μάλλον δεν θα έρθει τελικά Ελλάδα. Σκέφτομαι να πάω σε S6 Edge Plus .

Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει αυτή η αναβάθμιση και αν το s6 edge+ έχει καλύτερες κάμερες και οθόνη. Επειδή τραβάω πολύ βίντεο με το Note 4 και έχει πολύ καλή κάμερα.

Edge plus αν πας το touchwiz και δεν μπορεις να αποχωριστεις τα multitasking features. Αλλιως iphone 6s plus

Δημοσ.

Περιμένε μέχρι 22-25 Φεβρουαρίου το MWC που θα ανακοινωθούν οι νέες συσκευές

και 2-3 μήνες για να είναι διαθέσιμες

Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος άμεσης αλλαγής και το κινητο σου είναι πολύ καλό ακόμα..

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα δεν αξιζει, το note 4 ειναι ακομη κινηταρα, δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος για αλλαγη και εφοσον λες οτι η καμερα του ειναι και ικανοποιητικη, εγω θα προτεινα να το κρατησεις καμια χρονια ακομη να βγαλει τα λεφτα του (ειναι και πολλα :P)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...